Jump to content

Lenovo A680 99 ευρώ από Γερμανό! Αξίζει;

Jeetkunedo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα προσφορά από τον Γερμανό

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg productListId=68970&selectedCategoryId=93

Πώς το βλέπετε αξίζει ή υπάρχουν και καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά;

η τιμη δεν ειναι καθολου ασχημη (απο κινα εχει €90).

ομως απο κινα υπαρχουν καλυτερες συσκευες σε αυτα τα χρηματα.

οριακη μπαταρια. οριακη rom (4gb).

επισης χρειαζεται διευκρινιση: εχει 512mb ram ή 1gb? αν ειναι 1gb τοτε οκ.

Edited by telefoneri

Φίλε μου την ίδια απορία είχα και εγώ για την ram. To site του γερμανού δεν αναφέρετε σε ram, όχι μόνο για αυτό το κινητό αλλά και για τα υπόλοιπα. Βλέποντας αυτήν την είδηση http://techblog.gr/mobile/lenovo-a680-germanos-99-euro-3001/ φαντάζομαι πως είναι 1 gb, γιατί αν είναι 512 δεν ενδιαφέρομαι.Η μπαταρία μου φαίνεται οκ (2000 mah για 854×480 pixels), για την μικρή rom υπάρχει υποδοχή για micro sd. Σίγουρα προς κίνα μεριά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά αλλά α) δεν έχω στην διάθεση μου μετρητά για να αγοράσω ντούκου, αλλά μόνο με δόσεις μέσω πιστωτικής και β) δεν μπορώ να περιμένω 1 μήνα μέχρι να έρθει από κίνα. Άλλη επιλογή από Ελλάδα είναι το lumia 625 πάλι από γερμανό στα 139 ευρώ. Edited by Jeetkunedo

Νέα προσφορά από τον Γερμανό

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg productListId=68970&selectedCategoryId=93

Πώς το βλέπετε αξίζει ή υπάρχουν και καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά;

Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερα κινητά από Κίνα. Το παίρνεις μόνο αν βιάζεσαι τόσο πολύ και δεν μπορείς να περιμένεις 2-3 εβδομάδες να έρθει το άλλο.

People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle

Δεν είναι το μόνο πρόβλημα ότι δεν μπορώ να περιμένω, έχω και πρόβλημα ρευστότητας αυτήν την περίοδο, για αυτό απορρίπτω προς το παρών παραγγελία από κίνα. Το budget είναι το πολύ μέχρι 150 ευρώ με αγορά με δόσεις μέσω πιστωτικής. Το κινητό ούτως η άλλως είναι να το δώσω στην γυναίκα μου μέχρι τα Χριστούγεννα οπότε θα πάρω άλλο για εμένα. Το θέμα είναι αν μπορείς να βρεις καλύτερο deal σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα από γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών συσκευών.

Δεν είναι το μόνο πρόβλημα ότι δεν μπορώ να περιμένω, έχω και πρόβλημα ρευστότητας αυτήν την περίοδο, για αυτό απορρίπτω προς το παρών παραγγελία από κίνα. Το budget είναι το πολύ μέχρι 150 ευρώ με αγορά με δόσεις μέσω πιστωτικής. Το κινητό ούτως η άλλως είναι να το δώσω στην γυναίκα μου μέχρι τα Χριστούγεννα οπότε θα πάρω άλλο για εμένα. Το θέμα είναι αν μπορείς να βρεις καλύτερο deal σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα από γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών συσκευών.

στα 150 παίρνεις απο την κινα το asus zenphone 5 2gb ram/16 gb storage version και ξενιαζεις...........

άλλη καλη επιλογή ειναι Lenovo S960 (2gb ram version)

Huawei Honor 3C (150 ευρω)

Coolpad F1 (35 ευρω)

αν το μπατζετ σου ειναι αυστηρα 150 ευρω

και πρεπει να παρεις απο αλυσιδες ελλαδας με δοσεις, δες lenovo a536

αν μπορεις να ανεβεις, δες στα 180: LG L9 ii και Moto G 4G

(εχει 3 versions του moto g στην ελλαδα. οχι το απλο moto g που δεν εχει card slot.

το moto g 2nd gen εχει χειροτερη αυτονομια λογω αυξησης οθονης,

αλλα απο την αλλη βελτιωσε καμερα και δινει dual sim).

Edited by telefoneri

Το Lenovo a536 σε τι υπερτερεί σε σχέση με το a680 το μόνο παραπάνω που έχει είναι led flash που πιστεύω είναι άχρηστο, κάνει και 50 ευρώ παραπάνω. To moto g είναι φοβερό κινητό, θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια αλλά υπερβαίνει κατά πολύ το budget.

Το Lenovo a536 σε τι υπερτερεί σε σχέση με το a680 το μόνο παραπάνω που έχει είναι led flash που πιστεύω είναι άχρηστο, κάνει και 50 ευρώ παραπάνω. To moto g είναι φοβερό κινητό, θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια αλλά υπερβαίνει κατά πολύ το budget.

αν τα στοιχεια του gsmarena ειναι σωστα http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6674&idPhone2=6368:

το a536 εχει 8gb rom αντι 4gb του a680.

το a536 εχει android 4.4 (ελαφρυτερο-γρηγοροτερο) αντι 4.2 του a680.

το a536 εχει νεοτερη εκδοση bluetooth (4 αντι 3).

το a536 εχει καλυτερη καμερα εμπρος (πχ για selfies, video calls κτλ)

το a536 εχει και αισθητηρα εγγυτητας (πχ σβηνει η οθονη οταν το πλησιασεις κατα την κληση).

* επισης υπαρχει η πιθανοτητα το a680 να εχει μονο 512mb ram.

Edited by telefoneri