Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθω να βγαλω φωτογραφιες να σας δειξω τις θηκες spingen neo και την s-view αλλα δν μπορω μηδεν ηλιο ολο βροχη εχουμε και δεν εχω καμια φωτογραφικη μηχανη! μονο το σ3! και δεν φαινονται! θελετε να τις βγαλω σκετες απο το νοτελι γιατι αλλιως δνε μπορω να κανω δουλεια μονο αμα βγαλει κανεναν ηλιο αλλα χλωμο το βλεπω!;;;;

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσπαθω να βγαλω φωτογραφιες να σας δειξω τις θηκες spingen neo και την s-view αλλα δν μπορω μηδεν ηλιο ολο βροχη εχουμε και δεν εχω καμια φωτογραφικη μηχανη! μονο το σ3! και δεν φαινονται! θελετε να τις βγαλω σκετες απο το νοτελι γιατι αλλιως δνε μπορω να κανω δουλεια μονο αμα βγαλει κανεναν ηλιο αλλα χλωμο το βλεπω!;;;;

Δεν πειράζει φίλε. Η ουσία είναι να την δούμε με το τηλέφωνο αλλά οκ δεν πειράζει

Θοδωρής

πλάκα κάνεις τώρα ετσι δεν μιλάς σοβαρα;

Δημήτρης

πλάκα κάνεις τώρα ετσι δεν μιλάς σοβαρα;

να κανω πλακα πανω σε πιο κομματι;; γιατι να κανω πλακα;

να κανω πλακα πανω σε πιο κομματι;; γιατι να κανω πλακα;

Στο σπίτι μέσα η κάπου σε κλειστό χώρο δεν μπορείς να βγάλεις φωτο με το s3?

Δημήτρης

οριστε παραπωνιαρηδες! βρηκα μια φωτογραφικη που ειχα ξεχασει τελειως οτι την ειχα αχαχαχ παιζει να την εχω 6-7 χρονια!

εδω για την spingen: http://postimg.org/gallery/jlyp0hni/f842931f/

εδω για την original S-view:http://postimg.org/gallery/ocpzz7li/eb66276c/

συγνωμη παιδες αλλα δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο στην ποιοτητα και πως να σας στις δειξω!

οριστε παραπωνιαρηδες! βρηκα μια φωτογραφικη που ειχα ξεχασει τελειως οτι την ειχα αχαχαχ παιζει να την εχω 6-7 χρονια!

εδω για την spingen: http://postimg.org/gallery/jlyp0hni/f842931f/

εδω για την original S-view:http://postimg.org/gallery/ocpzz7li/eb66276c/

συγνωμη παιδες αλλα δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο στην ποιοτητα και πως να σας στις δειξω!

Η metal spiegen είναι αυτή φιλε;ή η απλη;

Δημήτρης

Η απλή είναι!οταν την πήρα εγώ δεν είχε βγει ακόμα η metal xaxax ! Έχω δει και βίντεο να λένε ότι η μεταλ είναι αρκετά ευαίσθητη και λυγιζει το αναφέρει και ο τυπάς μας ο flossy σε βίντεο που ανέβασε τώρα πρόσφατα με τις τοπ 5 note 4 cases είναι πολύ ωραία αλλά από ότι κατάλαβα θέλει αρκετή προσοχή και είναι πιο ακριβή

Η απλή είναι!οταν την πήρα εγώ δεν είχε βγει ακόμα η metal xaxax ! Έχω δει και βίντεο να λένε ότι η μεταλ είναι αρκετά ευαίσθητη και λυγιζει το αναφέρει και ο τυπάς μας ο flossy σε βίντεο που ανέβασε τώρα πρόσφατα με τις τοπ 5 note 4 cases είναι πολύ ωραία αλλά από ότι κατάλαβα θέλει αρκετή προσοχή και είναι πιο ακριβή

Άμα είναι να δώσεις πιο πολλά λεφτά και να το προσεχεις κιόλας άστα χαχα

Δημήτρης

Άμα είναι να δώσεις πιο πολλά λεφτά και να το προσεχεις κιόλας άστα χαχα

Καλά αυτό εννοείται. Να δώσω 40 ευρώ για να προσέχω και τη θήκη μετά πάει πολύ. Κοίτα να δεις όμως που η flip φαίνεται πιο ωραία φορεμενη.

Πόσο βολική είναι φίλε Κώστα?

Θοδωρής

Καλά αυτό εννοείται. Να δώσω 40 ευρώ για να προσέχω και τη θήκη μετά πάει πολύ. Κοίτα να δεις όμως που η flip φαίνεται πιο ωραία φορεμενη.

Πόσο βολική είναι φίλε Κώστα?

ειναι πολυ βολικη γιατι δεν δινει καθολου ογκο στο κινητο ειναι εξαισια! η μονη ******* ειναι οταν πας να παιξεις παιχνιδια η να δεις βιντεο που αμα κλησεις το καπακι καλυπτεπται το ηχειο απο πισω θελει να την εχεις ανοιχτει προς τα κατω! αλλα ειναι συνηθεια πιστευω δεν ειναι καποια deal break πιτευω! για μενα ειναι πολυ καλυτερη απο την spingen σε θεματα μεγεθους και κρατηματος! ειναι μονο οι μικρες ατελεις που ανεφερα που θαρω πως ειναι ολα θεμα συνηθειας! το κινητο με την original διχνει παρα πολυ και το απολαμβανεις καλυτερα!!!

Έχοντας χρησιμοποιεί σε Note2, S4 και Note τις οριτζιναλ θήκες smart θεωρώ ότι είναι οι πιο πρακτικές.

Αν ηταν απο πραγματικό δέρμα έστω και σε διπλή τιμή δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Κατ αρχάς δίνει κράτημα και αποκλείεται να σου φύγει από τα χέρια.

Όπως είναι του Note επειδή η συσκευή βρίσκεται πιο μέσα προστατεύει τις γωνίες από τα πεσιματα πχ απο τραπέζι γραφείο κλπ.

Δεν ανοίγει στο πέσιμο. Μου είχε πέσει το S4 με την θήκη διπλωμένη και έκλεισε στον αέρα.

Όπως είπαν και οι άλλοι δεν δίνει καθόλου όγκο. Δεν αφήνει την οθόνη να λερωθει.

Έχω ψάξει πολύ για θήκες,. Δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικό. Οι επιλογές είναι λίγες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Eγω παντως θεωρω εξαιρετικη την neo hybrid metal που εχω.

Την θεωρω την καλυτερη θηκη που ειχα ποτε σε κινητο. Η εφαρμογη ειναι τοσο σφιχτη αλλα και ταιριαστη με το κινητο, που καποιος αν δεν γνωριζει δεν το καταλαβαινει καν οτι ειναι θηκη.

Έχοντας χρησιμοποιεί σε Note2, S4 και Note τις οριτζιναλ θήκες smart θεωρώ ότι είναι οι πιο πρακτικές.

Αν ηταν απο πραγματικό δέρμα έστω και σε διπλή τιμή δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Κατ αρχάς δίνει κράτημα και αποκλείεται να σου φύγει από τα χέρια.

Όπως είναι του Note επειδή η συσκευή βρίσκεται πιο μέσα προστατεύει τις γωνίες από τα πεσιματα πχ απο τραπέζι γραφείο κλπ.

Δεν ανοίγει στο πέσιμο. Μου είχε πέσει το S4 με την θήκη διπλωμένη και έκλεισε στον αέρα.

Όπως είπαν και οι άλλοι δεν δίνει καθόλου όγκο. Δεν αφήνει την οθόνη να λερωθει.

Έχω ψάξει πολύ για θήκες,. Δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικό. Οι επιλογές είναι λίγες.

εδω θα με αφησεις να πω οτι αφηνει σαν αποτυπωμα το παραθαρικη που εχει η s view πανω στην οθονη και φαινεται αρκετα πρεπει να το καθαριζεις!

εδω θα με αφησεις να πω οτι αφηνει σαν αποτυπωμα το παραθαρικη που εχει η s view πανω στην οθονη και φαινεται αρκετα πρεπει να το καθαριζεις!

Προτιμώ την flip χωρίς window.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Eγω παντως θεωρω εξαιρετικη την neo hybrid metal που εχω.

Την θεωρω την καλυτερη θηκη που ειχα ποτε σε κινητο. Η εφαρμογη ειναι τοσο σφιχτη αλλα και ταιριαστη με το κινητο, που καποιος αν δεν γνωριζει δεν το καταλαβαινει καν οτι ειναι θηκη.

Και εγώ πλέον μόνο αυτές χρησιμοποιώ...περιμένω και την silver από μέρα σε μέρα... :D

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Και εγώ πλέον μόνο αυτές χρησιμοποιώ...περιμένω και την silver από μέρα σε μέρα... :D

Ανεβάστε φώτο και από τη metal ρε παίδες να αλλάξουμε πάλι γνώμη :p

Θοδωρής

Καλό είναι να την δούμε δίπλα στο τηλέφωνο για να καταλάβουμε πόσο αυξάνει τις διαστάσεις του.

Καλό είναι να την δούμε δίπλα στο τηλέφωνο για να καταλάβουμε πόσο αυξάνει τις διαστάσεις του.

Παραθέτω μερικές photos... :D Spigen Neo Hybrid Metal -Gunmetal-

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

http://s27.postimg.org/s25mnve33/IMG_20150329_192713.jpg' alt='IMG_20150329_192713.jpg'>

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Τελικά, απο όσα έχετε χρησιμοποιήσει ποιο είναι το καταλληλότερο screan protector ;

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Τελικά, απο όσα έχετε χρησιμοποιήσει ποιο είναι το καταλληλότερο screan protector ;

Για ζελατινα παρε της Samsung!

Δημήτρης

λοιπον οπως υποσχεθηκα,μπηκε το τζαμακι της Nillkin,και στην καμερα(το ειχε μεσα):D

φαινεται οτι κουμποσε καλα,θα δουμε αν θα μεινει κολλημενο.

και η θηκη μαζι μεσα στις φωτο:D

εκανα και μια επαναφορα σημερα και το κινητακι πεταει και ειναι και φουλ προστατευμενο :D:D

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Είναι πανέμορφη. Το μέγεθος με προβληματίζει γιατί αυξάνει όλες τις διαστάσεις.

Περιμένω να πάρω το την συσκευή και μετά θα αποφασίσω ποια θήκη θα του βάλω.

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)