Jump to content

[Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες μου δύο, τρία πράγματα που κάνεις και βλέπεις πως υπάρχει lag.

Θα τα δοκιμάσω και θα ανεβάσω και ανάλογο βίντεο με stock lollipop και custom kernel. Προσωπικά δηλώνω υπερευχαριστημένος με μηδέν κολλήματα/lag αλλά μιας και αισίως φτάσαμε τέλη Ιουλίου θα σου συνιστούσα να περιμένεις την 5.1.1.

Όταν λέω lag λέω για τις rom του dr ketan και την simplerom που άλλες έχουν πρόβλημα με το autobrighte άλλες με το σήμα άλλες με το memory και άλλες με την μπαταρία. Αυτό λέω. Μια lollipop χωρίς πρόβλημα πουθενά.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν λέω lag λέω για τις rom του dr ketan και την simplerom που άλλες έχουν πρόβλημα με το autobrighte άλλες με το σήμα άλλες με το memory και άλλες με την μπαταρία. Αυτό λέω. Μια lollipop χωρίς πρόβλημα πουθενά.

η simple επειδη την εχω παρα πολυ καιρο προβληματα σαν αυτα που λες δεν εχει.το ιδιο και του γιατρου αυτη που εχει system ui s6 κανενα θεμα.για τις αλλες δεν εχω αποψη

ποιες οι βασικες διαφορες μεταξυ των δυο αυτων ρομ; είμαι με simplite και μπορει να βγαλω μεχρι κ 3 ημερες μπαταρια κ wifi always on. με του γιατρου τι γίνεται;;

ποιες οι βασικες διαφορες μεταξυ των δυο αυτων ρομ; είμαι με simplite και μπορει να βγαλω μεχρι κ 3 ημερες μπαταρια κ wifi always on. με του γιατρου τι γίνεται;;

του γιατρου με custom kernel emotion

υπάρχει καποιο λινκ κ οδηγιες; για να ασχοληθώ;

μπες στο xda και θα τα βρεις.modem pof1 bootloader pof2 twrp recovery.μπες διαβασε και διαλεξε αν σου αρεσει καποια

Guys μου ηρθε μια ενημερωση ασφαλειας. Την κανω παρολο που ειμαι root και εχω βγαλει bloats τυπου knox κλπ, ή το αφηνω? Ειναι η πρωτη φορα που ειμαι stock :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εγω προς το παρον με το C έχω καταλήξει σε simplrom και ultimate kernel.Θέλω όμως να δοκιμάσω και την rulinglite

Αυτήν έχω τώρα πάνω. Καλή δείχνει..

Δημήτρης

μπες στο xda και θα τα βρεις.modem pof1 bootloader pof2 twrp recovery.μπες διαβασε και διαλεξε αν σου αρεσει καποια

Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει στην συνέχεια downgrade ο bootloader της pof1. Θέλει να την περάσει ο γιος μου αλλά με προβληματίζει το θέμα του bootloader.

Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει στην συνέχεια downgrade ο bootloader της pof1. Θέλει να την περάσει ο γιος μου αλλά με προβληματίζει το θέμα του bootloader.

downgrade ιδιως σε lollipop γινεται.αλλα παντα υπαρχει το ρισκο του brick.διαφορετικα βαζεις simple rom που δουλευει με ολους τους bootloader και modem

downgrade ιδιως σε lollipop γινεται.αλλα παντα υπαρχει το ρισκο του brick.διαφορετικα βαζεις simple rom που δουλευει με ολους τους bootloader και modem

Τελικά έβαλε την simpl, δεν τον άφησα να το ρισκάρει με αλλαγή bootloader γιατί το βλέπω χλωμό να γίνει downgrade (ο bootloader όχι η ρομ).

Thanks

Με simlprom το μονο θεμα που εχω ειναι οτι που και που μου πετάει f/c στα gapps

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την εφαρμογή του galaxy apps?

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την εφαρμογή του galaxy apps?

Το βάζω κι εδώ να υπάρχει Πάρη ;-), Galaxy Apps.

Τελικά έβαλε την simpl, δεν τον άφησα να το ρισκάρει με αλλαγή bootloader γιατί το βλέπω χλωμό να γίνει downgrade (ο bootloader όχι η ρομ).

Thanks

εχω κανει ισα με 10 φορες downgrade δεν ειχα θεμα.downgrade δεν κανεις λογο ρισκου σε ρομ απο lollipop σε kitkat .σε bootloader αν προσεχεις γινεται.αν δεν προσεχεις...

Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ και xposed module (Fix Lollipop Memory leak) και συγκεκριμένο kernel που θεωρητικά διορθώνουν το ram leak που έχουν γενικότερα τα Note 4 (C&F)/Edge, έγραψαν στο xda σήμερα και άλλον τρόπο ο οποίος αναφέρουν πως αλλάζει γενικότερα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου και πως θα εμπεριέχεται στην ερχόμενη αναβάθμιση της συσκευής σε 5.1.1.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το πως και το άρθρο εδώ (προϋποθέτει root).

Edited by Sofos_5

Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ και xposed module (Fix Lollipop Memory leak) και συγκεκριμένο kernel που θεωρητικά διορθώνουν το ram leak που έχουν γενικότερα τα Note 4 (C&F)/Edge, έγραψαν στο xda σήμερα και άλλον τρόπο ο οποίος αναφέρουν πως αλλάζει γενικότερα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου και πως θα εμπεριέχεται στην ερχόμενη αναβάθμιση της συσκευής σε 5.1.1.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το πως και το άρθρο εδώ (προϋποθέτει root).

σε καποιες rom ειναι ηδη περασμενο το skript.

σε καποιες rom ειναι ηδη περασμενο το skript.

Δεν είπα το αντίθετο. Δεν πρόκειται ακριβώς για script, άλλα ουσιαστικά για 7 εντολές που προσθέτεις σε ήδη υπάρχον αρχείο.

στη simplite ειναι;

Μπορείς να το ελέγξεις και μόνος σου, πηγαίνεις με έναν file explorer στη θέση system/ και ανοίγεις το αρχείο build.prop.

Ψάχνεις για τις παρακάτω σειρές, αν υπάρχουν αλλά με διαφορετικές τιμές τις διορθώνεις.

Αν δεν υπάρχουν απλά τις προσθέτεις στο τέλος, αποθηκεύεις τις αλλαγές, κάνεις μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

ro.config.dha_empty_max=36

ro.config.dha_cached_max=12

ro.config.dha_th_rate=2.3

ro.config.dha_lmk_scale=0.545

ro.config.sdha_apps_bg_max=70

ro.config.sdha_apps_bg_min=8

ro.config.oomminfree_high=7628

Edited by Sofos_5

Αποτι βλεπω η simplrom τις εχει ακριβως τις ιδιες οποτε ειναι ετοιμη

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αποτι βλεπω η simplrom τις εχει ακριβως τις ιδιες οποτε ειναι ετοιμη

σε εμενα με simplite v4f δεν ηταν όλες οι γραμμές ιδιες

Στο c που εχω εγω ηταν copy paste.Δεν ξερω αν εχει διαφορα απο την lite και για το F

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

να το ρουταρο το note .και αν το ρουταρο με καμιά custom rom θα δω άσπρη μέρα πολλά κολλήματα ώρες ώρες κολάι αφάνταστα δεν δουλεύει τίποτα το μόνο που δουλεύει είναι το home button και δεν το έχω γεμίσει .
SAMSUNG NOTE 5

να το ρουταρο το note .και αν το ρουταρο με καμιά custom rom θα δω άσπρη μέρα πολλά κολλήματα ώρες ώρες κολάι αφάνταστα δεν δουλεύει τίποτα το μόνο που δουλεύει είναι το home button και δεν το έχω γεμίσει .

Πριν προχωρήσεις σε root δοκίμασε πρώτα μια Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων (πάρε backup τα απαραίτητα).

Να σου υπενθυμίσω πως με το root αυτομάτως χάνεις την εγγύηση.

Δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια συμπεριφορά πάντως η συσκευή.

• The title was changed to [Note 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις