Jump to content

Ρ910: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest valeria
Να κάνω μια ερώτηση;Υπάρχει πρόβλημα αν βγάζω το memory stick χωρίς να απενεργοποιήσω το τηλέφωνο πρώτα γιατί το βγάζω συχνά για να περνάω ότι θέλω μέσω card reader που είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία...Αλλά αν κάνει κακό να το ξέρω καλύτερα...Δεν το κλείνω γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία στο άνοιξε-κλείσε...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να κάνω μια ερώτηση;Υπάρχει πρόβλημα αν βγάζω το memory stick χωρίς να απενεργοποιήσω το τηλέφωνο πρώτα γιατί το βγάζω συχνά για να περνάω ότι θέλω μέσω card reader που είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία...Αλλά αν κάνει κακό να το ξέρω καλύτερα...Δεν το κλείνω γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία στο άνοιξε-κλείσε...

Κι εγώ έτσι κάνω, λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν γράφει κάτι το βιβλιαράκι. Νομίζω ότι γι' αυτό έχει και την slot στο πλάι, για να μη χρειάζεται να σβήνεις το κινητό και να βγάζεις μπαταρίες κτλ.:)

Guest valeria
Κι εγώ έτσι κάνω, λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν γράφει κάτι το βιβλιαράκι. Νομίζω ότι γι' αυτό έχει και την slot στο πλάι, για να μη χρειάζεται να σβήνεις το κινητό και να βγάζεις μπαταρίες κτλ.:)
Κι εγώ γι'αυτό ρώτησα γιατί δεν βρήκα κάτι στο βιβλιαράκι.Mάλλον όπως τα λες είναι...Εγώ τουλάχιστονν μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να δω κάτι περίεργο όταν το κάνω...Thanks πάντως! :)

Η μαγική λέξη είναι hot-swapping! ;)

Μπορείς να βγάλεις/βάλεις το stickακι όσες φορές θέλεις απροβλημάτιστα. :)

129026.png?1640591734

Guest valeria
Η μαγική λέξη είναι hot-swapping! ;)

Μπορείς να βγάλεις/βάλεις το stickακι όσες φορές θέλεις απροβλημάτιστα. :)

Σ'ευχαριστώ πολύ bill_viper! :)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Είναι τώρα μερικές ημέρες που μου συνέβη το εξής: Όταν βάζω το κινητό πάνω στη βάση, ενώ κάνει σύνδεση όπως φαίνεται από τη συμπεριφορά του εικονιδίου της διασύνδεσης τηλεφώνων, δεν ανοίγει ποτέ το εικονίδιο του p900 και φαίνεται πως δεν είναι συνδεδεμένο. Καμία σκέψη???
Γ.Μ.

Guest valeria
Καλησπέρα σε όλους!Έχω την εξής απορία!Έχω βάλει το sman και το έχω ρυθμίσει ώστε όταν κλείνει το καπάκι να τερματίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν...Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν θέλω να ακούσω μουσική με τον unreal player δεν μπορώ να κλείσω το καπάκι γιατί κλείνει και το πρόγραμμα!Λοιπόν ξέρετε αν υπάρχει στο sman επιλογή να διαλέγει κανείς ποια προγράμματα θέλει να κλείνουν και ποια όχι;Γιατί δεν βρήκα κάτι.Αν είδα καλά το tracker έχει αυτό που ζητάω αλλά δεν το πολυσυμπάθησα γιατί αποδείχθηκε ρουφήχτρα μπαταρίας,οπότε να μου λείπει.... :p Αnyway,αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει!Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Καλησπέρα σε όλους!Έχω την εξής απορία!Έχω βάλει το sman και το έχω ρυθμίσει ώστε όταν κλείνει το καπάκι να τερματίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν...Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν θέλω να ακούσω μουσική με τον unreal player δεν μπορώ να κλείσω το καπάκι γιατί κλείνει και το πρόγραμμα!Λοιπόν ξέρετε αν υπάρχει στο sman επιλογή να διαλέγει κανείς ποια προγράμματα θέλει να κλείνουν και ποια όχι;Γιατί δεν βρήκα κάτι.Αν είδα καλά το tracker έχει αυτό που ζητάω αλλά δεν το πολυσυμπάθησα γιατί αποδείχθηκε ρουφήχτρα μπαταρίας,οπότε να μου λείπει.... :p Αnyway,αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει!Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Tha kleiseis ola ta programs pou trexoun me to taskman tou Sman ektos apo to Unreal kai tha pareis snapshot. Sto readme anaferei analytika pos doulevei to snapshot.

:)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Guest valeria
Tha kleiseis ola ta programs pou trexoun me to taskman tou Sman ektos apo to Unreal kai tha pareis snapshot. Sto readme anaferei analytika pos doulevei to snapshot.

:)

Μπερδεύτηκα λιγάκι αλλά θα διαβάσω το readme και θα καταλάβω.Απλά πες μου αυτό θα το κάνω μία φορά η κάθε φορά πρέπει να το κάνω;Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

Άσε το βρήκα ,thanks a lot!

Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε τον ηχο εκκινησης (και κλεισιματος) του P910i και να βαλουμε καποιον δικο μας?

Εαν γινεται φυσικα...:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

παιδια με το χερι στην καρδια αυτο το κινητο λεει τιποτε η ειναι δυσχρηστο?εχω ενα 6630 και ψηνεται μια ανταλαγη.μεγαλο μειονεκτημα παντως η καμερα....οτι νομιζετε θα χαρω να το διαβασω.ευχαριστω

Guest valeria
Θα σου πω με ειλικρίνεια,εγώ το πήρα πρόσφατα και στην αρχή ομολογώ πως δυσκολεύτηκα και νοσταλγούσα το s700.Αλλά τώρα μετά από περίπου 2 βδομάδες δεν το αλλάζω με τίποτα...Η ίσως με το διάδοχό του.... :D ;)

Guest lagoudakis
παιδια με το χερι στην καρδια αυτο το κινητο λεει τιποτε η ειναι δυσχρηστο?εχω ενα 6630 και ψηνεται μια ανταλαγη.μεγαλο μειονεκτημα παντως η καμερα....οτι νομιζετε θα χαρω να το διαβασω.ευχαριστω
φιλε μου αμα παρεις το 910 η καποιο αλλο Ρ στην αρχη θα ριχνεις καντηλια για κανενα μηνα περιπου και θα λες τι μ...ια εκανα :D μετα ομως δεν θα μπορεις να παρεις αλλο κινητο,σου μιλαω εκ πειρας μετα απο 8 χρονια μονο νοκια ;)

γεια σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν το Ρ910 εχει καλη καμερα γιατι εχω ακουσει διαφορα.θα ηθελα να αγορασω το ρ910 ή το 7710 εσεις ποιο προτεινετε?
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

paidia vlepo oti ta pio polla programatakia gia to kinito lene oti leitourgoune se p800/p900

sto p910 einai simvata????

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

Guest lagoudakis
γεια σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν το Ρ910 εχει καλη καμερα γιατι εχω ακουσει διαφορα.θα ηθελα να αγορασω το ρ910 ή το 7710 εσεις ποιο προτεινετε?
φιλε μου εδω που ρωτας θα σου πουν ολοι το 910 οπως και στο φορουμ τισ νοκια θα σου πουν ολοι το 7710,το θεμα ειναι να τα δεις απο κοντα και να δεις ποιο σου κανει,η καμερα δεν ειναι το δυνατο του σημειο ιδιως το βραδυ,αλλου ειναι τα καλα ;)

Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε τον ηχο εκκινησης (και κλεισιματος) του P910i και να βαλουμε καποιον δικο μας?

Εαν γινεται φυσικα...:)

Κανεις δεν ξερει?? :(

(ή απλα δεν γινεται?) :O

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Guest valeria
Παιδιά απορία sos! :!: Έχω εδώ ένα P910 που δεν είναι δικό μου και θέλω να μάθω το εξής:Αν στο ξένο τηλέφωνο περάσω το back up το δικό μου με τα προγράμματα θα λειτουργεί το τηλέφωνο ή όχι;Το λέω γιατί ας πούμε αν σε κάποιο ***** έχω δώσει το δικό μου IMEI τι γίνεται με το τηλ. το άλλο που έχει άλλο IMEI;Please πείτε μου το έχει κάνει κάποιος; :(

Ίσως να έχει ειπωθεί ξανά....

α.Πως βρίσκουμε το ΙΜΕΙ στο Ρ910 και

β.με ποιό τρόπο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε; (κατά της κλοπής;)

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ??

Γιατί όταν κάνω συγχρονισμό με το Outlook γίνονται όλα εκτός από το ημερολόγιο ??

Το έχω ρυθμίσει όπως έχω βάλει τις επαφές, τις σημειώσεις, τις εργασίες όλα είναι ίδια.

Μου κάνει συγχρονισμό και δεν μου μεταφέρει τίποτα στο ημερολόγιο του Outlook...είναι άδειο....

Ευχαριστώ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Guest lagoudakis
Κανεις δεν ξερει?? :(

(ή απλα δεν γινεται?) :O

με καποιον τροπο θα μπορει να γινει αλλα ισως ειναι επικινδυνο γιατι θα πειραξεις πραγματα που ειναι ...βαθια ;)

επειδη σκεφτομαι να αλλαξω το 900 για ενα 910 θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα.υπαρχει διαφορα στην αναπαραγωγη ηχου στο εξωτερικο ηχειο στην ενταση και στην ποιοτητα με το 900?και 2ον η καμερα ειναι ιδιας ποιοτητας και στα 2 κινητα?ευχαριστω πολυ

sta kala kathoymena me ebgale sto menoy gia anoigma siskeuis kai flight mode kai otan ekana anoiogma siskeyis ekane epanekinisi kai me petoyse sto idio menoy xana, to piga gia anavathmisi lithike to provlima ala meta apo dio bdomades pali ta idia kai molis piga sto service center leitoyrgose kanonkia kai edw kai treis meres akoma leitoyrgei kanonika.exei tixi se kanenan to idio? moy eipan oti an moy xanatixei to provlima kai to doyn kai ayti tha moy kanoyn antikatastasi alla twra leitoyrgei kanonika...

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein