xaxomis1 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πες μου δύο, τρία πράγματα που κάνεις και βλέπεις πως υπάρχει lag. Θα τα δοκιμάσω και θα ανεβάσω και ανάλογο βίντεο με stock lollipop και custom kernel. Προσωπικά δηλώνω υπερευχαριστημένος με μηδέν κολλήματα/lag αλλά μιας και αισίως φτάσαμε τέλη Ιουλίου θα σου συνιστούσα να περιμένεις την 5.1.1. Όταν λέω lag λέω για τις rom του dr ketan και την simplerom που άλλες έχουν πρόβλημα με το autobrighte άλλες με το σήμα άλλες με το memory και άλλες με την μπαταρία. Αυτό λέω. Μια lollipop χωρίς πρόβλημα πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Όταν λέω lag λέω για τις rom του dr ketan και την simplerom που άλλες έχουν πρόβλημα με το autobrighte άλλες με το σήμα άλλες με το memory και άλλες με την μπαταρία. Αυτό λέω. Μια lollipop χωρίς πρόβλημα πουθενά. η simple επειδη την εχω παρα πολυ καιρο προβληματα σαν αυτα που λες δεν εχει.το ιδιο και του γιατρου αυτη που εχει system ui s6 κανενα θεμα.για τις αλλες δεν εχω αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 ποιες οι βασικες διαφορες μεταξυ των δυο αυτων ρομ; είμαι με simplite και μπορει να βγαλω μεχρι κ 3 ημερες μπαταρια κ wifi always on. με του γιατρου τι γίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 ποιες οι βασικες διαφορες μεταξυ των δυο αυτων ρομ; είμαι με simplite και μπορει να βγαλω μεχρι κ 3 ημερες μπαταρια κ wifi always on. με του γιατρου τι γίνεται;; του γιατρου με custom kernel emotion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 υπάρχει καποιο λινκ κ οδηγιες; για να ασχοληθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 υπάρχει καποιο λινκ κ οδηγιες; για να ασχοληθώ; μπες στο xda και θα τα βρεις.modem pof1 bootloader pof2 twrp recovery.μπες διαβασε και διαλεξε αν σου αρεσει καποια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Guys μου ηρθε μια ενημερωση ασφαλειας. Την κανω παρολο που ειμαι root και εχω βγαλει bloats τυπου knox κλπ, ή το αφηνω? Ειναι η πρωτη φορα που ειμαι stock :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εγω προς το παρον με το C έχω καταλήξει σε simplrom και ultimate kernel.Θέλω όμως να δοκιμάσω και την rulinglite Αυτήν έχω τώρα πάνω. Καλή δείχνει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 μπες στο xda και θα τα βρεις.modem pof1 bootloader pof2 twrp recovery.μπες διαβασε και διαλεξε αν σου αρεσει καποια Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει στην συνέχεια downgrade ο bootloader της pof1. Θέλει να την περάσει ο γιος μου αλλά με προβληματίζει το θέμα του bootloader. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει στην συνέχεια downgrade ο bootloader της pof1. Θέλει να την περάσει ο γιος μου αλλά με προβληματίζει το θέμα του bootloader. downgrade ιδιως σε lollipop γινεται.αλλα παντα υπαρχει το ρισκο του brick.διαφορετικα βαζεις simple rom που δουλευει με ολους τους bootloader και modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 downgrade ιδιως σε lollipop γινεται.αλλα παντα υπαρχει το ρισκο του brick.διαφορετικα βαζεις simple rom που δουλευει με ολους τους bootloader και modem Τελικά έβαλε την simpl, δεν τον άφησα να το ρισκάρει με αλλαγή bootloader γιατί το βλέπω χλωμό να γίνει downgrade (ο bootloader όχι η ρομ). Thanks Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Με simlprom το μονο θεμα που εχω ειναι οτι που και που μου πετάει f/c στα gapps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την εφαρμογή του galaxy apps? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την εφαρμογή του galaxy apps? Το βάζω κι εδώ να υπάρχει Πάρη ;-), Galaxy Apps. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Τελικά έβαλε την simpl, δεν τον άφησα να το ρισκάρει με αλλαγή bootloader γιατί το βλέπω χλωμό να γίνει downgrade (ο bootloader όχι η ρομ). Thanks εχω κανει ισα με 10 φορες downgrade δεν ειχα θεμα.downgrade δεν κανεις λογο ρισκου σε ρομ απο lollipop σε kitkat .σε bootloader αν προσεχεις γινεται.αν δεν προσεχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ και xposed module (Fix Lollipop Memory leak) και συγκεκριμένο kernel που θεωρητικά διορθώνουν το ram leak που έχουν γενικότερα τα Note 4 (C&F)/Edge, έγραψαν στο xda σήμερα και άλλον τρόπο ο οποίος αναφέρουν πως αλλάζει γενικότερα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου και πως θα εμπεριέχεται στην ερχόμενη αναβάθμιση της συσκευής σε 5.1.1. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το πως και το άρθρο εδώ (προϋποθέτει root). Edited August 1, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ και xposed module (Fix Lollipop Memory leak) και συγκεκριμένο kernel που θεωρητικά διορθώνουν το ram leak που έχουν γενικότερα τα Note 4 (C&F)/Edge, έγραψαν στο xda σήμερα και άλλον τρόπο ο οποίος αναφέρουν πως αλλάζει γενικότερα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου και πως θα εμπεριέχεται στην ερχόμενη αναβάθμιση της συσκευής σε 5.1.1. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το πως και το άρθρο εδώ (προϋποθέτει root). σε καποιες rom ειναι ηδη περασμενο το skript. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 στη simplite ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) σε καποιες rom ειναι ηδη περασμενο το skript. Δεν είπα το αντίθετο. Δεν πρόκειται ακριβώς για script, άλλα ουσιαστικά για 7 εντολές που προσθέτεις σε ήδη υπάρχον αρχείο. στη simplite ειναι; Μπορείς να το ελέγξεις και μόνος σου, πηγαίνεις με έναν file explorer στη θέση system/ και ανοίγεις το αρχείο build.prop. Ψάχνεις για τις παρακάτω σειρές, αν υπάρχουν αλλά με διαφορετικές τιμές τις διορθώνεις. Αν δεν υπάρχουν απλά τις προσθέτεις στο τέλος, αποθηκεύεις τις αλλαγές, κάνεις μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. ro.config.dha_empty_max=36 ro.config.dha_cached_max=12 ro.config.dha_th_rate=2.3 ro.config.dha_lmk_scale=0.545 ro.config.sdha_apps_bg_max=70 ro.config.sdha_apps_bg_min=8 ro.config.oomminfree_high=7628 Edited August 2, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Αποτι βλεπω η simplrom τις εχει ακριβως τις ιδιες οποτε ειναι ετοιμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Αποτι βλεπω η simplrom τις εχει ακριβως τις ιδιες οποτε ειναι ετοιμη σε εμενα με simplite v4f δεν ηταν όλες οι γραμμές ιδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Στο c που εχω εγω ηταν copy paste.Δεν ξερω αν εχει διαφορα απο την lite και για το F Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 σε εμενα με simplite v4f δεν ηταν όλες οι γραμμές ιδιες επίσης δεν είδα καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 να το ρουταρο το note .και αν το ρουταρο με καμιά custom rom θα δω άσπρη μέρα πολλά κολλήματα ώρες ώρες κολάι αφάνταστα δεν δουλεύει τίποτα το μόνο που δουλεύει είναι το home button και δεν το έχω γεμίσει . Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 να το ρουταρο το note .και αν το ρουταρο με καμιά custom rom θα δω άσπρη μέρα πολλά κολλήματα ώρες ώρες κολάι αφάνταστα δεν δουλεύει τίποτα το μόνο που δουλεύει είναι το home button και δεν το έχω γεμίσει . Πριν προχωρήσεις σε root δοκίμασε πρώτα μια Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων (πάρε backup τα απαραίτητα). Να σου υπενθυμίσω πως με το root αυτομάτως χάνεις την εγγύηση. Δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια συμπεριφορά πάντως η συσκευή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts