telefoneri Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ποια η γνωμη σας για το thl T6 pro?Το βρηκα στα σαιτ στα 117 δολλαρια(εκτως ευρωπης βεβαια αλλα η τιμη ειναι πολυ καλη) και ειναι και 8πυρηνο! 1) http://www.to2c.com/thl-t6-pro-5-0-inch-ips-hd-mtk6592m-octa-core-android-4-4-3g-cell-phone-8mp-cam-1gb-ram-8gb-rom-wcdma.html 2) http://www.vickmall.com/thl-t6-pro-mtk6592-octa-core-1-4ghz-android-4-4-5-0inch-hd-screen-8-0mp-smartphone-black.html καλη τιμη, μικρη μπαταρια (οριακα 1 μερα) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. November 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το πηρα αποφαση αυτο θα παρω,αλλα δεν ξερω απο πιο σαιτ να το παρω(δεν κεγομαι να το παραγγειλω σημερα,οποτε το εχουν σε στοκ ολα τα "καλα" σαιτ).Θελω να εχει δωρεαν εξοδα αποστολης και να εχει λιγοτερες πιθανοτητες να μου το κρατησουν στο τελωνειο(οσο αυτο ειναι εφικτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 ελα αληθεια πες, τρολαρεις :lol: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. November 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 ελα αληθεια πες, τρολαρεις :lol: χααχαααχ ακριβως και εγω αυτο σκευτομουν :D.Λεω κοιτα που ηθελα να παρω(και ειχα καταληξει κι ολας :p ) σε lenovo ή lacatel και θα παω τελικα σε Thl.Απλα δεν το ειχα δει ρε εσυ οτι παιζει οκταπυρηνο σε τετοια τιμη.Και λεω και τελωνειο να μου το κρατησουν θα δωσω +50 ευρω.Αρα και παλι με συμφερει αφου η συνολικη του τιμη στη χειροτερη θα μου βγει 140-150 ευρω ενω εδω στην ελλαδα η τιμη των οκταπυρινων ξεκιναει απο 200 ευρω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το πηρα αποφαση αυτο θα παρω,αλλα δεν ξερω απο πιο σαιτ να το παρω(δεν κεγομαι να το παραγγειλω σημερα,οποτε το εχουν σε στοκ ολα τα "καλα" σαιτ).Θελω να εχει δωρεαν εξοδα αποστολης και να εχει λιγοτερες πιθανοτητες να μου το κρατησουν στο τελωνειο(οσο αυτο ειναι εφικτο) Vickmall είναι εγγύηση. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 ρε συ επειδη βλεπω οτι εχεις τα χρηματα, βρες ενα κινητο που να εχει μινιμουμ: 1gb ram, 8gb ram + card slot, μπαταρια 2400mah, οθονη 5 σημειων, android 4.2. μετα διαβασε εδω στο θεμα της συσκευης στο φορουμ τι λενε αλλοι που το αγορασαν και ρωτα εδω στην επιλογη συσκευης μηπως υπαρχει κατι παραπλησιο-καλυτερο . . . Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Φίλτατε,το κούρασες με το θέμα του τελωνείου. Ή πάρε κάποιο από EU warehouse ή από Κινεζομάγαζο με αποστολή μέσω SG (Singapore Post). Tα μαγαζιά που υπάρχουν εδώ μέσα ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν με την αποστολή προς Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. November 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) ρε συ επειδη βλεπω οτι εχεις τα χρηματα, βρες ενα κινητο που να εχει μινιμουμ: 1gb ram, 8gb ram + card slot, μπαταρια 2400mah, οθονη 5 σημειων, android 4.2. μετα διαβασε εδω στο θεμα της συσκευης στο φορουμ τι λενε αλλοι που το αγορασαν και ρωτα εδω στην επιλογη συσκευης μηπως υπαρχει κατι παραπλησιο-καλυτερο . . . Koιτα ελεγα να παω σε κατι φτηνο με κανενα 100ευρω το πολυ.Αλλα μετα ειδα οτι εχουν βγει τα 8πυρηνα και λεω μιας και θα αλλαξεις κιν μετα απο 1,5-2 χρονια παρε ενα 8πυρηνο και αφου το βρηκα φτηνο 8πυρηνο λεω γτ να μην το παρω? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλτατε,το κούρασες με το θέμα του τελωνείου. Ή πάρε κάποιο από EU warehouse ή από Κινεζομάγαζο με αποστολή μέσω SG (Singapore Post). Tα μαγαζιά που υπάρχουν εδώ μέσα ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν με την αποστολή προς Ελλάδα. ΕU WAREHOUSE σε οσα σαιτ εχουν που μου εχουν πει εδω μεσα τα παιδια δεν εχουν 8πυρηνα με λιγοτερα απο 170 ευρω.Οποτε δεν με πολυσυμφερει.Και επειδη ειμαι ασχετος γιατι μεσω singapore post?Οταν λες οτι τα μαγαζια ξερουν πολυ καλα τι κανουν με το τελωνειο τι εννοεις γιατι δεν σε πολυεποιασα Edited November 1, 2014 by kiniko21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Koιτα ελεγα να παω σε κατι φτηνο με κανενα 100ευρω το πολυ.Αλλα μετα ειδα οτι εχουν βγει τα 8πυρηνα και λεω μιας και θα αλλαξεις κιν μετα απο 1,5-2 χρονια παρε ενα 8πυρηνο και αφου το βρηκα φτηνο 8πυρηνο λεω γτ να μην το παρω? επειδη η μπαταρια του ειναι μικρη και θα ψαχνεις συνεχεια πριζα Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. November 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 επειδη η μπαταρια του ειναι μικρη και θα ψαχνεις συνεχεια πριζα Σκευτηκα να το αντιμετοπησω με δευτερη μπαταρια ή με αυτα τα bank power(καπως ετσι λεγεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Σκευτηκα να το αντιμετοπησω με δευτερη μπαταρια ή με αυτα τα bank power(καπως ετσι λεγεται) τοτε καλοριζικο :happy: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. November 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 τοτε καλοριζικο :happy: Σε ευχαριστω πολυ αλλα μεχρι τοτε εχουμε καιρο ακομα.Θελω να μου προτεινεται απο που να το αγορασω.Πιο ειναι το πιο αξιοπιστο και ειναι και καλο στα προβλημα μετα την αγορα(after sale service).Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν θα ηταν καλο να το κανω Root ή οχι.Δεν εχω ποιασει ποτε κιν στα χερια μου με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts