firekostas Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Flashify από το Play Store, θα σου πάρει μόνο 10-15mb και θα κάνεις τη δουλειά σου σε μερικά δευτερόλεπτα. Το ξέρω το flashify αλλά μάλλον δε με κατάλαβες. Το flashify το αποθηκεύει σε Img. Εγώ επειδή δεν μπορώ να πάρω backup λόγω χώρου θέλω να flasahαρω τον Emotion και αν φάω loop να ξανά flasahαρω τον στόκ για να ανοίξει η συσκευή και μετά βλέπω. Θα μου πεις μπορώ να αντικαταστήσω ένα zip που περιέχει το boot.img ενός custom με του stock αλλά βαριέμαι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Το ξέρω το flashify αλλά μάλλον δε με κατάλαβες. Το flashify το αποθηκεύει σε Img. Εγώ επειδή δεν μπορώ να πάρω backup λόγω χώρου θέλω να flasahαρω τον Emotion και αν φάω loop να ξανά flasahαρω τον στόκ για να ανοίξει η συσκευή και μετά βλέπω. Θα μου πεις μπορώ να αντικαταστήσω ένα zip που περιέχει το boot.img ενός custom με του stock αλλά βαριέμαι :P Μπες recovery και κάνε Backup μόνο το boot. Είναι ο κέρνελ, μπορείς να κάνεις μετά restore οπότε θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Βγήκε ήδη Echoes Rom 5.1.1 rooted και Emotion kernel για 5.1.1r20 (beta, δεν τον έχει ανεβάσει ακόμα). Σύντομα έρχεται και xposed και μάλλον κλείνουμε και από mods για τη νέα έκδοση.. Edit: Έχει πλέον και xposed. :) Edited September 1, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Λάζαρε, θα μας τα πεις σε απλά ελληνικά? Τι θα πει rooted rom, emotion kernel και exposed ???? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Λάζαρε, θα μας τα πεις σε απλά ελληνικά? Τι θα πει rooted rom, emotion kernel και exposed ???? :-) Rom είναι το λογισμικό που είναι περασμένο στη συσκευή μας. Rooted Rom είναι το λογισμικό αυτό με τη διαφορά πως έχει περασμένες στο σύστημα του τις απαραίτητες βιβλιοθήκες ώστε να έχει ο χρήστης δικαιώματα διαχειριστή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (τροποποίηση αρχείων συστήματος είναι το πιο απλό που μπορώ να φέρω σαν παράδειγμα, άπειρες οι δυνατότητες). Kernel είναι ο πυρήνας του λογισμικού ο οποίος ρυθμίζει από τους χρονισμούς των πυρήνων του επεξεργαστή και τις θερμοκρασίες της συσκευής μέχρι και την ένταση των ηχείων, τη φωτεινότητα, το ρυθμό που ανάβει/σβήνει το led, το τρόπο χρήσης πόρων της ελεύθερης/δεσμευμένης μνήμης ram και άλλα πόσα. Ο emotion kernel ουσιαστικά είναι ο stock kernel εμπλουτισμένος με περισσότερες επιλογές από αυτές που σου δίνει ο stock, συν τη δυνατότητα ρύθμισης όλων όσων προανέφερα παραπάνω. Τέλος Xposed framework (προϋποθέτει root) σκέψου το σαν μια τροποποίηση στο ήδη υπάρχων framework του λογισμικού, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα για άπειρες οπτικές και πρακτικές αλλαγές του λογισμικού σου με ιδιαίτερη ευκολία. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις από εδώ, να δεις και μερικά βίντεο στο YouTube περί τίνος πρόκειται και έπειτα εδώ είμαστε. :-) Edit: Ξέχασα να αναφέρω πως root για τη δική μας συσκευή ισοδυναμεί με Knox 0x1, άρα και εκτός εγγύησης. Edited August 30, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Λάζαρε, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και για το μήνυμά σου. Πραγματικά, μετά από πολλά χρόνια σε περιβάλλον windows (3.1, 3.11, 95, 98, NT, 2000, XP, Vista, 2007, 8.0, 8.1)... ... λογικό είναι όπως καταλαβαίνεις (στα 42 μου) να αρνούμαι να μπω στη λογική να κάνω installs, formats, service packs.... κλπ στο κινητό μου, όπως έκανα στο PC μου. Έκατσε ο πωπός μου σε mac, και βρήκα την υγειά μου. Θα περιμένω και εγώ - σαν ταπεινός ιδιοκτήτης samsung - την "αυτόματη" ενημέρωση, και ο θεός βοηθός. Και αν αναρωτιέσαι γιατί android και όχι ios, ε... αυτά που κάνει το Νοτέλι, δεν τα κάνουν άλλα τηλ. Και μόνο που μιλάω με ανοιχτή ακρόαση και κρατάω χειρόγραφες σημειώσεις, εμένα μου αρκεί. Αν πάλι τα "πάρω κρανίο", θα ζτήσω βοήθεια από κάποιο φοιτητή μου (τσακάλι) και θα κάνουμε το νοτέλι.... "λαμπάδα"..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ναι για να λέμε την αλήθεια θεωρητικά τίποτε από όλα όσα προείπα δεν πιστεύω πως είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της συσκευής συν το όποιο ρίσκο. Απλά για μερικούς που το έχουμε σαν χόμπυ ας το πω, όλα αυτά αποτελούν τη βάση για "πείραγμα" της συσκευής. Πιστεύω πάντως πως η 5.1.1 θα απογειώσει τη συσκευή, υπομονή λίγες μέρες ακόμα λοιπόν! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 βασικά, 3 πραγματάκια θέλω να διορθώσουν: α) το hello hello bug, που όταν με καλούν μιλάω και δε με ακούνε αμέσως και στο τέλος γκαρίζω τσατισμένος σας γάϊδαρος β) να μειώσουν την ώρα που κάνει να βγει το ενεργό σημείωμα μόλις βγάλω το πενάκι (το έχω σαν προεπιλογή, με το που βγάλω το πενάκι να ανοίγει σημείωμα γ) το recent apps Για να δούμε αν αξίζει τον κόπο η υπομονή και η αναμονή...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 βασικά, 3 πραγματάκια θέλω να διορθώσουν: α) το hello hello bug, που όταν με καλούν μιλάω και δε με ακούνε αμέσως και στο τέλος γκαρίζω τσατισμένος σας γάϊδαρος β) να μειώσουν την ώρα που κάνει να βγει το ενεργό σημείωμα μόλις βγάλω το πενάκι (το έχω σαν προεπιλογή, με το που βγάλω το πενάκι να ανοίγει σημείωμα γ) το recent apps Για να δούμε αν αξίζει τον κόπο η υπομονή και η αναμονή...... Και τα τρια αυτα διορθωνονται με την 5.1.1. Τα recent apps καμια σχεση με πριν. Το hello hello εξαφανιζεται τελειως και η μειωση του χρονου για το πενακι ειναι αισθητη! Οποτε θα εισαι ευχαριστημενος λογικα οταν το περασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλημέρα παιδιά προσπαθώ να περάσω την 5.1.1 με odin και στο τέλος της εγκατάστασης μου κολλάει και σταματάει ξέρει κάνεις τη φταίει? Το βάζω το αρχείο στο ΑΡ είναι 1,8gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Βγήκε 5.1.1 official ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Βγήκε 5.1.1 official ???? Έχει βγει για το C μέχρι στιγμής Πολωνική αλλά και από Ουγγαρία έγραψαν ότι πήραν κάποιοι φίλοι νομίζω μέσο OTA… Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Έχει βγει για το C μέχρι στιγμής Πολωνική αλλά και από Ουγγαρία έγραψαν ότι πήραν κάποιοι φίλοι νομίζω μέσο OTA… Μόνο για Πολωνικά. Τα της Ουγγαρίας δεν ισχύουν τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Λογικά θα σκάσει και για τα δικά μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Βγήκε 5.1.1 official ???? Βγήκε και για την F έκδοση αλλά μόνο για branded δίκτυα. Μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Παιδιά έχω την εξής ερώτηση. Εάν ρουτάρεις με Kingroot (το γνωστό προσωρινό), αντικαταστήσεις τον KingUser με τον SuperSU κτλ και κάνεις διάφορες αλλαγές (πχ. πειράξεις το build.prop ή διάφορα τέτοια), μετά στην επανεκκίνηση το root προφανώς χάνεται. Οι αλλαγές που έχεις κάνει όμως χάνονται ή παραμένουν όπως τις έκανες??? Επίσης. Το XPosed Framework για να εφαρμόσει τις αλλαγές θέλει Reboot. Στο Reboot το root χάνεται, οι αλλαγές του XPosed όμως γίνονται??? Θα μου πείτε, τι μας ζαλίζεις ρε φίλε, δοκίμασέ το μόνος σου. Σωστό! Απλώς λέω μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς ήδη και ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Η echoe rom v10 5.1.1 που βγήκε για το f είναι καλή; Την δοκίμασε κανείς; Και γιατί δεν υπάρχει στο XDA ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Η echoe rom v10 5.1.1 που βγήκε για το f είναι καλή; Την δοκίμασε κανείς; Και γιατί δεν υπάρχει στο XDA ; Έχει καιρό που έχει φύγει το team της Echoe από το Xda κυρίως γιατί τους ζαλιζανε πολλοί νέοι χρήστες με άκυρες ερωτήσεις και γιατί κάνα δυο και καλά devs βάλανε δικά τους mods σε roms τους χωρίς permission και credits. Εγώ την είχα σε S4 Note 3 κλπ. Το απόγευμα θα δοκιμάσω και ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλημέρα παιδιά προσπαθώ να περάσω την 5.1.1 με odin και στο τέλος της εγκατάστασης μου κολλάει και σταματάει ξέρει κάνεις τη φταίει? Το βάζω το αρχείο στο ΑΡ είναι 1,8gb μου γραφει volume is too big 81920 < 204800 ξερει κανεις τι φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ειμαι κοντα στη 1 εβδομάδα με την Simplite Rom και απλα να πω πως ειναι σουπερ, μια χαρα ταχύτητα, μοα χαρα μπαταρία (5+ ώρες screen on) και πολυ σταθερη. Το κακό ειναι πως δεν ειναι ιδιαίτερα παραμετροποιησιμη (βλ. Xnote σε N3), αλλα ο τύπος νομίζω πως ετσι κι αλλιως δε στοχεύει εκει. Το xposed δουλεύει αψογα εν τω μεταξύ. Αναμένουμε λοιπόν καμιά custom με 5.1.1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Σκέφτομαι να βάλω και εγώ την echoe rom στο n910f .Θέλω πρώτα να περάσω την original αλλά την προηγούμενη φορά μου δημιούργησε πρόβλημα με το pit file. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Όταν φλασαρουμε με Odin σου λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο και χρειάζεται το pit αρχείο που κάνει φυσικά και repartition. Το pit αρχείο που το βρίσκω; και έχει βάλει κανείς την echoe rom να πει εντυπώσεις; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά προσπαθώ να περάσω την 5.1.1 με odin και στο τέλος της εγκατάστασης μου κολλάει και σταματάει ξέρει κάνεις τη φταίει? Το βάζω το αρχείο στο ΑΡ είναι 1,8gb μου γραφει volume is too big 81920 < 204800 ξερει κανεις τι φταιει ? Το pit αρχείο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλησπέρα σας Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή Rom που να είναι στυλ S6 η Note 5 ? Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Για σας παιδιά έκανα ένα τραγικό λάθος και δεν ξέρω αν διορθώνετε θέλω την βοήθεια σας Αντί να βάλω το cwm-n910f πέρασα από λάθος το cmw-n915f που είναι για το note edge Και τώρα το πρόβλημα που μου κάνει είναι στην οθόνη το αφής με το δάχτυλο πιάνει αλλού και αλλού πατάω π.χ στην μέση της οθόνης και πιάνει κάτω δεξιά του πέρασα άλλη ρομ με odin και τπτ δεν φτιάχνει με το πενάκι μόνο δουλεύει σωστά η οθόνη του ξανά πέρασα και το σωστό cmw-n910f και τπτ παρακαλώ για την βοήθεια σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Για σας παιδιά έκανα ένα τραγικό λάθος και δεν ξέρω αν διορθώνετε θέλω την βοήθεια σας Αντί να βάλω το cwm-n910f πέρασα από λάθος το cmw-n915f που είναι για το note edge Και τώρα το πρόβλημα που μου κάνει είναι στην οθόνη το αφής με το δάχτυλο πιάνει αλλού και αλλού πατάω π.χ στην μέση της οθόνης και πιάνει κάτω δεξιά του πέρασα άλλη ρομ με odin και τπτ δεν φτιάχνει με το πενάκι μόνο δουλεύει σωστά η οθόνη του ξανά πέρασα και το σωστό cmw-n910f και τπτ παρακαλώ για την βοήθεια σας ευχαριστώ Δοκίμασε για αρχή να πληκτρολογήσεις τον κωδικό *#2663# και να κάνεις αναβάθμιση σε ό,τι επιλογή σου βγάλει (αν σου βγάλει). Έπειτα προχώρησε σε επανεκκίνηση και θεωρητικά θα πρέπει να είσαι οκ. Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που δεν κάηκε η πλακέτα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 φίλε μου χίλια ευχαριστώ έστρωσε με την μια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts