junglist Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δείτε εδώ έναν τρόπο για να πάρετε γρήγορα το invite μέσω γνωστού venturebeat.com/2014/10/28/how-to-get-googles-inbox-without-an-invite/ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Αυτό όμως προϋποθέτει ο γνωστός να έχει ήδη πάρει πρόσκληση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τελικά μου ήρθε σήμερα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η επιλογή για να στείλω και εγώ με την σειρά μου σε τρία άτομα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τελικά μου ήρθε σήμερα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η επιλογή για να στείλω και εγώ με την σειρά μου σε τρία άτομα . Θα περιμένεις μάλλον πολύ. Εγώ 5 μέρα, και ακόμη δεν μου ήρθαν τα 3 invites που μπορώ να δώσω. Εκτός και αν είναι τελείως τυχαίο το πότε θα σου έρθουν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Φαντάζομαι αυτό το έχετε δει ε; :p Send an invite to a friend Once you get Inbox, you'll have invites to send to your friends. Here's how to send an invite: Open Inbox.In the bottom right, go to the Create button*.Choose*Invite to Inbox*. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Πάνω από βδομάδα που έχω κάνει request .... Ακόμα στο φτήσιμο η google με έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Μετά από 6 μέρες, σήμερα μου ήρθαν οι 3 προσκλήσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Μετά από 6 μέρες, σήμερα μου ήρθαν οι 3 προσκλήσεις. Σωστος. Αν περισσευει κατι ευπροσδεκτο :) Edited October 30, 2014 by pok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Μετά από 6 μέρες, σήμερα μου ήρθαν οι 3 προσκλήσεις. Θα ήθελα κι εγω μια πρόσκληση.... Εάν περισσεύει φυσικά :) Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Κι εγώ θα ήθελα σε παρακαλώ πάρα πολύ ... αν μπορείς στείλε μου προσωπικό μύνημα να σου στείλω το mail μου Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δυστυχώς με 3 μόνο φεύγουν γρήγορα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Αν δεν κάνω λάθος η Google γενικά αρέσκεται σε τέτοιου είδους τακτικές (Gmail,Google+,androidify κλπ). Υποθέτω το κάνει για να δει τι κίνηση θα τραβήξει κάθε φορά και να αξιολογήσει τη ζήτηση που έχει κάθε νέα υπηρεσία που παρέχει. Άρα τις εξάντλησες ή θα τις στείλεις σε εμας τους 3 που ''προλάβαμε'' να γράψουμε ? Για να ξέρουμε ... πάντως αν διαδοθεί εδώ στο Forum όλοι οι εδιαφερόμενοι θα παρουν :) Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 http://9to5google.com/2014/10/30/google-inbox-for-gmail-invites/ Όποιος θέλει και μπορεί να στείλει ας επικοινωνήσει με π.μ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Δηλαδή πλέον το Gmail θα λέγεται inbox ε? Μάλιστα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Άρα τις εξάντλησες ή θα τις στείλεις σε εμας τους 3 που ''προλάβαμε'' να γράψουμε ? Για να ξέρουμε ... πάντως αν διαδοθεί εδώ στο Forum όλοι οι εδιαφερόμενοι θα παρουν :) Ευχαρίστως να στείλω, αλλά ακόμα περιμένω να πάρω κι εγώ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ευχαρίστως να στείλω, αλλά ακόμα περιμένω να πάρω κι εγώ.. Σου είχα γράψει πριν να ανοίξει αυτό το thread πως θα σου κρατήσω μία πρόσκληση. Μόλις διάβασα στο G+ πως είχε παγώσει το όλο θέμα με τις προσκλήσεις η Google, και πριν λίγο άρχισε να στέλνει σε όσους είχαν ήδη την εφαρμογή, είδα πως έχω το Golden Star button. Στείλε μου με pm το email σου να σε 'φτιάξω'. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδια αν εχετε την καλοσυνη κι αν περισσευει καμια προσκληση θα ηθελα μια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σου είχα γράψει πριν να ανοίξει αυτό το thread πως θα σου κρατήσω μία πρόσκληση. Μόλις διάβασα στο G+ πως είχε παγώσει το όλο θέμα με τις προσκλήσεις η Google, και πριν λίγο άρχισε να στέλνει σε όσους είχαν ήδη την εφαρμογή, είδα πως έχω το Golden Star button. Στείλε μου με pm το email σου να σε 'φτιάξω'. ;) Ευχαριστώ για την πρόσκληση.. Δυστυχώς δεν μου εμφάνισε το Golden Star button ακόμη για να μπορώ να προσκαλέσω κάποιον.. Μόλις όμως μου το εμφανίσει θα ενημερώσω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Δηλαδή πλέον το Gmail θα λέγεται inbox ε? Μάλιστα. Όχι. Πλέον το Gmail θα λέγεται Gmail και το Inbox θα λέγεται Inbox, αφού είναι ξεχωριστή υπηρεσία :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronoid Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Έχω 3 προσκλήσεις. Όποιος επιθυμεί ας στείλει με pm το email του. Τέλος οι δικές μου! Έφυγαν όλες με ταχύτητα φωτός Edited October 31, 2014 by Ronoid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 οποιος εχει τη δυνατοτητα θα ηθελα παρακαλω μια προσκληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ποιος ειναι παλικάρι να μου στείλει και μένα ενα invite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Όχι. Πλέον το Gmail θα λέγεται Gmail και το Inbox θα λέγεται Inbox, αφού είναι ξεχωριστή υπηρεσία :) Έχω μπερδευτεί. αφού αντικαθιστά το στοκ Gmail στο κινητό.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Στην αναμονή κι εγώ :P Εδώ και μέρες request και ακόμα τίποτα. Για να δούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Έχω μπερδευτεί. αφού αντικαθιστά το στοκ Gmail στο κινητό.... Τίποτα δεν αντικαθιστά. Είναι ανεξάρτητο σαν εφαρμογή το Inbox απο το Gmail. Απλά έχουν κοινό server. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts