t300 Δημοσιεύτηκε October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2004 Ψάχνωντας να βρω ser**l για το Norton Firewall 2005 σε κακόφημα στέκια, κόλλησα διάφορα spyware, dialers, toolbars κτλ (δυστυχώς είχε τελειώσει η trial περίοδος του firewall και έτσι ήμουν γυμνός στο internet). Το θέμα είναι ότι καθάρισα τον Η/Υ με adaware, spybot search & destroy , Norton antivirus αλλά και πάλι μόλις συνδεθώ με το internet ενώ ο Η/Υ είναι καθαρός, ξαναεμφανίζονται από το πουθενά όλα τα παραπάνω. Τον ξανακαθαρίζω, ξανασυνδέομαι και πάλι τα ίδια. Έχω σβήσει όλα τα temporary internet files καθώς και όλα τα temp files. τι άλλο να κάνω; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Για αρχή τι θα έλεγες να αγοράζεις από εδώ και μπρος τα προγράμματα που χρησιμοποιείς????? [καλά καλά, μη βαράς ένα αστείο έκανα :) ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Μα τί καλύτερο από ένα format??? Θα μου πεις οτι έχεις ένα σωρο προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει κλπ κλπ. Αν έχεις οργανώσει τα cd σου και κυρίως άν έχεις και ένα δεύτερο σκληρό δίσκο τότε δέν είναι τίποτα σπουδαίο αφού δέν είναι ανάγκη να τα βάλεις όλα την ίδια μέρα. Και έγω το ίδιο είχα παθεί τελευτάια φορά το καλοκαίρι. Δεν καθάριζε το pc ούτε με adaware, oute me spybot, oyte me CWshredder, oute me Hyjack this (αν και το τελευταίο δεν το πολυέψαξα). Εκανα formatακι, έβαλα και to macaffe και σε συνδυασμό με τα sp2 που βγήκαν θα έλεγα οτι το pc έγινε μονομάχος. Προσοχή αν έχεις Norton και SP2 από οτι έχw ακούσει (προσωπικά τα Norton τα έχω αποκληρώσει) δημιουργούν προβlήματα. Εγώ έχω Macaffe viruscan (antivirus,antihacker) ενώ για firewall έχω των SP2. :) Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argonaftis Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Βάλε και ένα firewall κανεί πολύ καλή δουλειά Παράθεση Argonaftis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Το θέμα είναι να γλιτώσω το format το οποίο θα με "σκοτώσει" κυριολεκτικά... Πάντως αν βοηθάει, εμφανίζεται ένας internet optimizer και σαν αρχική σελίδα μπάινει το www.slotch.com Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Δοκίμασε και το Spy Sweeper. Μάλλον θα "καθαρίσει" τους κακούς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DON (20 Οκτ. 2004 , 13:03) Δοκίμασε και το Spy Sweeper. Μάλλον θα "καθαρίσει" τους κακούς! :) Από ποιά σελίδα; Έψαξα αλλά βρήκα αρκετά προιόντα με το ίδιο όνομα. :o Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ayth akribws thn stigmh epsaxna ta idia pragmata kai brhka aythn thn selida http://spywarewarrior.com/asw-test-results-1.htm pou kanei test ola ta spyware programata dokimase to Giant pou yo bgazei kalhtero mpas kai se bohthisei! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (20 Οκτ. 2004 , 16:32) Από ποιά σελίδα; Έψαξα αλλά βρήκα αρκετά προιόντα με το ίδιο όνομα. :o http://www.webroot.com/products/spysweeper/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Και αν το θέλεις full στείλε ένα pm;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Παντως το Spy Sweeper το θεωρω κορυφαιο. Μου καθαρισε το pc μου απο πολλα σκουπιδια σε αντιθεση με το adaware που δεν εβρισκε ουτε τα μισα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Το spysweeper εχει καμια σχεση με το firewall? Δεν ξερω γι αυτο ρωταω για να μαθω. Εχω το firewall του service pack 2. Πρεπει να εγκαταστησω και το spysweeper για περισσοτερη ασφαλεια? Πειτε τη γνωμη σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 το firewall προσέχει να μην μπαίνει ή βγαίνει κάτι απο τον υπολογιστή σου στο ιinternet, που δε ζήτησες. το antivirus σε καθαρίζει από τους ιούς. για το antispyware (μεταξύ αυτών και το spysweeper) διάβασε αυτό το post που έγραψα Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten99 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 bale mozilla firefox kai telos apo spyware, dialers, toolbars Παράθεση Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙΖΕΙΣ tenten99[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Μια πολύ ψαγμένη λύση που είναι το "hijack this!" Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Πάντως το Giantantispyware βρήκε πράγματα (ακόμα και trojans) που δεν έβρισκε ούτε Norton/Adaware/Spybot. To spysweeper δεν το δοκίμασα ακόμα. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 hijack this Δοκίμασε το και αν δεν μπορεσει ουτε με αυτό Format Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts