Georgema Δημοσιεύτηκε October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2014 Στο τελευταίο με προβληματίζει ότι δεν έχει ραδιόφωνο που το θέλω οπωσδήποτε. Το mi4 δεν έχει βγει ακόμα για 4g (προς το τέλος του χρόνου λένε) αλλά δε το βιάζομαι. Το G2 το πήρα για το πιτσιρίκο μου και έχω ενθουσιαστεί. Τώρα έχω το mi2 που θεωρώ ότι είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Εσείς τι γνώμη έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το mi4 έχει καλύτερο software, αλλά αν σου αρέσει να παίζεις με ρομ, το g2 θα είναι εξαιρετικό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 G2 και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και σε θεμα εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλά, το κεφάλι του ήσυχο το είχε ούτως ή άλλως με το ΜΙ2. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εγώ σου προτείνω Mi4. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλά, το κεφάλι του ήσυχο το είχε ούτως ή άλλως με το ΜΙ2. Παναγιώτης Σωστό αυτό που λες. Απλά ήρθε η ώρα του για αλλαγή χωρίς όμως να μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Το Mi4 που προτείνει ο φίλος απλά με χαλάει που τα άλλα έχουν μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις. Εστω και οριακά. Για να πω την αλήθεια εκεί προσανατολίζομαι και γω από τη πρώτη στιγμή που το είδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Θεωρώ ότι το Mi4 έχει πολύ σημαντικές ελλείψεις για τηλέφωνο ναυαρχίδα. Το MX4 από την άλλη δεν καμιά σοβαρή έλλειψη (σοβαρά θεωρείς το ράδιο τόσο σημαντικό; Βάλε του εκεί πέρα μερικά giga δικά σου κομμάτια να γουστάρεις) αλλά αφού θεωρείς το ράδιο τόσο σημαντικό τότε είναι καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Να τολμήσω να βάλω στην κουβέντα και το Huawei Honor 6; Είναι μάλλον από τις συσκευές που θα έπρεπε να κοιτάς αλλά μάλλον δεν έδωσες την πρέπουσα σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φίλε σε μπελά με έβαλες!!! Από το πρωί διάβαζα τα post του Honor. Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται. Στα υπόψιν κι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Φίλε σε μπελά με έβαλες!!! Από το πρωί διάβαζα τα post του Honor. Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται. Στα υπόψιν κι αυτό! Την είχα παρεξηγημένη τη συσκευή κυρίως λόγο λάθους από μεριά διάφορων sites για τα specs και δυνατότητες του αλλά από ότι όλα δείχνουν πρόκειται για δυνατό εργαλείο και μάλλον για την καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη πρόταση γι αυτούς που τα θέλουν όλα. Δεν σε χαλάει φυσικά που η Huawei είναι σοβαρή εταιρία και συνεπώς οι συσκευές της είναι εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγώ σου προτείνω Mi4. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η Xiaomi To Mi4 προτείνω . Είναι το καλύτερο της xiaomi και σίγουρα δεν θα μετανοιώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας. Τελικά καταλήγω στο mi4. Αρκεί μα το πετύχω σε μαύρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts