ergotelis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλά έκανες και πήγες με το moto maxx γιατί το turbo που έχει κλειδωμένο bootloader δε βλέπω να ξεκλειδώνει ποτέ και το θέλει αυτό για να στρώσεις στα μέτρα σου τη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Από εχθές το βράδυ το έχω τα χέρια μου. Έκανα ένα γρήγορο σετάρισμα, τούριξα μία γρήγορη φόρτιση και ένα antutu (53000) και τα υπόλοιπα σήμερα που ξεκινάει η άδεια!:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μόλις μου ήρθε soak για το moto maxx 2014! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλημέρα, Σκέφτομαι να το παραγγείλω απο ebay,υπάρχει το xt1225 και το verizon droid turbo,και τα δύο είναι ξεκλείδωτα. Ειναι τα ιδια απλώς το verizon εχει το logo η υπάρχει και άλλη διαφορά? Ποιό με συμβουλεύετε να παραγγείλω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλημέρα, Σκέφτομαι να το παραγγείλω απο ebay,υπάρχει το xt1225 και το verizon droid turbo,και τα δύο είναι ξεκλείδωτα. Ειναι τα ιδια απλώς το verizon εχει το logo η υπάρχει και άλλη διαφορά? Ποιό με συμβουλεύετε να παραγγείλω? Ευχαριστώ Όπως σου είπα ήδη, καλύτερα να πας στο maxx. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Ευχαριστώ:) Eχω στείλει email στον πωλητή αν στέλνει Ελλάδα.Όπως σου είπα ήδη, καλύτερα να πας στο maxx. Edited March 9, 2015 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Dude, σου ήρθε το τηλέφωνο ή ακόμα?:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Dude, σου ήρθε το τηλέφωνο ή ακόμα?:p Οπως ηρθε εφυγε.. Το ballstic ειχε αρχίσει να ξεφτιζει σε 3 σημεία,απαράδεκτο.. Πιθανώς κάποιους να μην τους πειράζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Οπως ηρθε εφυγε.. Το ballstic ειχε αρχίσει να ξεφτιζει σε 3 σημεία,απαράδεκτο.. Πιθανώς κάποιους να μην τους πειράζει.. Περίεργο.. δεν είναι και πολύ σύνηθες.. στο δικό μου πχ ούτε καν.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Περίεργο.. δεν είναι και πολύ σύνηθες.. στο δικό μου πχ ούτε καν.. Μόλις το άνοιξα αμέσως περιεργάστηκα το πίσω μέρος. Είχε αρχίσει σε 3 σημεία κοντά στην κάμερα,προσπαθησα με τριψιμο του δακτύλου αλλά τιποτα ,γινονταν χειρότερα. Μόνο με αναπτηρα απο απόσταση αλλά δεν είναι δυνατόν :mad: Ειχε ημερομηνία παραγωγής 11/2014... Ξενέρωσα απίστευτα και εβαλα αμέσως αγγελία την ίδια μέρα. Και είχα πει του πωλητή να προσέξει για fraying.. To εχω ψιλομετανιώσει βέβαια:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Κατσε ρε, used πηρες? Και σε 3 σημεια κιολας??.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Κατσε ρε, used πηρες? Και σε 3 σημεια κιολας??.. BNIB,not sealed... http://swappa.com/listing/JZT297/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Οποτε δεν το δουλεψες κααθολου? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Οποτε δεν το δουλεψες κααθολου? Εκείνη τη στιγμή σπάστηκα απίστευτα και εβαλα αμέσως αγγελία,εφυγε την επόμενη μέρα.. Αλλά το μετάνιωσα γιατι εχει μια διαφορετικότητα απο τον ανταγωνισμό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts