Jump to content

Ψάχνω smartphone 4G dual sim μέχρι 150

drspiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοώ μέχρι 150;

Εννοώ... ευρώ, εκατοστά, γραμμάρια!

Επιπλέον χαρακτηριστικά: Τουλάχιστον 1G RAM, 8G ROM, 960 resolution, το πολύ 9mm πάχος! Αυτά μόνον!

Έχω εντοπίσει:

- Cubot Zorro 001

- Elephone P3000

- Huawei Honor 4 Play

- Otium Z4

Θα ήθελα τη γνώμη σας, εναλλακτικές προτάσεις και αν το 3G/4G είναι κατάλληλα για Ελλάδα.

Ευχαριστώ παιδιά, καλό μήνα!

Edited by drspiros

Το Huawei Α' κατηγορια,τ αλλα δυο Γ' κατηγορια.Δεν υπαρχει συγκριση.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Elephone και Otio μου φαίνονται αντίγραφα το ένα του άλλου!

Προς το Honor κλίνω κι εγώ, αν και θα ήθελα να δω κάπου και το Zorro που μοιάζει πολύ καλό!

Μίλησα με τη Selina στο vickmall (άραγε αυτές οι τύπισσες να είναι το ίδιο καλές όσο προϊδεάζει το όνομά τους;:lol:) για το Honor 4 Play, αλλά μου είπε ότι το τηλέφωνο δεν είναι root. Θα μπορέσω να το κάνω εγώ;

Μίλησα με τη Selina στο vickmall (άραγε αυτές οι τύπισσες να είναι το ίδιο καλές όσο προϊδεάζει το όνομά τους;:lol:) για το Honor 4 Play, αλλά μου είπε ότι το τηλέφωνο δεν είναι root. Θα μπορέσω να το κάνω εγώ;

όνομα είναι default των chat bot απλός κάθε φορά το έχει άλλος χρήστης το user (ακόμη και άνδρες)

ναι ξέρω σε ξενέρωσα :p

όνομα είναι default των chat bot απλός κάθε φορά το έχει άλλος χρήστης το user (ακόμη και άνδρες)

ναι ξέρω σε ξενέρωσα :p

Φτου, Κινέζος κοντός με μαλλί καρφάκι και μουστάκι και να μου μιλάει ως Selina? Όχι ρε φίλε!! :lol:

Φτου, Κινέζος κοντός με μαλλί καρφάκι και μουστάκι και να μου μιλάει ως Selina? Όχι ρε φίλε!! :lol:

:lol::lol: και όμως :lol: (σε ξενέρωσα πάλι :lol:)

Διαθέσιμο πλέον και το Cubot Zorro 001 στο 1949.com. Άρα αποκλείοντας την... Γ' κατηγορία, να πάω για το Huawei ή το Cubot (θεωρώντας ότι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τα άλλα δύο);

Η αλήθεια είναι ότι από χαρακτηριστικά είναι σούπερ, αλλά εν τέλει πείστηκα να πάω σε ένα πιο αξιόπιστο brand. Ευχαριστώ πάντως.

Στο θέμα GPS ποιο από τα προαναφερθέντα θεωρείτε (και θεωρείται) πιο αξιόπιστο; Δεν έχω συσκευή GPS και μου είναι πολλές φορές σωτήριο.

• 4 months later...
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εκ μέρους φίλου, υπάρχει 4G dual sim μέχρι 4,7" και κάτω από 140 ευρώ;

Αναμένεται το Sony Xperia Ε4g που μάλλον θα καλύπτει όλα όσα ζητάς (με οθόνη 4,7") σύντομα. Προς το παρών υπάρχει μόνο η 3g έκδοση στα 125 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/6238243/Sony-Xperia-E4-Dual-8GB.html

Φαντάζομαι πως και η τιμή του 4g όταν βγει δεν θα ξεφύγει (έτσι λένε).

Αυτή τη στιγμή από Ελλάδα πάντως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά.

Αυτή τη στιγμή από Ελλάδα πάντως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά.

Ευχαριστώ, δεν εννοώ από Ελλάδα φυσικά!

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εκ μέρους φίλου, υπάρχει 4G dual sim μέχρι 4,7" και κάτω από 140 ευρώ;

Noμίζω το Xiaomi Redmi 2 είναι μια καλή επιλογή με βάση αυτά που ζητάς. Τσεκαρέ το αν θέλεις. :)