arfi-gorgona Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Me thn online anaba8mish 8a ksypnhsh to kinhto auto einai sigouro oute kan nato afhshs na thn kanei den xreiazete,balto KLEISTO omws oxi opws merikoi to exoun anoixto kai perimenoun na kanei anaba8mish... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος datura ( 8 Νοέ. 2004 , 14:49) Το γεγονος οτι η μπαταρια κραταει μολις μια μερα ειναι ανυσηχιτικο? ~EAN ΠΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΟΘΟΝΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΡΤΙΣΗΣ ;) . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ 60 ΜΕ 70% ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΟ 100% Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 παιδια ισως ειναι οφ-τοπικ αλλα θα το πω :) το σαββατο ανακαλυψα 1 καμενο πιξελ στο 910 μου :( συγκεκριμενα το βρηκε ο φιλος μου arfi,και μου ειπε να το ψαξω ακομα και για αντικατασταση του κινητου μια και το ειχα 2 μερες,λεω απο μεσα μου σιγα μην γινει αυτο,επισης ο φιλος TLG σε pm μου ειπε οτι το πλαισιο απο οπου το ειχα παρει στο 7ημερο το αλλαζει.Παω σημερα πρωι τους το λεω και χωρις δευτερη κουβεντα μου δινουν αλλο :eek: τους λεω οτι σε ενα 7610 που ειχα το ιδιο η νοκια πουλαγε τρελα,και μου απαντανε οτι εχουν εντολη απο την SE με 1 πιξελ και αν δεν εχουν περασει 7 μερες να τα αλλαζουν,και απο νοκια να τα αλλαζουν με.....3 και σε....2 μερες!δηλαδη τους λεω αν το παρεις παρασκευη και το πας δευτερα;επαιξες και εχασες μου λενε.Μπραβο στην SE ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,για την νοκια τι να πω;πουλησα το 7610 για αυτο τον λογο,επειδη μου την εσπαγε το πιξελ,δεν ξερω αν ειναι θεμα Ελληνικης αντιπροσωπειας η εντολη τις νοκια απο φινλανδια,με κατι τετοια αρχισαν και πεφτουν οι πωλησεις τους,μετα το σημερινο δεν ξαναπαιρνω νοκια ΠΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 ;) eides pou sto elega :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis ( 8 Νοέ. 2004 , 21:38) παιδια ισως ειναι οφ-τοπικ αλλα θα το πω :) το σαββατο ανακαλυψα 1 καμενο πιξελ στο 910 μου :( συγκεκριμενα το βρηκε ο φιλος μου arfi,και μου ειπε να το ψαξω ακομα και για αντικατασταση του κινητου μια και το ειχα 2 μερες,λεω απο μεσα μου σιγα μην γινει αυτο,επισης ο φιλος TLG σε pm μου ειπε οτι το πλαισιο απο οπου το ειχα παρει στο 7ημερο το αλλαζει.Παω σημερα πρωι τους το λεω και χωρις δευτερη κουβεντα μου δινουν αλλο :eek: τους λεω οτι σε ενα 7610 που ειχα το ιδιο η νοκια πουλαγε τρελα,και μου απαντανε οτι εχουν εντολη απο την SE με 1 πιξελ και αν δεν εχουν περασει 7 μερες να τα αλλαζουν,και απο νοκια να τα αλλαζουν με.....3 και σε....2 μερες!δηλαδη τους λεω αν το παρεις παρασκευη και το πας δευτερα;επαιξες και εχασες μου λενε.Μπραβο στην SE ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,για την νοκια τι να πω;πουλησα το 7610 για αυτο τον λογο,επειδη μου την εσπαγε το πιξελ,δεν ξερω αν ειναι θεμα Ελληνικης αντιπροσωπειας η εντολη τις νοκια απο φινλανδια,με κατι τετοια αρχισαν και πεφτουν οι πωλησεις τους,μετα το σημερινο δεν ξαναπαιρνω νοκια ΠΟΤΕ H SE ειναι σοβαρη αντιπροσωπεια τουλαχιστον σε τετοια θεματα. Και εμενα οταν ειχα προβλημα με το Ρ900 επειδη εβγαζε στις φωτογραφιες τη μαυρη γραμμη,μου το αντικατεστησαν και ας το ειχα ηδη στα χερια μου 10 μερες. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightfear Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για το HARD RESET στο P910 (spykom). Δεύτερον: ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ το Sybian XP Evolution Icons στο P910. ΧΑΛΑΕΙ το τηλεφωνο και μπαινει μονο στο SE logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 hardware reset exei mesa kai apo to control panel.... ευχαριστουμε για την πληροφορια Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Mono pou prepei na mporeis na mpeis sto control panel gia na to kaneis :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 αυτα παθαινει κανεις αν διαβαζει στα γρηγορα τα μυνηματα :o Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightfear Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Exei parousiastei sto P910 to e3hs problhma. Den dexetai ta ***** apo polla programmata. Dhladh kanw install to unreal player 2.2, trexw to ***** sto pc, bazw to IMEI kai exw to serial gia to programma, bazw to serial sto unreal kai leei la8os. To idio parousiazei kai se alles efarmoges opws to lines, smart movie player. 3erei kanenas tipote gia'ayto ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nightfear (11 Νοέ. 2004 , 08:30) Exei parousiastei sto P910 to e3hs problhma. Den dexetai ta ***** apo polla programmata. Dhladh kanw install to unreal player 2.2, trexw to ***** sto pc, bazw to IMEI kai exw to serial gia to programma, bazw to serial sto unreal kai leei la8os. To idio parousiazei kai se alles efarmoges opws to lines, smart movie player. 3erei kanenas tipote gia'ayto ; Ναι,υπάρχει αυτό το πρόβλημα και οφείλεται στο γεγονός ότι στα Ρ910 έχουν αλλάξει τον τρόπο αναγραφής του ΙΜΕΙ. Στα Ρ900 αναγραφόταν το IMEI ως xxxxxx-xx-xxxxxx-x ενώ στα Ρ910 είναι της μορφής xxxxxxxx-xxxxxx-x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightfear Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Ti mporei na ginei gia na 3eperasoume to problhma me ta IMEI ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nightfear (11 Νοέ. 2004 , 11:44) Ti mporei na ginei gia na 3eperasoume to problhma me ta IMEI ; Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι,ας ελπίζουμε ότι θα βγάλουν κάποια "έκδοση" με Ρ910 support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightfear Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Epeidh den gnwrizw to SYBIAN, otan pername ena serial ayto paei kai mpainei mesa sto APP toy ka8e programmatow 'h grafetai se kapoia allh perioxh toy C. To rwtaw giati skeftomai na perasw ta programmata sto P900 kai afou ta kanw register na atigrapsw ta directory me ta arxei (kyriws ta .app) sto P910. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 8 Νοέ. 2004 , 20:39) Me thn online anaba8mish 8a ksypnhsh to kinhto auto einai sigouro oute kan nato afhshs na thn kanei den xreiazete,balto KLEISTO omws oxi opws merikoi to exoun anoixto kai perimenoun na kanei anaba8mish.. ΠΩΣ ?????? Κλειστό??? και πως περιμένεις να το δει το PC suite? Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nightfear (11 Νοέ. 2004 , 15:25) Epeidh den gnwrizw to SYBIAN, otan pername ena serial ayto paei kai mpainei mesa sto APP toy ka8e programmatow 'h grafetai se kapoia allh perioxh toy C. To rwtaw giati skeftomai na perasw ta programmata sto P900 kai afou ta kanw register na atigrapsw ta directory me ta arxei (kyriws ta .app) sto P910. Με το Ρ910 δεν υπάρχει πρόβλημα με τα .app,όλα τα παίρνει κανονικά. Με αυτά που έχει πρόβλημα είναι οι κλειδογεννήτορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (11 Νοέ. 2004 , 17:41) An kanate ton kopo na diabazete ti sas lei kai sthn anaba8mish 8a blepate....alliws asto file mou anoixto kai oute thn deutera parousia den 8a sou kanei anaba8mhsh ;) Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνουμε γιατην υπηρεσία ενημέρωσης της Sonyericsson γιατί φτάνω μέχρι εκεί που λέει να κατεβάσω κάποιο αρχείο 11,5 ΜΒ στη συνεχεια λέει να το τρέξω και μετά τίποτε. Τι γίνεται; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 to trexeis men alla den kleinhs to para8uro......an diabaseis auta pou lei se ka8odigi,mhn biazese kai diabase oti lei,dysthxws den ta 8umame apo eksw gia na sta elega...:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightfear Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Με το Ρ910 δεν υπάρχει πρόβλημα με τα .app,όλα τα παίρνει κανονικά. Με αυτά που έχει πρόβλημα είναι οι κλειδογεννήτορες. Nai alla pws 3ekleidwnoun oi efarmoges; Otan baloume to serial (px sto smart movie) pou kataxwrei thn plhroforia oti to sygekrimeno serial antistoixei sto ekastote IMEI; Se merika programmata parathrhsa apo diafores syzhthseis sto forum oti kanoume copy to .app sto directory toy ekastote programmatos kai to programma leitoyrgei kanonika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (11 Νοέ. 2004 , 09:43) Ναι,υπάρχει αυτό το πρόβλημα και οφείλεται στο γεγονός ότι στα Ρ910 έχουν αλλάξει τον τρόπο αναγραφής του ΙΜΕΙ. Στα Ρ900 αναγραφόταν το IMEI ως xxxxxx-xx-xxxxxx-x ενώ στα Ρ910 είναι της μορφής xxxxxxxx-xxxxxx-x. Τα GSM specs του IMEI έχουν αλλάξει από τον Απρίλιο του 2004 και ισχύουν βεβαια για όλους τους κατασκευαστές GSM συσκευών. Δηλαδή τώρα το IMEI έχει ως εξής: TAC-SN-CD TAC= type allolcation code, 8 digits SN = serial number, 6 digits CD = check digit, 1 digit Επομένως, είναι δυνατόν, το "πρόβλημα" να υπάρχει και στα P900 που κατασκευάστηκαν μετά τον 04/2004. :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Τα off-topic μεταφέρθηκαν εδώ ! Ας κρατήσουμε σας παρακαλώ ένα επίπεδο και μία συνοχή στο φόρουμ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 παιδια μια χαρη :o μπορει κανεις να μου στειλει το demo που ειχε το 910 η να μου πει που θα το βρω; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (14 Νοέ. 2004 , 19:41) παιδια μια χαρη :o μπορει κανεις να μου στειλει το demo που ειχε το 910 η να μου πει που θα το βρω; ;) Ποιο demo λες; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (14 Νοέ. 2004 , 19:51) Ποιο demo λες; αυτο που δειχνει την λειτουργια του 910 σαν σε βιντεο,το ειχε στις εφαρμογες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (14 Νοέ. 2004 , 19:56) αυτο που δειχνει την λειτουργια του 910 σαν σε βιντεο,το ειχε στις εφαρμογες ;) Οκ ;) για δες αυτο ειναι απο τη σελιδα της SE δεν ξερω ομως αν ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που εχει το cd του. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_2&zone=pp&lm=pp1&pid=10183 Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts