drspiros Δημοσιεύτηκε November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2014 (edited) Τι εννοώ μέχρι 150; Εννοώ... ευρώ, εκατοστά, γραμμάρια! Επιπλέον χαρακτηριστικά: Τουλάχιστον 1G RAM, 8G ROM, 960 resolution, το πολύ 9mm πάχος! Αυτά μόνον! Έχω εντοπίσει: - Cubot Zorro 001 - Elephone P3000 - Huawei Honor 4 Play - Otium Z4 Θα ήθελα τη γνώμη σας, εναλλακτικές προτάσεις και αν το 3G/4G είναι κατάλληλα για Ελλάδα. Ευχαριστώ παιδιά, καλό μήνα! Edited November 1, 2014 by drspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το Huawei Α' κατηγορια,τ αλλα δυο Γ' κατηγορια.Δεν υπαρχει συγκριση. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Με 180€ new MotoG κ δε θα το μετανοιωσεις ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Να προσθέσω και το Cubot Zorro 001 στις επιλογές. (Το Moto G ανεβαίνει πολύ δυστυχώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) εννοεις 150 χιλιοστα, οχι εκατοστα νεο p3000s €156 145x72x8.9mm Edited November 2, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 εννοεις 150 χιλιοστα, οχι εκατοστα Φυσικά! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 εννοεις 150 χιλιοστα, οχι εκατοστα νεο p3000s €156 145x72x8.9mm εκατοστά είναι βρε (jedi lught saber rules men) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMal Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Το Huawei από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Elephone και Otio μου φαίνονται αντίγραφα το ένα του άλλου! Προς το Honor κλίνω κι εγώ, αν και θα ήθελα να δω κάπου και το Zorro που μοιάζει πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 εκατοστά είναι βρε (jedi lught saber rules men) Λες? :shifty: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Huawei από μένα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Λες? :shifty: ααα μάλιστα αυτή είναι η συσκευή χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Θα δουλεύει το 4G στο Huawei? Δεν ξέρω τις απαραίτητες προϋποθέσεις για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μίλησα με τη Selina στο vickmall (άραγε αυτές οι τύπισσες να είναι το ίδιο καλές όσο προϊδεάζει το όνομά τους;:lol:) για το Honor 4 Play, αλλά μου είπε ότι το τηλέφωνο δεν είναι root. Θα μπορέσω να το κάνω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μίλησα με τη Selina στο vickmall (άραγε αυτές οι τύπισσες να είναι το ίδιο καλές όσο προϊδεάζει το όνομά τους;:lol:) για το Honor 4 Play, αλλά μου είπε ότι το τηλέφωνο δεν είναι root. Θα μπορέσω να το κάνω εγώ; όνομα είναι default των chat bot απλός κάθε φορά το έχει άλλος χρήστης το user (ακόμη και άνδρες) ναι ξέρω σε ξενέρωσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 όνομα είναι default των chat bot απλός κάθε φορά το έχει άλλος χρήστης το user (ακόμη και άνδρες) ναι ξέρω σε ξενέρωσα :p Φτου, Κινέζος κοντός με μαλλί καρφάκι και μουστάκι και να μου μιλάει ως Selina? Όχι ρε φίλε!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Φτου, Κινέζος κοντός με μαλλί καρφάκι και μουστάκι και να μου μιλάει ως Selina? Όχι ρε φίλε!! :lol: :lol::lol: και όμως :lol: (σε ξενέρωσα πάλι :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Διαθέσιμο πλέον και το Cubot Zorro 001 στο 1949.com. Άρα αποκλείοντας την... Γ' κατηγορία, να πάω για το Huawei ή το Cubot (θεωρώντας ότι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τα άλλα δύο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Υπάρχει και το ELEPHONE P3000S 4G στα 150€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η αλήθεια είναι ότι από χαρακτηριστικά είναι σούπερ, αλλά εν τέλει πείστηκα να πάω σε ένα πιο αξιόπιστο brand. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Στο θέμα GPS ποιο από τα προαναφερθέντα θεωρείτε (και θεωρείται) πιο αξιόπιστο; Δεν έχω συσκευή GPS και μου είναι πολλές φορές σωτήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εκ μέρους φίλου, υπάρχει 4G dual sim μέχρι 4,7" και κάτω από 140 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εκ μέρους φίλου, υπάρχει 4G dual sim μέχρι 4,7" και κάτω από 140 ευρώ; Αναμένεται το Sony Xperia Ε4g που μάλλον θα καλύπτει όλα όσα ζητάς (με οθόνη 4,7") σύντομα. Προς το παρών υπάρχει μόνο η 3g έκδοση στα 125 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/6238243/Sony-Xperia-E4-Dual-8GB.html Φαντάζομαι πως και η τιμή του 4g όταν βγει δεν θα ξεφύγει (έτσι λένε). Αυτή τη στιγμή από Ελλάδα πάντως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αυτή τη στιγμή από Ελλάδα πάντως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Ευχαριστώ, δεν εννοώ από Ελλάδα φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, εκ μέρους φίλου, υπάρχει 4G dual sim μέχρι 4,7" και κάτω από 140 ευρώ; Noμίζω το Xiaomi Redmi 2 είναι μια καλή επιλογή με βάση αυτά που ζητάς. Τσεκαρέ το αν θέλεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts