XmotoX Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Έχει βγει xposed για 5.1.1? Καλησπέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Έχει βγει xposed για 5.1.1? Καλησπέρα. Ναι αλλα θα πρεπει να ειναι deodex η ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ναι αλλα θα πρεπει να ειναι deodex η ρομ Οκ το βρήκα, έβαλα την έκδοση του wanam που έβγαλε σήμερα στην erobot και όλα μια χαρά. . Για όποιον το θέλει. . https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347807448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 εχουμε τπτ καινουριο για ρουτ με Knox 0χ0 τωρα που βγηκε και η 5.1.1 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 εχουμε τπτ καινουριο για ρουτ με Knox 0χ0 τωρα που βγηκε και η 5.1.1 ;; Εδώ δεν είχαμε στην 4.4.4 τώρα θα έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 εχουμε τπτ καινουριο για ρουτ με Knox 0χ0 τωρα που βγηκε και η 5.1.1 ;; Η ερώτηση είναι ρουτ γενικά έχει βγει για την 5.1.1? :lol: (Στο edge σίγουρα δεν έχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Η ερώτηση είναι ρουτ γενικά έχει βγει για την 5.1.1? :lol: (Στο edge σίγουρα δεν έχει) Σκέτο root όχι ακόμα, μπορείς να περάσεις όμως σε πρώτη φάση twrp μέσω Odin και έπειτα κάποιον kernel που αυτομάτως θα σου δώσει και root. Έχει βγάλει η ομάδα emotion beta γι'αυτό το σκοπό, αν ενδιαφέρεται κάποιος μου λέει να τον ανεβάσω. Για root και Knox 0x0 λίγο δύσκολο το βλέπω γενικότερα με το note 4. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Λεω να δοκιμασω την prerooted του wanam.Αξιόπιστος και αξιόλογος dev απο παλιά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Λεω να δοκιμασω την prerooted του wanam.Αξιόπιστος και αξιόλογος dev απο παλιά Link please :) Δε θυμαμαι να εχω βαλει καμια αλλη του dev (αν και προφανως ειναι απο τους πιο γνωστους), τι στυλ rom δημιουργει? Εννοω lites ή με effects και παραμετροποιησεις? Eπισης μολις εψαχνα για Xnote (που ειναι απο τις αγαπημενες μου γενικα) αλλα υπαρχει μονο για το F. dammit :( Edited September 6, 2015 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Σκέτο root όχι ακόμα, μπορείς να περάσεις όμως σε πρώτη φάση twrp μέσω Odin και έπειτα κάποιον kernel που αυτομάτως θα σου δώσει και root. Έχει βγάλει η ομάδα emotion beta γι'αυτό το σκοπό, αν ενδιαφέρεται κάποιος μου λέει να τον ανεβάσω. Για root και Knox 0x0 λίγο δύσκολο το βλέπω γενικότερα με το note 4. από την εμπειρία σου μπορείς να προτείνεις κάποιον κέρνελ για το F εκτός του emotion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 AEL kernel από το echoe rom forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 από την εμπειρία σου μπορείς να προτείνεις κάποιον κέρνελ για το F εκτός του emotion? Δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω κάποιον άλλον μιας και ο συγκεκριμένος με καλύπτει, άλλωστε δεν νομίζω πως υπάρχουν και πολλές επιλογές για τη συσκευή μας δυστυχώς. Παρ'όλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις αυτόν που σου πρότεινε ο @xaxomis1. Παρεμπιπτόντως σε περίπτωση που περάσετε custom 5.1.1 και αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη status bar πείτε μου, βρήκα μαζί με τη βοήθεια χρηστών στο xda τί φταίει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Πεσ μας λάζαρε να ξέρουμε:), οταν βρω ευκαιρια θα φλασάρω wanam Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω κάποιον άλλον μιας και ο συγκεκριμένος με καλύπτει, άλλωστε δεν νομίζω πως υπάρχουν και πολλές επιλογές για τη συσκευή μας δυστυχώς. Παρ'όλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις αυτόν που σου πρότεινε ο @xaxomis1. Παρεμπιπτόντως σε περίπτωση που περάσετε custom 5.1.1 και αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη status bar πείτε μου, βρήκα μαζί με τη βοήθεια χρηστών στο xda τί φταίει. Φταίει το fingerprint scanner. Το απενεργοποιησα κ όλα οκ. Μήπως υπάρχει τρόπος να δουλέψει κ αυτο; Δεν έχω βρει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Πεσ μας λάζαρε να ξέρουμε:), οταν βρω ευκαιρια θα φλασάρω wanam Αναλυτικά η λύση εδώ, σε περίπτωση που σας τύχει αν δεν θέλετε να παιδεύεστε απλά πείτε στον χ,ψ δημιουργό της ρομ σας για το που να κοιτάξει ή ανεβάστε μου το SystemUI.apk να σας το κάνω εγώ. :) Φταίει το fingerprint scanner. Το απενεργοποιησα κ όλα οκ. Μήπως υπάρχει τρόπος να δουλέψει κ αυτο; Δεν έχω βρει κάτι. Δυστυχώς προς το παρών δεν υπάρχει κάτι, όπως είπες και στο θέμα του C, περιμένουμε για κάποιο update το οποίο θα διορθώνει το πρόβλημα. :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Eβαλα Wanam Rom, ακομα νωρις για να κρινω, αλλα θα ηθελα να ρωτησω με ποιον kernel προτινετε να την συνδυασω. Νομιζω απο μονη της εχει Adam Kernel, αλλα λεω να δοκιμασω Ultimate. Thoughts? Edited September 13, 2015 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 την έχω πολλές μέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με ultimate kernel Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 αυτη η εφαρμογη τα σπαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 αυτη η εφαρμογη τα σπαει Την έτρεξες κανονικά? Γιατί διαβάζω στο XDA ότι πρέπει να αλλάξεις τον κωδικό του μοντέλου σε N9005 στο build.prop για να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Απλό ρουτ για το μοντέλο C εχουμε; στην 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Την έτρεξες κανονικά? Γιατί διαβάζω στο XDA ότι πρέπει να αλλάξεις τον κωδικό του μοντέλου σε N9005 στο build.prop για να δουλέψει. ναι αλλαξα το buildprop.και ολα μια χαρα και οταν βαλεις το πενακι στην θεση του αποθηκευει στο s-note.ειμαι με την simple lite v4 για το f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Την έτρεξες κανονικά? Γιατί διαβάζω στο XDA ότι πρέπει να αλλάξεις τον κωδικό του μοντέλου σε N9005 στο build.prop για να δουλέψει. Θα πρότεινα υπομονή μερικές μέρες μέχρι να βγάλει ο dev την επόμενη έκδοση, με περισσότερες δυνατότητες χωρίς να χρειάζεται αλλαγές στο build.prop. Απλό ρουτ για το μοντέλο C εχουμε; στην 5.1.1 Δεν έχω διαβάσει κάτι, αν υπάρχει όμως custom kernel τα υπόλοιπα είναι εύκολα. :-) Παρεμπιπτόντως η τελευταία unofficial xposed έκδοση του @wanam δουλεύει και σε stock odexed. Δεν φαίνεται να επηρεάζει την απόδοση σε πρώτη φάση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Για την ώρα αν θέλουμε ρουτ και xposed στην 5.1.1 πρέπει να κάνουμε deodex την official και να φλασαρουμε τον emotion kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Για την ώρα αν θέλουμε ρουτ και xposed στην 5.1.1 πρέπει να κάνουμε deodex την official και να φλασαρουμε τον emotion kernel? Ή emotion ή κάποιο kernel ο οποίος έχει βγαλμένα τα restrictions (κάπου στο xda πήρε το μάτι μου τον stock μόνο με αυτή την αλλαγή ώστε να περαστεί και supersu). Για xposed όπως ανέφερα παραπάνω πλέον δεν χρειάζεται deodexing η ρομ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ερώτηση για λογαριασμό φίλου. Πείτε καποια ωραία ρομ μα φλασαρει χωρίς bugs για καθημερινή χρήση. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts