aligato Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 one plus one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. November 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 one plus one Παντοφλα.....δεν θελω τοσο μεγαλο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Eντελει με βλεπω για G2 λογω εγγυησης 2 ετων απο αντιπροσωπια.....το honor μου αρεσει πιο πολυ αλλα στη παρουσα φαση δεν θα ηθελα να ρισκαρω αγορα απο κινα.....παρεπιπτωντος υπαρχει καποιο 5ιντσο μαζεμενο μεχρι 200 ευρω (απο ελλαδα) για τη γυναικα; Και γιατί να το πάρεις από Κίνα; Αν δεν κάνω λάθος η συσκευή υπάρχει κανονικά και στην Ευρώπη. Σίγουρα θα βγαίνει κάπως ακριβότερα αλλά θα πάρεις κανονικά εγγύηση 2 ετών από όπου και αν το πάρεις. Με μια γρήγορη ματιά στο Amazon UK το βρήκα στα 330 ευρώ. Δεν το λες και κακή τιμή για τηλέφωνο με τέτοια specs και κατασκευή. Ναι οκ είναι λίγο ακριβότερο από το G2 αλλά παίρνεις και αρκετά περισσότερα από τη συσκευή χώρια που είναι ποιο καινούργια με ότι αυτό συνεπάγεται. Το G2 προσωπικά το αποκλείω λόγο της ποιότητας κατασκευής του. Πολύ φθηνοπλαστικούρα ρε παιδί μου, σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει ναυαρχίδα της προηγούμενης χρονιάς. Φυσικά το γεγονός ότι του λείπουν και άλλα πράγματα απλά "βαραίνουν" τη ζυγαριά προς τη μεριά του Honor 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πανω που ημουν ετοιμος να παρω το g2 βγηκα με ενα καλο φιλο για καφε και αυτος μολις ειχε παρει το s4 i9506.....επαθα πλακα με τη ταχυτητα του κινητου (εξισου γρηγορο με το g2) αλλα η οθονη μου αρεσε περισσοτερο και επισης αν παρει και lollipop (μου ειπε οτι θα παρει) θα μπορεις να τρεχεις και εφαρμογες απο τι καρτα sd ....λετε να προχωρησω σε αγορα του s4; Επισης θεωρω οτι εχει και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο το g2.....τι λετε; Παρε το S4 να αρχισεις να κλαις με την αυτονομια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ειχα το s4 lag και δεν ειμουν καθολου ευχαριστημενος απ την απόκριση. γενικα δε μου αρεσε καθόλου, το Asus zenfone που εχω τωρα το πατάει στα αυτιά. Ουτε ποιοτητα κατασκευης ουτε σωστή διαχειρηση μνημης ram ή οποια απ τα 1.78 συνολικα ειχει παντα ελεύθερη 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ειχα το s4 lag και δεν ειμουν καθολου ευχαριστημενος απ την απόκριση. γενικα δε μου αρεσε καθόλου, το Asus zenfone που εχω τωρα το πατάει στα αυτιά. Ουτε ποιοτητα κατασκευης ουτε σωστή διαχειρηση μνημης ram ή οποια απ τα 1.78 συνολικα ειχει παντα ελεύθερη 250. Ποιο s4 ειχες;...Γιατι εγω μιλαω για αυτο με τον snap 800 το οποιο σε διαβεβαιω στα χερια μου δεν ειχε καθολου lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το s4 με τον 800αρη snapdragon θα καλυφθεί κανονικά από την εγγύηση εδώ στην Ελλάδα σε περίπτωση που χτυπά ξύλο κάτι δεν πάει καλα..? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το s4 με τον 800αρη snapdragon θα καλυφθεί κανονικά από την εγγύηση εδώ στην Ελλάδα σε περίπτωση που χτυπά ξύλο κάτι δεν πάει καλα..? Ναι....αυτο το εχω ηδη ρωτησει και επισης θα παρει και lollipop οπως και το g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Κοιτα αυτα που ειχαν ερθει πρωτα στην Ελλάδα δεν ειχαν τον 800αρι ακομα και τωρα δε βρισκεις ευκολα. Το προϊόν που ειχα εγω στα χερια μου ειχε lag και προβληματα ram οπως και τα περισσότερα που κυκλοφορουν εκει εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Φίλε μου αποτινκαταλΒαινω σου εχει αρέσει το s4 και προς τα εκεί κλείνεις. Αν δεν σε κουράζει το υπερφορτωμένο λογισμικό του και αν δεν θα εινΙ πρόβλημα η Αυτονομία του τότε go for it. Αν και θα σου έλεγα προς g2 μεριά και παλι.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Φίλε μου αποτινκαταλΒαινω σου εχει αρέσει το s4 και προς τα εκεί κλείνεις. Αν δεν σε κουράζει το υπερφορτωμένο λογισμικό του και αν δεν θα εινΙ πρόβλημα η Αυτονομία του τότε go for it. Αν και θα σου έλεγα προς g2 μεριά και παλι.. Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει περισσοτερο το s4....τωρα αυτο με το υπερφορτωμενο λογισμικο σε τετραπυρηνο με 2 γιγα μνημη δεν το καταλαβαινω....με τη μπαταρια με 1μιση μερα με μετρια χρηση ειμαι ευχαριστημενος...μαλλον δεν πρεπει να σας κουρασω αλλο:p:p Δεν σας ειπα επισης οτι δεν ρουταρω τα τηλεφωνα...γενικως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει περισσοτερο το s4....τωρα αυτο με το υπερφορτωμενο λογισμικο σε τετραπυρηνο με 2 γιγα μνημη δεν το καταλαβαινω....με τη μπαταρια με 1μιση μερα με μετρια χρηση ειμαι ευχαριστημενος...μαλλον δεν πρεπει να σας κουρασω αλλο:p:p Δεν σας ειπα επισης οτι δεν ρουταρω τα τηλεφωνα...γενικως οταν απο 2 gb εχει 250 mb ελεύθερα λόγο υπερφορτωμένου λογισμικού θα το δεις αλλιώς μετά :p:p:p μιάμιση μέρα θα την βγάλεις με πολύ ελάχιστη χριση (σχεδον καθόλου 3g φωτινοτιτα κάτω απο μέση κλπ κλπ ) πχ ενα σχολιο στο xda This phone is a beast as far as hardware is concerned. The only problem I encountered is the extreme battery consumption. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πραγματικά όπως τα λέει και ο φίλος από επάνω ειναι.. Μιάμιση μέρα χρήσης θα βγάλεις αν το έχεις περιορισμένο στο τέρμα το τηλέφωνο ενώ με το g2 για παραδειγμα μιάμιση μέρα βγάζεις αν το σκίζεις τέρμα το τηλέφωνο. Όσο για το υπερφορτομεο λογισμικό θα το καταλάβεις αν το πάρεις πόσος φορτωμένα για το τιποτα τα εχει τα η. Samsung . Βέβαια. Η τελική επιλογή ειναι δίκη σου και μονο ΕΣΥ μπορείς να πάρεις την τελική απόφαση όπως και να εχει ΕΣΥ αποφασίζεις πως θα διαθέσεις τα χρήματα σου .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. December 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Eυχαριστω ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με τον προβληματισμο μου....Να σας πω λοιπον οτι ενω ημουν ετοιμος να παρω το S4 i9506 την τελευταια στιγμη παρηγγειλα το G3 32Gb 3G ram και το αναμενω αυριο.....ελπιζω να επραξα καλως.....case closed!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts