Modeling Δημοσιεύτηκε October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2014 ΚΑλησπερα. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 .... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6645&idPhone2=6647 Πιο να διαλεξω και γιατι ; Επισης εχω απορια, στο ZTE μου φαινεται οτι η οθονη ειναι σιγουρα 5αρα ενω στο moto G κατι λιγοτερο εφοσον τα πληκτρα μπαινουν μεσα στην οθονη. Ποια ειναι η αποψη σας; Επισης το zte ειναι πιο φθηνο κ ειναι και 4G !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αν υπολογίζεις στο zte που φέρνει η cosmote, τότε ειναι διαφορετικό κινητό απο αυτο που συγκρίνεις. Moto g να πάρεις, έχει οθονη ips lcd , ενώ το αλλο tft. Επίσης το moto g δέχεται κάρτες μνήμης και θα έχει υποστήριξη για παρά πολυ καιρό με android L κτλ. Η οθονη το ίδιο μέγεθος ειναι 5 ίντσες. Και τα δυο on screen πλήκτρα εχουν , καμία διαφορα Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αν υπολογίζεις στο zte που φέρνει η cosmote, τότε ειναι διαφορετικό κινητό απο αυτο που συγκρίνεις. Moto g να πάρεις, έχει οθονη ips lcd , ενώ το αλλο tft. Επίσης το moto g δέχεται κάρτες μνήμης και θα έχει υποστήριξη για παρά πολυ καιρό με android L κτλ. Η οθονη το ίδιο μέγεθος ειναι 5 ίντσες. Και τα δυο on screen πλήκτρα εχουν , καμία διαφορα οχι φιλε μου αυτο ειναι το κινητο και ειδα και παρουσιαση στο techblog,η οθονη ειναι IPS . Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν δεχεται καρτες μνημης το ZTE . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 οχι φιλε μου αυτο ειναι το κινητο και ειδα και παρουσιαση στο techblog,η οθονη ειναι IPS . Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν δεχεται καρτες μνημης το ZTE . Οχι κανεις λάθος. :) Αυτο που συγκρίνεις στο gsmarena καταρχήν λέει οτι αναμένεται η κυκλοφορία του, κατα δεύτερον λέει οτι έχει κάμερα 13 mp, ενώ έχει 8 και λέει οτι παίρνει micro sd ενώ δεν παίρνει.Προφανως πρόκειται για κάποια έκδοση διαφορετική απο της cosmote. Και πάλι το moto g ειναι ανώτερο για τους λόγους που σου εξήγησα Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Οχι κανεις λάθος. :) Αυτο που συγκρίνεις στο gsmarena καταρχήν λέει οτι αναμένεται η κυκλοφορία του, κατα δεύτερον λέει οτι έχει κάμερα 13 mp, ενώ έχει 8 και λέει οτι παίρνει micro sd ενώ δεν παίρνει.Προφανως πρόκειται για κάποια έκδοση διαφορετική απο της cosmote. Και πάλι το moto g ειναι ανώτερο για τους λόγους που σου εξήγησα Ναι πηγα απο την Κοσμοτε το πρωι,ειναι μια πιο Lite εκδοση μου ειπε με 8αρα καμερα και χωρις καρτα μνημης. Δηλαδη εσυ λες MOTO G 2014 η moto G το παλιο ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 δεν θέλει και ερώτημα .πας κατευθείαν σε moto g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 δεν θέλει και ερώτημα .πας κατευθείαν σε moto g εχει 2 Moto G ...η μαλλον 4. πιο απο ολα ; Θελω καλη μπαταρια. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κανένα από τα δύο. Πάρε ένα iPhone 6 plus να κάνεις την δουλειά σου. IPhone the best Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κανένα από τα δύο. Πάρε ένα iPhone 6 plus να κάνεις την δουλειά σου. IPhone the best Νασαι καλα φιλε μου σε ευχαριστουμε............αλλα εαν εχει να μας πεις κατι επι του θεμτος εχει καλως,διαφορετικα μην ποσταρεις ακυρα πραματα,απλα και μονο για να γραψεις κατι.........:X @Modeling Εαν μπορεις να δωσεις την διαφορα στα χρηματα παρε το G. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Νασαι καλα φιλε μου σε ευχαριστουμε............αλλα εαν εχει να μας πεις κατι επι του θεμτος εχει καλως,διαφορετικα μην ποσταρεις ακυρα πραματα,απλα και μονο για να γραψεις κατι.........:X @Modeling Εαν μπορεις να δωσεις την διαφορα στα χρηματα παρε το G. Μάλιστα κύριε Κώστα. Δεν θα το ξανακάνω Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Νασαι καλα φιλε μου σε ευχαριστουμε............αλλα εαν εχει να μας πεις κατι επι του θεμτος εχει καλως,διαφορετικα μην ποσταρεις ακυρα πραματα,απλα και μονο για να γραψεις κατι.........:X @Modeling Εαν μπορεις να δωσεις την διαφορα στα χρηματα παρε το G. Ευχαριστω πολυ Κωστα να εισαι καλα !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts