artakigeorge Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Αν γνωρ'ιζει κάποιος ας μου πει, πως μπορω να αντικαταστησω την πρόσοψη (ή/και την πίσω πλευρά), αλλά και το πορτάκι στο Ρ900. Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο περίπου στοιχίζουν αυτά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Καλημερα και καλο χειμωνα. Εψαξα μηπως εχει αναφερθει ξανα το προβλημα μου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Ειχα ενα P800 μεχρι πριν μερικες μερες,το οποιο μου το κλεψανε στην παραλια. Ειχα κρατησει ενα BACKUP της εσωτερικης μνημης πριν φυγω για διακοπες. Η απορια μου ειναι η εξης. Αν αγορασω ενα μεταχειρισμενο P900-P910 υποθετω πως δεν γινεται να μεταφερω το BACKUP που εχω απο το P800 σωστα? Γινεται με καποιον τροπο να μεταφερω εστω τον τηλεφωνικο καταλογο και τις σημειωσεις? Ευχαριστω απο back up οχι !! Μόνο αν είχες συγχρονίσει με outlook. Κάτι που πρέπει σίγουρα να κάνεις στο μέλλον.... Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ok βρήκα τη λύση... Μπορείς να μας πεις και εμας την λύση??:ninja: Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μόλις χτες έγινα κάτοχος ενός Ρ910. Θα θελα να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω ψάξει το φόρουμ και δεν βρήκα κάτι.. Έχω εγκαταστήσει το αρχειάκι που μπορούμε να βλέπουμε powerpoint αλλά δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά όταν μου στέλνουν στο κινητό! Τα αγγλικά φαίνονται μια χαρά. Τι πρέπει να κάνω; Επειδή έψαξα και δεν βρήκα κάτι (είμαι και ξανθιά...) μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Να τονίσω ότι το πρόβλημα είναι πως μου στέλνουν με bluetooth διαφάνειες και ενώ με λατινικούς χαρακτήρες δεν έχω κανένα πρόβλημα, στα ελληνικά μου τα βγάζει τετραγωνάκια. Ευχαριστώ. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Επειδή έψαξα και δεν βρήκα κάτι (είμαι και ξανθιά...) μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Να τονίσω ότι το πρόβλημα είναι πως μου στέλνουν με bluetooth διαφάνειες και ενώ με λατινικούς χαρακτήρες δεν έχω κανένα πρόβλημα, στα ελληνικά μου τα βγάζει τετραγωνάκια. Ευχαριστώ. Θα πρέπει να περάσεις τα Greek Arial Fonts, στο c:/system/fonts του κινητού με κάποιον PC file manager. Θα σου ζητήσει να κάνεις αντικατάσταση και επιλέγεις Ναι. Στην συννέχεια κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό. Αν δεν έχεις τα Fonts, δώσε κάποιο mail να σου τα στείλω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP910i/R5B SEMC-Browser/Symbian/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Επειδή έψαξα και δεν βρήκα κάτι (είμαι και ξανθιά...) μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Να τονίσω ότι το πρόβλημα είναι πως μου στέλνουν με bluetooth διαφάνειες και ενώ με λατινικούς χαρακτήρες δεν έχω κανένα πρόβλημα, στα ελληνικά μου τα βγάζει τετραγωνάκια. Ευχαριστώ. Θα πρέπει να περάσεις τα Greek Arial Fonts, στο c:/system/fonts του κινητού με κάποιον PC file manager. Θα σου ζητήσει να κάνεις αντικατάσταση και επιλέγεις Ναι. Στην συννέχεια κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό. Αν δεν έχεις τα Fonts, δώσε κάποιο mail να σου τα στείλω. ok se eyxaristw gia tin polytimi voitheia sou Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plumber Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 εσβησα το p910 μου και οταν το ξανανοιξα δεν φωτιζε η οθονη. το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα και η αφη της οθονης αλλα χωρις φωτισμο. ειναι μεγαλη η ζημια? λετε να χρειαστει να αλλαξω οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Έκανες έλεγχο στις ρυθμίσεις της οθόνης από τον πίνακα ελέγχου; Στο δικό μου μία εφαρμογή άλλαζε συνεχώς τις ρυθμίσεις της οθόνης και συνεχώς απενεργοποιούσε τον φωτισμό της. Τσέκαρέ το... ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hitman82 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 gia sas.aplos thelo na rothso pos ginetai to format se p910.euxaristo gia opion apanthsh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 ;1554765']gia sas.aplos thelo na rothso pos ginetai to format se p910.euxaristo gia opion apanthsh Με κλειστό το πορτάκι πατάς: Jog Πάνω * Jog Κάτω Jog Κάτω * Jog Κάτω * και μετά το πλήκτρο 3. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hitman82 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 kk man thanks. eprepe na to kano giati eixe xesth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Παίδες καλημέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσουμε στο P910i κοινά ακουστικά; Κάποιος αντάπτορας ίσως; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ναι, υπάρχει αντάπτορας. Μπορείς να συνδέσεις ότι ακουστικά θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ναι, υπάρχει αντάπτορας. Μπορείς να συνδέσεις ότι ακουστικά θέλεις. Μήπως είναι εύκολο να μου πείς που τον πουλάνε και πως θα τον ζητήσω; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Μήπως είναι εύκολο να μου πείς που τον πουλάνε και πως θα τον ζητήσω; Αυτό θα με ενδιέφερε και μένα! Πόσο και από που; Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Αυτό θα με ενδιέφερε και μένα! Πόσο και από που; DimitrisAndNiki και kardoula, είχα πάρει το P910 μεταχειρισμένο και δεν περιλαμβανόταν ο αντάπτορας, κι έτσι τον αγόρασα από το ebay, με κόστος γύρω στα €4 ή €5, δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το βρείτε σε κάποιο κατάστημα Γερμανού ή Media Markt, δεν το έχω ψάξει καθόλου. (προτιμώ το ebay γιατί βρίσκω πολύ καλές τιμές) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Γενικά δεν περιλαμβάνεται αντάπτορας στην συσκευασία... Δεν μου λέτε παίδες, για αυτό εδώ μιλάμε; http://mobile.brando.com.hk/image/smartphonestereoconverter_sa.jpg Περισσότερα: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_91_141&products_id=2864 http://mobile.brando.com.hk/SmartPhoneStereoConvertor.php ίσως να κάνει και αυτό: http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=113091 Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί εδώ στην Αθήνα για να το τσιμπήσουμε; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 αυτός είναι ο αντάπτορας, σωστά! (όντως στην αρχική συσκευασία δεν περιλαμβάνεται αντάπτορας, sorry για το λάθος, στην δικιά μου περίπτωση δεν περιλαμβανόταν τα στερεοφωνικά ακουστικά, κι έτσι προτίμησα τον αντάπτορα για να συνδέσω ότι ακουστικά θέλω!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 αυτός είναι ο αντάπτορας, σωστά! (όντως στην αρχική συσκευασία δεν περιλαμβάνεται αντάπτορας, sorry για το λάθος, στην δικιά μου περίπτωση δεν περιλαμβανόταν τα στερεοφωνικά ακουστικά, κι έτσι προτίμησα τον αντάπτορα για να συνδέσω ότι ακουστικά θέλω!) Ευχαριστώ φίλε μου! Τον παρήγγειλα απο το play247 (σε τσουχτερή τιμή μεν, δεν έχω πιστωτική για να παίξω απο ebay δε...) :lol: Καλό Σ/Κ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 τσουχτερούτσικη τιμή, εύχομαι όμως να το πάρεις γρήγορα και να το χαρείς με τα αγαπημένα σου ακουστικά, η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Μάλιστα.. ευχαριστώ παιδίά για τις πληροφορίες..:) Θα ψάξω μπας και βρω στην Αθήνα το ίδιο αλλιώς θα δω τι θα κάνω. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Γεια σας .... Μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω..πως μπορω να δω ποια Software SE εχει το κινητο μου ? (P910i ) Ευχαριστω εκ των προτερων !!! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Eφαρμογές --> Επεξ. --> Πληροφορίες συστήμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Παιδια, το πορτακι μου εχει προβλημα και σκεφτομαι να το αλλαξω. Μηπως ξερει καποιος αν στα καταστηματα που στο αλλαζουν, κανουν reset στη συσκευη και σβηνεται ολη η εσωτερικη μνημη ή οχι; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Παιδια, το πορτακι μου εχει προβλημα και σκεφτομαι να το αλλαξω. Μηπως ξερει καποιος αν στα καταστηματα που στο αλλαζουν, κανουν reset στη συσκευη και σβηνεται ολη η εσωτερικη μνημη ή οχι; Ευχαριστω Οχι βέβαια. Η συσκευή δεν θα πάθει τίποτα!! Το αλλάζεις και μόνος σου αν θέλεις είναι πάρα πολύ εύκολο!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts