fotiskavala Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο κινητό πως μπορώ να μπω στο πλει στορ δεν μου βγάζει εικονίδιο.Ακόμα και όταν μπαίνω μεσώ του google και ζητάω να κατεβάσω κάτι,δεν κατεβαίνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο κινητό πως μπορώ να μπω στο πλει στορ δεν μου βγάζει εικονίδιο.Ακόμα και όταν μπαίνω μεσώ του google και ζητάω να κατεβάσω κάτι,δεν κατεβαίνει τίποτα Δεν εχω αυτο το τηλεφωνο, δοκιμασε αυτο που γραφει ο asot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5264927#post5264927 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά αν το έχει κανείς θα τον παρακαλούσα να μου πει για το flash του κινητού....αν είναι δυνατό....Ευχαριστώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts