ioannis_m Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδια οπως ειπε και ο φιλος παραπανω η θηκη spigen με το μεταλλο απλα απιστευτη μολις τωρα παρελαβα. https://www.dropbox.com/sh/s3kdxa0gb76kj86/AAAImLCNm1D-amp2NfjjWgzHa?dl=0 Τα σπάει με γειές!!!:D Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Με ζελατίνα γυαλί δουλεύει η θήκη flip cover s view.πήρα μια θήκη αλλά το s view δεν μου δουλεύει.η θήκη είναι κινέζικη. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Με ζελατίνα γυαλί δουλεύει η θήκη flip cover s view.πήρα μια θήκη αλλά το s view δεν μου δουλεύει.η θήκη είναι κινέζικη. Δεν φταίει η ζελατίνα, αλλά ότι η θήκη δεν είναι αυθεντική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έχω βάλει το πρόγραμμα δουλεύει αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κάνω κάτι τίποτα δεν ανταποκρινετε. Από ότι είδα έχει πολύ χοντρό πλαστικό .αν κλείσο τον Αισθητήρα με ανοιχτή θήκη ακουμπάω το δάχτυλο να ανοίξω την κάμερα και δουλεύει.μηπος είναι το γυαλί είναι και χοντρό το γυαλί που έχει η ζελατίνα και δεν δουλεύει. Αν πάρω γνήσια θα έχω θέμα με το γυαλί. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έχω βάλει το πρόγραμμα δουλεύει αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κάνω κάτι τίποτα δεν ανταποκρινετε. Από ότι είδα έχει πολύ χοντρό πλαστικό .αν κλείσο τον Αισθητήρα με ανοιχτή θήκη ακουμπάω το δάχτυλο να ανοίξω την κάμερα και δουλεύει.μηπος είναι το γυαλί είναι και χοντρό το γυαλί που έχει η ζελατίνα και δεν δουλεύει. Αν πάρω γνήσια θα έχω θέμα με το γυαλί. Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή ευαισθησία αφής? Ρυθμίσεις - οθόνη κλπ τέρμα κάτω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Με ζελατίνα γυαλί δουλεύει η θήκη flip cover s view.πήρα μια θήκη αλλά το s view δεν μου δουλεύει.η θήκη είναι κινέζικη. Ρε παιδιά, δίνουμε 500 και παραπάνω ευρώ για ένα κορυφαίο κινητό και μετά τσιγκουνευόμαστε στην αγοράς θήκης? Πληρώστε μια φορά τα αυθεντικά αξεσουάρ και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ρε παιδιά, δίνουμε 500 και παραπάνω ευρώ για ένα κορυφαίο κινητό και μετά τσιγκουνευόμαστε στην αγοράς θήκης? Πληρώστε μια φορά τα αυθεντικά αξεσουάρ και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Δίκιο έχεις αλλά 50 ευρό για μια θήκη είναι πάρα πολλά.επρεπε τουλάχιστον τα μισά να έκανε. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ολα τα λεφτα η spigen neo hybrid με το μεταλλικο περιβλημα Θα επρεπε να κλεισει συμφωνια με spigen η samsung να πουλαει το νοτε 4 με αυτη τη θηκη και 100 ευρω επανω :lol: Ναι ειναι τοσο καλη... http://www.ebay.com/itm/201253483714?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500450624778&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ομοίως και η Verus Iron shield, η οποία κυκλοφόρησε αρκετά νωρίτερα από τη spigen.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δίκιο έχεις αλλά 50 ευρό για μια θήκη είναι πάρα πολλά.επρεπε τουλάχιστον τα μισά να έκανε. Η άσπρη η χρυσή και η μαύρη έχουν 30 ευρώ στο skroutz και 32 με 35 στο eshop όχι 50 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έχω την απλή spigen neo hybrid και είμαι ευχαριστημένος αλλά σήμερα μπήκα στο τριπάκι και παρήγγειλα και την metal (gunmetal). :D Από τις photo που ανέβασε φίλος σε προηγούμενα posts πραγματικά φαίνεται εξαιρετική και πάει γάντι με το κινητό… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 εγω περιμενω μια αυθεντικη S-view ! τωρα να παρω της spingen που ειναι σχεδον ιδια δεν νομιζω μονο επειδη εχει αλουμινιο γυρω γυρω εχω την κλασικη ! επισης διαβαζω οτι μειωνεται και η ποιοτητα σηματας με το αλουμινιο που εχει δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ρε παιδια αυτες οι spigen οσο ωραιες ειναι αλλα τοσο τεραστιο κανουν το τηλεφωνο ειδικα οταν μιλαμε για ενα μεγαλο τηλεφωνο οπως το note. Εγω ψηνομαι για την s view αλλα ακομα περιμενω το κινητο. Ερωτηση βλεπω οτι η s view/cover χωριζονται για το F και το C παιζει ρολο? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ομοίως και η Verus Iron shield, η οποία κυκλοφόρησε αρκετά νωρίτερα από τη spigen.... φιλε και εγω αυτη θα ειχα παρει γιατι την ειχα στο G3 αλλα ειδα στο note οτι εχει προβλημα στο κουμπι του power δεν πατιέται σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ρε παιδια αυτες οι spigen οσο ωραιες ειναι αλλα τοσο τεραστιο κανουν το τηλεφωνο ειδικα οταν μιλαμε για ενα μεγαλο τηλεφωνο οπως το note. Εγω ψηνομαι για την s view αλλα ακομα περιμενω το κινητο. Ερωτηση βλεπω οτι η s view/cover χωριζονται για το F και το C παιζει ρολο? δεν το κανουν καθολου μεγαλο εχω την spingen neo hybrid! δεν καταλαβενει ο αλλος αν ειναι ετσι το κινητο ή το εχεις σε θηκη ειναι πολυ καλες! αυτο για την S-view δεν το ξερω αλλα δεν νομιζω να ισχυει! ολες ιδιες ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 δεν το κανουν καθολου μεγαλο εχω την spingen neo hybrid! δεν καταλαβενει ο αλλος αν ειναι ετσι το κινητο ή το εχεις σε θηκη ειναι πολυ καλες! αυτο για την S-view δεν το ξερω αλλα δεν νομιζω να ισχυει! ολες ιδιες ειναι! Ευχαριστω πολυ. οσον αφορα τα tempered glass ειδα βιντεο του flossy πως λεγεται.αυτο εδω https://www.youtube.com/results?search_query=tempered+glass+note+4 το γυαλι εφαρμοζει τελεια.Λεει ειναι φλεξ γυαλι οπως δειχνει κιολας. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ευχαριστω πολυ. οσον αφορα τα tempered glass ειδα βιντεο του flossy πως λεγεται.αυτο εδω https://www.youtube.com/results?search_query=tempered+glass+note+4 το γυαλι εφαρμοζει τελεια.Λεει ειναι φλεξ γυαλι οπως δειχνει κιολας. ναι το ειδα και εγω αυτο δεν το βρηκα στο Ebay παντως το συγκεκριμενο! βρηκα το ιδιο μονο για το Note 2-3 ! εγω εβαλα ενα Nuglas που ειχε αναφερθει οτι καθεται καλα αλλα δεν εκτατσε καθολου καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ναι το ειδα και εγω αυτο δεν το βρηκα στο Ebay παντως το συγκεκριμενο! βρηκα το ιδιο μονο για το Note 2-3 ! εγω εβαλα ενα Nuglas που ειχε αναφερθει οτι καθεται καλα αλλα δεν εκτατσε καθολου καλα! Ναι το ειδα και εγω υπαρχει στο amazon αλλα δεν ερχεται ελλαδα μου λεει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Επειδη βλεπω ψάχνεστε και αλλοι για γυαλι.Ειδα της nillkin που ειναι μια δοκιμασμενη εταιρεια σε σχετικα καλη τιμη στο ebay..το δοκιμασε κανεις ?Θα εχει θεμα η s view θηκη η το πενακι με το γυαλι? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Η άσπρη η χρυσή και η μαύρη έχουν 30 ευρώ στο skroutz και 32 με 35 στο eshop όχι 50 ! Του note 3 έχουν 30 το eshop την έχει 36 και δεν είναι διαθέσιμη.στο skroutz έχει 40.και πάλη είναι πολλά τα λεφτά για την συγκεκριμένη θήκη. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Του note 3 έχουν 30 το eshop την έχει 36 και δεν είναι διαθέσιμη.στο skroutz έχει 40.και πάλη είναι πολλά τα λεφτά για την συγκεκριμένη θήκη. ειχαν καποια στιγμη και 30 εκτος αν ηταν σε καποιο news letter δεν θυμαμαι ακριβως τεσπα ! οτι διποτε original ή μαμα να το πω αλλιως παντα το χρησοπληρονεις και οχι μονο στα κινητα σε ολων των ειδων τα αντικειμενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) H spigen neo hybrid metal δεν δινει καθολου ογκο. Ειναι τοσο φτιαγμενη στην πενα που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι θηκη αλλα νομιζεις οτι ειναι το body του κινητου. Επισης δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το σημα. Η κεραια του ΝοΤΕ 4 ειναι στην πλατη. Επισης υπαρχει και η verus iron shield οπως ειπε καποιος αλλα υπαρχουν πολλες αναφορες για κακη υλοποιηση των κομπιων. Στη neo hybrid τα κουμπακια στο frame παιζουν τελεια Τελος πληροφοριακα το golden χρωμα τα σπαει σε σχεση με το gunmetal Edited March 5, 2015 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 H spigen neo hybrid metal δεν δινει καθολου ογκο. Ειναι τοσο φτιαγμενη στην πενα που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι θηκη αλλα νομιζεις οτι ειναι το body του κινητου. Επισης δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το σημα. Η κεραια του ΝοΤΕ 4 ειναι στην πλατη. Επισης υπαρχει και η verus iron shield οπως ειπε καποιος αλλα υπαρχουν πολλες αναφορες για κακη υλοποιηση των κομπιων. Στη neo hybrid τα κουμπακια στο frame παιζουν τελεια Τελος πληροφοριακα το golden χρωμα τα σπαει σε σχεση με το gunmetal για ανεβασε καμια φωτο να τη δουμε μονο λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 για ανεβασε καμια φωτο να τη δουμε μονο λογια Στην προηγούμενη σελίδα είναι το λίνκ που παραθέτω.....πανέμορφη η άτιμη! https://www.dropbox.com/sh/s3kdxa0gb76kj86/AAAImLCNm1D-amp2NfjjWgzHa?dl=0 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 για ανεβασε καμια φωτο να τη δουμε μονο λογια Καλημέρα, Η neo hybrid metal σε gold στο παρακάτω video... Όντως τα σπάει και αυτή!Προσωπικά η gunmetal μου αρέσει ποιο πολύ και για αυτό παρήγγειλα αυτή... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Στο note 4 με kit kat 4.4.4 δουλευουν οι μαιμου sview θηκες σαν αυτη εδώ? Στο νοτε3 που ειχα παρει δουλευε μια χαρα απλα αμα κολλαγε καμια φορα απλα έβγαζες και ξανα εβαζες το καπακι http://www.ebay.com/itm/View-Flip-PU-Leather-Window-Battery-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-/171670356662?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item27f859c2b6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts