gasgounis Δημοσιεύτηκε October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 27, 2014 Καλησπερα σας. Σκεφτομαι να αγορασω παπλωμα μετα απο χρονια με κουβερτες. Το θελω κατα κυριο λογο για ζεστη και για να μην αναβω καλοριφερ το βραδυ , ή οσο γινεται λιγοτερο τελος παντων... Την γνωμη σας: αξιζει να σκασω κανα 350€ για cocomat με 90% πουπουλο και 10% φτερα? Μου εχει κολλησει σαν συνθεση και σαν μαρκα. Αλλα εχω βρει και αλλες μαρκες στα ιδια χρηματα ή αλλη συνθεση, απο αλλα υλικα δηλαδη με λιγοτερα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πάρε ηλεκτρική κουβέρτα, χαμηλή κατανάλωση και ζεστή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. October 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Και να κοιμαμαι και να ειμαι "στη πριζα"? Μπορει να ειναι καλη λυση ενδεχομενως αλλα δεν θα κοιμαμαι ησυχος... δεν θελω να ξυπνησω απο ηλεκτροσοκ!!!!:!::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Ηλεκτρονικό υπόστρωμα και έλυσες το πρόβλημα σου με 50€-80€ για επώνυμο προϊόν . Δοκιμασμένη λύση και φυσικά χωρίς το ενδεχόμενο να ξυπνήσεις με... «περμανάντ» . Όχι ότι με το ηλεκτρονικό επίστρωμα έχεις φόβο αλλά προσωπικά βρίσκω πιο βολικό και αποδοτικό το υπόστρωμα. Edited October 27, 2014 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το κοκοματ που αναφέρεις αξίζει και με το παραπάνω. Σε "πολικές" θερμοκρασίες δε θα καταλαβαίνεις τίποτα. Σκας από τη ζέστη χωρίς να έχεις καν σεντόνι. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά λίγο τσιμπημένη η τιμή του...(γενικά τα κοκοματ είναι υπερτιμημένα).Γνώμη μου,επειδή το έχω , αν μπορείς να το αγοράσεις,να μη διστάσεις καθόλου... Στείλε εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το ηλεκτρικο υπόστρωμα , δεν χρειαζεται να το εχεις αναμενο όταν κοιμάσαι. Το ενεργοποιείς 20 με 30 λεπτα πριν πας για υπνο, αναλογα ποσα vatt είναι και ποσο γρηγορα ζεστενετε. Ξαπλώνεις, και το αφηνεις αναμμένο το πολύ για 5 λεπτα ακομα μεχρι να ζεσταθεί καλα το σωμα σου, και μετα το σβηνεις. Εγω ποτε δεν χρειάστηκε να το ξανα αναψω , εκτος από ένα βραδυ που εκανε υπερβολικα πολύ κρυο. Σε κραταει ζεστο μεχρι το πρωι, και το πιο βασικο απομακρυνει την υγρασία από το κρεβατι. Εγω το χρησιμοποιω ένα χρονο τωρα και δεν το αλλαζω με κανενα παπλωμα. Σε περιπτωση που το αφησεις παραπανω αναμενο , θα σκασεις από τη ζεστη και θα αναγκαστης να το κλεισεις ετσι κι αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τα υποστρωματα είναι εξαιρετικά. Τα αφήνεις κάτω από το παπλωμα, και είναι ζεστό και το παπλωμα και το στρώμα έτσι. Μετά το κλείνεις, γιατί διατηρεί την ζέστη του για ώρα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τα υποστρώματα εκτός από το να ζεσταίνουν το κρεβάτι εξαφανίζουν και την υγρασία. Εδώ στο Ιόνιο έχουμε πρόβλημα με την υγρασία και το υπόστρωμα αποδείχθηκε πολύ καλή λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. October 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 για το υποστρωμα αρχιζετε να με ψηνετε. 2 ερωτησεις μονο ποση ωρα διαρκει η ζεστη απο την ηλεκτρικο υποστρωμα? υπαρχει ενδεχομενο να προκαλεσει ζημια στο στρωμα? να το ξερανει ή να το καψει ή κατι παρομοιο? σκεφτομαι μηπως επαιρνα μαλλινο παπλωμα και με τα λεφτα που θα γλυτωσω να παρω το ηλ. υποστρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Όσοι έχετε , πέστε ποιό υπόστρωμα έχετε κι αν είστε ευχαριστημένοι φίλοι,γιατί σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω ένα διπλό. Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 για το υποστρωμα αρχιζετε να με ψηνετε. 2 ερωτησεις μονο ποση ωρα διαρκει η ζεστη απο την ηλεκτρικο υποστρωμα? υπαρχει ενδεχομενο να προκαλεσει ζημια στο στρωμα? να το ξερανει ή να το καψει ή κατι παρομοιο? σκεφτομαι μηπως επαιρνα μαλλινο παπλωμα και με τα λεφτα που θα γλυτωσω να παρω το ηλ. υποστρωμα Η ζεστη διαρκει αρκετη ωρα, αλλα δεν είναι αυτό το ζητουμενο. Το βασικο που πετυχενεις με το υπόστρωμα, είναι να ζεσταθεί το σωμα σου, και ειδικα τα κρυα ποδια, για οσους εχουν πρόβλημα. Αυτό εχει σαν συνεπεια, το σωμα σου να διατηρεί πλεον τη θερμοκρασια του ολο το βραδυ, από τη στιγμη που εισαι κατω από τα σκεπασματα και ετσι να μην κρυωνεις. Το δευτερο σημαντικο που κανει είναι να απομακρυνει την υγρασία. κατι που εχει πολύ θετικο αποτέλεσμα σε πονους μεσης και οστων, τα οποια επηρεάζει πολύ η υγρασία. Στο στρωμα δεν δημιουργει το παραμικρο πρόβλημα. Ακομα και αν το αφηνεις ολο το βραδυ αναμμένο, παλι δεν υπαρχει πρόβλημα. Αν και, αν το αφησεις ολο το βραδυ, ακομα και στην πιο χαμηλη θερμοκρασια, μαλλον δεν θα μπορεις να κοιμηθείς, μιας και θα σκασεις από τη ζεστη. εγω εχω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. http://www.skroutz.gr/s/3961439/Izzy-SS01-0815-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A5%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CF%8C.html Υπαρχει και σε διπλο. Μαλιστα η επανω πλευρα του είναι χνουδωτη , οποτε δεν το καταλαβαίνεις καν στον υπνο. Επισης τα διπλα υποστωματα, εχουν δυο χειριστήρια, προκειμενου ο καθενας να το ρυθμιζει όπως θελει, όταν στο ιδιο κρεββατι κοιμουντε δυο ατομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. October 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Οπως εγραψακαι πιο πανω, μαλλον θα αγορασω ηλεκτρικο υποστρωμα. Και θα χρησιμοποιησω το παπλωμα που ηδη εχω (5 6 ετων, απλο και φθηνο). Και αν δω οτι δεν με καλυπτει, θα παω να παρω ενα καλο μαλλινο. Συνολικο κοστος: €50΄ή €230 worst case. Τι λετε? edit: για το στρωμα το ψιλοφοβαμαι ακομα βεβαια γιατι εχει λατεξ, που το θεωρω ευαισθητο και φοβαμαι μηπως η ζεστη που προκαλει το υποστρωμα του προκαλεσει ζημια. Ο φιλος απο πανω ειπε οτι αδικα ανησυχω αλλα δεν πειστικα ακομα!... χωρις παρεξηγηση! Αλλα θα το ρισκαρω... Edited October 31, 2014 by gasgounis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Φιλε μου για στωματα λατεξ δεν ξερω. Εγω μιλαω για τα κανονικα στρωματα. Αν και παλι οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται με το θερμενομενο υποστωμα, δεν είναι τραγικες, μιας και ετσι , ολοι θα είχαμε παθει εγκαύματα. Για να εισαι σιγουρος παντως , μπορεις να ρωτήσεις στο μαγαζι που αγορασες το στρωμα. Εκει θα σου πουν με σιγουρια, αν μπορει να υπαρξει καποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts