Guest valeria Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Να κάνω μια ερώτηση;Υπάρχει πρόβλημα αν βγάζω το memory stick χωρίς να απενεργοποιήσω το τηλέφωνο πρώτα γιατί το βγάζω συχνά για να περνάω ότι θέλω μέσω card reader που είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία...Αλλά αν κάνει κακό να το ξέρω καλύτερα...Δεν το κλείνω γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία στο άνοιξε-κλείσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Να κάνω μια ερώτηση;Υπάρχει πρόβλημα αν βγάζω το memory stick χωρίς να απενεργοποιήσω το τηλέφωνο πρώτα γιατί το βγάζω συχνά για να περνάω ότι θέλω μέσω card reader που είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία...Αλλά αν κάνει κακό να το ξέρω καλύτερα...Δεν το κλείνω γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία στο άνοιξε-κλείσε... Κι εγώ έτσι κάνω, λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν γράφει κάτι το βιβλιαράκι. Νομίζω ότι γι' αυτό έχει και την slot στο πλάι, για να μη χρειάζεται να σβήνεις το κινητό και να βγάζεις μπαταρίες κτλ.:) Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Κι εγώ έτσι κάνω, λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν γράφει κάτι το βιβλιαράκι. Νομίζω ότι γι' αυτό έχει και την slot στο πλάι, για να μη χρειάζεται να σβήνεις το κινητό και να βγάζεις μπαταρίες κτλ.:)Κι εγώ γι'αυτό ρώτησα γιατί δεν βρήκα κάτι στο βιβλιαράκι.Mάλλον όπως τα λες είναι...Εγώ τουλάχιστονν μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να δω κάτι περίεργο όταν το κάνω...Thanks πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Η μαγική λέξη είναι hot-swapping! ;) Μπορείς να βγάλεις/βάλεις το stickακι όσες φορές θέλεις απροβλημάτιστα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Η μαγική λέξη είναι hot-swapping! ;) Μπορείς να βγάλεις/βάλεις το stickακι όσες φορές θέλεις απροβλημάτιστα. :) Σ'ευχαριστώ πολύ bill_viper! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomed Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Είναι τώρα μερικές ημέρες που μου συνέβη το εξής: Όταν βάζω το κινητό πάνω στη βάση, ενώ κάνει σύνδεση όπως φαίνεται από τη συμπεριφορά του εικονιδίου της διασύνδεσης τηλεφώνων, δεν ανοίγει ποτέ το εικονίδιο του p900 και φαίνεται πως δεν είναι συνδεδεμένο. Καμία σκέψη??? Παράθεση Γ.Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Καλησπέρα σε όλους!Έχω την εξής απορία!Έχω βάλει το sman και το έχω ρυθμίσει ώστε όταν κλείνει το καπάκι να τερματίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν...Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν θέλω να ακούσω μουσική με τον unreal player δεν μπορώ να κλείσω το καπάκι γιατί κλείνει και το πρόγραμμα!Λοιπόν ξέρετε αν υπάρχει στο sman επιλογή να διαλέγει κανείς ποια προγράμματα θέλει να κλείνουν και ποια όχι;Γιατί δεν βρήκα κάτι.Αν είδα καλά το tracker έχει αυτό που ζητάω αλλά δεν το πολυσυμπάθησα γιατί αποδείχθηκε ρουφήχτρα μπαταρίας,οπότε να μου λείπει.... :p Αnyway,αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει!Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Καλησπέρα σε όλους!Έχω την εξής απορία!Έχω βάλει το sman και το έχω ρυθμίσει ώστε όταν κλείνει το καπάκι να τερματίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν...Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν θέλω να ακούσω μουσική με τον unreal player δεν μπορώ να κλείσω το καπάκι γιατί κλείνει και το πρόγραμμα!Λοιπόν ξέρετε αν υπάρχει στο sman επιλογή να διαλέγει κανείς ποια προγράμματα θέλει να κλείνουν και ποια όχι;Γιατί δεν βρήκα κάτι.Αν είδα καλά το tracker έχει αυτό που ζητάω αλλά δεν το πολυσυμπάθησα γιατί αποδείχθηκε ρουφήχτρα μπαταρίας,οπότε να μου λείπει.... :p Αnyway,αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει!Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Tha kleiseis ola ta programs pou trexoun me to taskman tou Sman ektos apo to Unreal kai tha pareis snapshot. Sto readme anaferei analytika pos doulevei to snapshot. :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Tha kleiseis ola ta programs pou trexoun me to taskman tou Sman ektos apo to Unreal kai tha pareis snapshot. Sto readme anaferei analytika pos doulevei to snapshot. :)Μπερδεύτηκα λιγάκι αλλά θα διαβάσω το readme και θα καταλάβω.Απλά πες μου αυτό θα το κάνω μία φορά η κάθε φορά πρέπει να το κάνω;Σ'ευχαριστώ πολύ! :) Άσε το βρήκα ,thanks a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε τον ηχο εκκινησης (και κλεισιματος) του P910i και να βαλουμε καποιον δικο μας? Εαν γινεται φυσικα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 παιδια με το χερι στην καρδια αυτο το κινητο λεει τιποτε η ειναι δυσχρηστο?εχω ενα 6630 και ψηνεται μια ανταλαγη.μεγαλο μειονεκτημα παντως η καμερα....οτι νομιζετε θα χαρω να το διαβασω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Θα σου πω με ειλικρίνεια,εγώ το πήρα πρόσφατα και στην αρχή ομολογώ πως δυσκολεύτηκα και νοσταλγούσα το s700.Αλλά τώρα μετά από περίπου 2 βδομάδες δεν το αλλάζω με τίποτα...Η ίσως με το διάδοχό του.... :D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 παιδια με το χερι στην καρδια αυτο το κινητο λεει τιποτε η ειναι δυσχρηστο?εχω ενα 6630 και ψηνεται μια ανταλαγη.μεγαλο μειονεκτημα παντως η καμερα....οτι νομιζετε θα χαρω να το διαβασω.ευχαριστωφιλε μου αμα παρεις το 910 η καποιο αλλο Ρ στην αρχη θα ριχνεις καντηλια για κανενα μηνα περιπου και θα λες τι μ...ια εκανα :D μετα ομως δεν θα μπορεις να παρεις αλλο κινητο,σου μιλαω εκ πειρας μετα απο 8 χρονια μονο νοκια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 γεια σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν το Ρ910 εχει καλη καμερα γιατι εχω ακουσει διαφορα.θα ηθελα να αγορασω το ρ910 ή το 7710 εσεις ποιο προτεινετε? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 paidia vlepo oti ta pio polla programatakia gia to kinito lene oti leitourgoune se p800/p900 sto p910 einai simvata???? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 paidia vlepo oti ta pio polla programatakia gia to kinito lene oti leitourgoune se p800/p900 sto p910 einai simvata????κατα 80% ναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 γεια σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν το Ρ910 εχει καλη καμερα γιατι εχω ακουσει διαφορα.θα ηθελα να αγορασω το ρ910 ή το 7710 εσεις ποιο προτεινετε?φιλε μου εδω που ρωτας θα σου πουν ολοι το 910 οπως και στο φορουμ τισ νοκια θα σου πουν ολοι το 7710,το θεμα ειναι να τα δεις απο κοντα και να δεις ποιο σου κανει,η καμερα δεν ειναι το δυνατο του σημειο ιδιως το βραδυ,αλλου ειναι τα καλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε τον ηχο εκκινησης (και κλεισιματος) του P910i και να βαλουμε καποιον δικο μας? Εαν γινεται φυσικα...:) Κανεις δεν ξερει?? :( (ή απλα δεν γινεται?) :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Παιδιά απορία sos! :!: Έχω εδώ ένα P910 που δεν είναι δικό μου και θέλω να μάθω το εξής:Αν στο ξένο τηλέφωνο περάσω το back up το δικό μου με τα προγράμματα θα λειτουργεί το τηλέφωνο ή όχι;Το λέω γιατί ας πούμε αν σε κάποιο ***** έχω δώσει το δικό μου IMEI τι γίνεται με το τηλ. το άλλο που έχει άλλο IMEI;Please πείτε μου το έχει κάνει κάποιος; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Ίσως να έχει ειπωθεί ξανά.... α.Πως βρίσκουμε το ΙΜΕΙ στο Ρ910 και β.με ποιό τρόπο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε; (κατά της κλοπής;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 gia sas,tha mporouse kapoios na mou pei tis rithmiseis gia to smartmovie converter?? (bitrates kai tetoia??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ?? Γιατί όταν κάνω συγχρονισμό με το Outlook γίνονται όλα εκτός από το ημερολόγιο ?? Το έχω ρυθμίσει όπως έχω βάλει τις επαφές, τις σημειώσεις, τις εργασίες όλα είναι ίδια. Μου κάνει συγχρονισμό και δεν μου μεταφέρει τίποτα στο ημερολόγιο του Outlook...είναι άδειο.... Ευχαριστώ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Κανεις δεν ξερει?? :( (ή απλα δεν γινεται?) :Oμε καποιον τροπο θα μπορει να γινει αλλα ισως ειναι επικινδυνο γιατι θα πειραξεις πραγματα που ειναι ...βαθια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 επειδη σκεφτομαι να αλλαξω το 900 για ενα 910 θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα.υπαρχει διαφορα στην αναπαραγωγη ηχου στο εξωτερικο ηχειο στην ενταση και στην ποιοτητα με το 900?και 2ον η καμερα ειναι ιδιας ποιοτητας και στα 2 κινητα?ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 sta kala kathoymena me ebgale sto menoy gia anoigma siskeuis kai flight mode kai otan ekana anoiogma siskeyis ekane epanekinisi kai me petoyse sto idio menoy xana, to piga gia anavathmisi lithike to provlima ala meta apo dio bdomades pali ta idia kai molis piga sto service center leitoyrgose kanonkia kai edw kai treis meres akoma leitoyrgei kanonika.exei tixi se kanenan to idio? moy eipan oti an moy xanatixei to provlima kai to doyn kai ayti tha moy kanoyn antikatastasi alla twra leitoyrgei kanonika... Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts