bagasas Δημοσιεύτηκε October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2014 Παιδια καλησπερα!Θελω να παρω ενα κινητο για εφηβο!Η απορια μου ειναι να παρω ενα οχταπυρινο με 1 gb μνημη η ενα τετραπυρινο με 2gb μνημη?ΟΕΟ?Εχω βαλει στο ματι αυτα το δυο κινητακια!Την Thl την ξερω σαν εταιρια και μου αρεσει και για την Cubot ακουω καλα λογια!Το badget ειναι μαξιμουμ 110 ευρω(και πολλα λεω)!Και βεβαια το κινητο θα το ξεπουπουλιασουν σε παιχνιδια κατα κυριο λογο:lol:!Καθε προταση δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 δες το coolpad f1. καπου εκει κοστιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. October 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Το εχω δει και αυτο αλλα αυτη την στιγμη το βρησκω στα 130 ευρω οποτε ακυρο!Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Το Cubot το έφερα για φίλη. Από το λίγο που το είχα στα χέρια μου είναι πολύ καλό για τα χρήματά του. Ωραία οθόνη και μια χαρά ταχύτητα και πολύ λεπτό. Στο προτείνω. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Cubot S308 απο μενα.Παιζει στα 135$ περ στο gearbest και στα 130$ στο tinydeal.Καλη συσκευη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. October 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ευχαριστω για της απαντησεις!Και εγω για το Cubot το βλεπω αν και μου αρεσει στην εμφανηση και το Thl!Για gaming ποιο ειναι καλυτερο αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για gaming μάλλον τα 2 gb της ram είναι περισσότερο χρήσιμα από τους 8 cores... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ώρες ένα τετραπύρινο στα 2 gb ram για να παίζει άνετα παιχνίδια χωρίς να κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 +1 nikkal. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πήγαινε στα 2 gb μνήμης. Πιο χρήσιμα θα είναι! Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. October 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts