evgenios12 Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2014 (edited) Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτησή νέου κινητού... Μέχρι στιγμής εδώ και τρία χρονια βολεύομουν με ενα iPhone 4s (απο τοτε εχω να ασχοληθώ με κινητά) λεω να προχωρήσω στην αλλαγή του με ενα μεγαλύτερο σε διαςταςεις και android (μιας και για iOS τα λεφτά ειναι πολλα πλεον) και σκέφτομαι τις προτάσεις απο Κίνα πλευρά άρα και να προχωρήσω στην αγορα ενός απο τα παραπανω... Θα ήθελα αν ειναι ευκολο οι γνωστές να μου πείτε ποιο προτείνετε απο τα τρία μιας και είμαι ολίγον πολυ άσχετος με android ενεκα εμπλοκής μου μόνο με iphone εώς τώρα... Φυσικά και ζητούμενο ειναι και η αξιοπιστία της συσκευής... Εχω δει αρκετά βιντεακια συγκρίσεων αλλα θα ήθελα και την δικη σας άποψη... Επίσης αν κάποιος εχει να προτείνει κατι αντίστοιχο ευχαρίστως να το δώ και αυτο... Επίσης Το να ειναι δικαρτο ειναι ενα συν...καθώς και η χρηση τους σαν gps επίσης επιθυμητή...το iPhone με sygic με εχει βγάλει παλικαρι σε εσωτερικό και εξωτερικό... Καποιο αξιόπιστο κατάστημα για παραγγελία επίσης ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ πολυ...είμαι όλος αυτιά... :) Edited November 4, 2014 by evgenios12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Από εμένα oneplus one. Μπορείς να του αλλάξεις τα φώτα για να μάθεις τέλεια το Android. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 θεωρω οτι αναφερεσαι στις εκδοσεις με 16gb ram. σε ενδιαφερει να παιρνει 2 sim. μονο το honor 6 ειναι dual. επισης μονο το honor 6 εχει sd card slot. νομιζω για σενα καταλληλοτερο ειναι το honor 6. μετα θα επελεγα το mi4 και τριτο το oneplus. μερικα αξιοπιστα καταστηματα: http://www.to2c.com , http://www.vickmall.com , http://www.minideal.net Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ευχαριστω για τις αποψεις... θα ηθελα απο εσας που ειστε γνωστες (εγω ειμαι ασχετος) να μου πειτε ποιο απο αυτα ειναι ποιοτικοτερο (απο θεμα αποδοσης τα δειχνουν να ειναι πολυ καλα) μιας και σκεφτομαι για ενα κινητο το οποιο θα χρησιμοποιησω ιδανικα για καμια 3ετια περιπου... Με το GPS τους εχουν καποιο προβλημα...? Ασχετος απο τις 2 sim σε απολυτη συγκριση ποιο ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 mi4 και honor λογο φυσιολογικόυ μεγέθους το One plus είναι θηρίο που δεν χωράει τσέπη με gps κανένα τους δεν έχει θέμα όσο αφορά dual sim honor αποτελεί μονόδρομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Ευχαριστω για τις αποψεις... θα ηθελα απο εσας που ειστε γνωστες (εγω ειμαι ασχετος) να μου πειτε ποιο απο αυτα ειναι ποιοτικοτερο (απο θεμα αποδοσης τα δειχνουν να ειναι πολυ καλα) μιας και σκεφτομαι για ενα κινητο το οποιο θα χρησιμοποιησω ιδανικα για καμια 3ετια περιπου... Με το GPS τους εχουν καποιο προβλημα...? Ασχετος απο τις 2 sim σε απολυτη συγκριση ποιο ειναι καλυτερο? ασχετως απο dual sim και ασχετως απο card slot που ειναι δυο σημαντικα χαρακτηριστικα τα οποια για αρκετους μπορει να αποτελεσουν deal breakers, τοτε ισως προτιμησεις το mi4 καθως το design κ.α. παραπεμπουν σε iphone που ειχες ως προηγουμενη συσκευη: , , specs honor6 vs mi4 Edited November 5, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ευχαριστω και παλι για την καθοδηγηση... Απο οτι φαινεται τα δυο επικρατεστερα ειναι πολυ κοντα στα χαρακτηριστηκα με το mi4 να προηγειτε... αλλα το honor 6 εχει και επεκτινομενη μνημη καθως και την διπλη sim... απο αξιοποισατια φανταζομαι οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ευχαριστω και παλι για την καθοδηγηση... Απο οτι φαινεται τα δυο επικρατεστερα ειναι πολυ κοντα στα χαρακτηριστηκα με το mi4 να προηγειτε... αλλα το honor 6 εχει και επεκτινομενη μνημη καθως και την διπλη sim... απο αξιοποισατια φανταζομαι οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα...??? και τα 3 ειναι καλα κινητα. υπαρχουν πολλα πραγματα να συγκρινει καποιος (πχ δες λινκ μου πιο πανω). νομιζω επικεντρωσου σε αυτα: θες εργαλειο dual + card slot? honor6. θες πιο premium design? mi4. δε σε πειραζει το μεγαλο μεγεθος, το οχι dual, οχι card slot, οχι ραδιο, ισως αναμονη για διαθεσιμοτητα και θες να παιξεις με πολλες παραμετροποιησεις cmod κτλ που εγραψε και πιο πανω ο teotsi? τοτε 1+one. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Για dual και sd card,Huawei. Απο εκεί κ πέρα xiaomi κ oneplus 64αρια gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Σε περιπτωση προβληματος με αυτα τα κινητα υπαρχει καλυψει στην Ελλαδα...ή απευθυνομαι σε οποιοδηποτε σερβις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Σε περιπτωση προβληματος με αυτα τα κινητα υπαρχει καλυψει στην Ελλαδα...ή απευθυνομαι σε οποιοδηποτε σερβις ??? Δυστυχώς το δεύτερο ή αποστολή πίσω στην Κίνα από το μαγαζί που το αγόρασες και αναμονή. Το Honor 6 μπορείς να το βρεις και επίσημα από την Huawei στην Ευρώπη αλλά είναι με την μία SIM :( Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παλικαρια, καταρχην ευχαριστω και παλι για την βοηθεια... μια γενικη ερωτηση/προβληματισμο που εχω μιας και διαβαζω και προσπαθω να καταλαβω το θεμα για τα Honor 6 στο φορουμ... 1. Δεν καταλαβαινω και πολλα :) ενεκα ασχετος... 2. Βλεπω οτι υπαρχουν καποια προβληματα με το κινητο...κατι με τις ενημερωσεις κατι με αλλα πραγματα κτλ κτλ... αυτα ειναι θεματα που θα με απασχολησουν Ή ειναι λογω οτι εχουν γινει καποιες τροποποιησεις (πείραγμα ας πουμε) στο λογισμικο του τηλεφωνου απο τους γνωστες χρηστες για καλυτερη/γρηγοροτερη λειτουργια και για αυτο και οι συζητησεις...??? Ρωταω γιατι ΑΝ πρεπει να κανω αλχημειες (ετσι μου φανταζουν εμενα του ασχετου ολα αυτα) τοτε καλο ειναι να κοιταξω σε κατι "επωνυμο" που να μην απαιτει πολλα απο εμενα...ειμαι ασχετος και θα παραμεινω σε μεγαλο βαθμο ασχετος μιας και δεν προτηθεμαι να ασχοληθω, μιας και θελω απλα ενα καλο κινητο να κανω καλα την δουλεια μου...οπως εκανα εως τωρα με το iphone...χωρις προβληματα... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Φίλε στα ίδια κυβικά (με 2gb ram όμως) με αυτές τις 3 συσκευές είναι και το ZTE Nubia Z7 Max. Τσέκαρε το έχει καλές κριτικές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396522 Edited November 5, 2014 by Jeetkunedo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Φίλε στα ίδια κυβικά (με 2gb ram όμως) με αυτές τις 3 συσκευές είναι και το ZTE Nubia Z7 Max. Τσέκαρε το έχει καλές κριτικές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396522 Ευχαριστω οντως καλο φαινεται... αν βλεπω καλα δεν εχει Ελληνικα...??? Edited November 5, 2014 by evgenios12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ευχαριστω οντως καλο φαινεται... αν βλεπω καλα δεν εχει Ελληνικα...??? Εξαρτάται από την rom. H 1.29 έχει Ελληνικά, αν διαβάσεις τα post από το θέμα θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εξαρτάται από την rom. H 1.29 έχει Ελληνικά, αν διαβάσεις τα post από το θέμα θα καταλάβεις. Αυτο πως μπορω να το τσεκαρω πριν την αγορα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Αυτο πως μπορω να το τσεκαρω πριν την αγορα...??? Ρώτα από το κατάστημα που θα το πάρεις (εάν τελικά επιλέξεις αυτό) αν θα έχει multilanguage rom και καλού κακού ρώτα και κάποιον κάτοχο του κινητού από το section του ZTE Nubia Z7 Max http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396522 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Για την ιστορία και μονο... Να πω οτι τελικά με την βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα και με την παραχώρηση ενος invite είμαι ευτυχής κάτοχος ενος oneplus one εδώ και κάμποσο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Για την ιστορία και μονο... Να πω οτι τελικά με την βοήθεια των παιδιών εδώ μέσα και με την παραχώρηση ενος invite είμαι ευτυχής κάτοχος ενος oneplus one εδώ και κάμποσο καιρό... Τηλεφωνάρα, έτσι απλά. Πολύ καλή επιλογή έκανες, το έχω πάρει 2 φορές. :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts