geo35 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αντώνη ίδιο με το δικο σου. τι λεει απο ποιοτητα κατασκευης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 τι λεει απο ποιοτητα κατασκευης? Οπως έγραψε και ο Ηλίας, καλή κατασκευή, στιβαρό αλλά σχετικά αδιάφορο σχεδιαστικά Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Οπως έγραψε και ο Ηλίας, καλή κατασκευή, στιβαρό αλλά σχετικά αδιάφορο σχεδιαστικά εχει rattle στα byttons? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) εχει rattle στα byttons? Nope.Καμια σχέση με τα κουμπιά του nexus 5 By the way το βρίσκω πανέμορφο.Οκ ίσως φταίει οτι η κουκουβαγια τα θεωρεί όμορφα τα κουκουβαγιακια της.Επίσης τρομερά γρήγορο.Όπως έχουν πει και τα παιδιά με τη μπαταρία παλι έκαναν το θαυμα τους.4-4.30 ώρες SOT Edited December 23, 2014 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g90 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Το είδα και γω στο public... μαζί με την αγορά θέλουν και προέκταση οι τσέπες γιατί δεν χωράει. Και άντε τώρα είναι χειμώνας φοράς μπουφάν το βάζεις εκεί. Το καλοκαίρι??? Με βλέπω για moto x.... :( το κντ τούμπανο πάντως! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 εχει rattle στα byttons? Οχι είναι πολύ στιβαρό, πουθενά δεν έχει τζόγο. Και βέβαια ότι πιο γρήγορο υπάρχει σε κινητό. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Η κατασκευή είναι πολύ καλή παιδιά. Και λεπτό αρκετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Η κατασκευή είναι πολύ καλή παιδιά. Και λεπτό αρκετά. ειναι περιπου οσο το iphone 6 plus? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 ειναι περιπου οσο το iphone 6 plus? Περίπου. Με πιο μεγάλη οθόνη όμως και λίγο πιο φαρδύ. Το είδα και εγώ σήμερα για περίπου κάνα 20 λεπτό. Μου αρέσει σα στυλ και μέγεθος. Ποιότητα σαφώς ανώτερη απ το 5. Ήχος το ίδιο. Κάμερα στα εσωτερικά καλή φάνηκε. Και πάμε στην οθόνη. Φουλ φωτεινότητα και για εσωτερικούς χώρους είναι 1 χαρά έως κορυφή πάρα κάτι και λόγο μεγέθους για βίντεο,browsing, tapatalk ή προβολή φωτογραφιών. Μου θύμισε το φίλο πριν που έγραψε κάτι ανάμεσα σε note 2 k note 3 έξω. Για μέσα είναι ανάμεσα σε 3 και 4. Δεν είναι κορυφή αλλά είναι κοντά και αν δεν έχεις πείρα ή απαιτήσεις τρελές θα είσαι μια χαρά. Και πάμε σε αυτό που με κέρδισε hands down. Και δεν είναι άλλο απ τη ποιότητα λειτουργίας και το smoothness του, το οποίο είναι το ίδιο και ίσως οριακά πίσω σε σημεία απ'το νέο μήλο αλλά σε Android δε θα βρεις καλύτερο. Δε κομπιασε πουθενά αν και εκθεσιακό, το multitasking ήταν απόλαυση και γενικά μόνο για αυτό και την ελευθερία(& τα updates )του Android όπως και τη μεγάλη οθόνη αξίζει να το πάρεις,ίσως όχι στα 700 αλλά σύντομα. Αν δεν είχα μερικούς ενδοιασμούς θα είχα προχωρήσει αλλά θέλω προσωπικά λίγο χρόνο ακόμα. Βασικά μέσα στα άλλα με αγχώνει και το τι είπε ο Ηλίας σε σχέση με το notification και το double tap. Είναι βασικά πρακτικά πράγματα στη καθημερινότητα. Ελπίζω να φτιάξουν σύντομα και να μην έχουν και drain όπως είχε το 5 με το double tap. Παρακάτω βάζω και μερικές φωτογραφίες, και σε σχέση με το δικό μου S5 αλλά και με τα εκθεσιακά που ήταν δίπλα. Edit: Τελικά το tapatalk δε με αφήνει πάλι να ανεβάσω. Αύριο ίσως! :) Να πω ότι είχε 1.9 free ram και 25 και κάτι free storage. Και να ξαναπώ ότι το multitasking ήταν απόλαυση, πρακτικά δε πιστεύω εύκολα να κομπιάσει ή να μπουκώσει αυτή η συσκευή με τόσο ram k pure android. Να χε και τον 810 ρε ****το. .... Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Πιο αργά;Δίπλα δίπλα με one+ του έριχνε ανετα εγω μπερδευτηκα λαθος μου.να πηγαινει πιο γρηγορα εννοουσα απο τα αλλα 2 κινητα που ανεφερε.οντως ομως δεν κομπιασε πουθενα,φανταστικο τηλεφωνο.δε ξερω αν θα μπορουσα να ζησω μαζι του λογω μεγεθους Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 εγω μπερδευτηκα λαθος μου.να πηγαινει πιο γρηγορα εννοουσα απο τα αλλα 2 κινητα που ανεφερε.οντως ομως δεν κομπιασε πουθενα,φανταστικο τηλεφωνο.δε ξερω αν θα μπορουσα να ζησω μαζι του λογω μεγεθους και εγω εκει κολλαω,ειμαι αναμεσα σε αυτο κ το Moto x 2014.καλες γιορτες παιδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 και εγω εκει κολλαω,ειμαι αναμεσα σε αυτο κ το Moto x 2014.καλες γιορτες παιδια. το μοτο χ,το βρισκω αδικαιολογητα ακριβο και δε βλεπω το λογο για την αγορα του.παιρνεις ενα g2 και τελειωσες Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 το μοτο χ,το βρισκω αδικαιολογητα ακριβο και δε βλεπω το λογο για την αγορα του.παιρνεις ενα g2 και τελειωσες οποτε πηγαινω προς nexus,ειχα βεβαια κ το Oneplus,οποτε λιγο μεγαλυτερο ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Tελευταία ημέρα η σημερινή για την την ψηφοφορία σχετικά με την ανάδειξη των κορυφαίων smartphones και tablets για το 2014. Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει, σπεύσατε! myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014! http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 και εγω εκει κολλαω,ειμαι αναμεσα σε αυτο κ το Moto x 2014.καλες γιορτες παιδια. Το moto x έχει απίστευτο grip. Το τέλειο μέγεθος και σχήμα για κράτημα κινητού. Έχει δύο μειονεκτήματα όμως. Η μπαταρία του και η οθόνη που είναι πολύ θερμή και σκοτεινή. Έβαλα το G2 δίπλα του και είναι μέρα με νύχτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το moto x έχει απίστευτο grip. Το τέλειο μέγεθος και σχήμα για κράτημα κινητού. Έχει δύο μειονεκτήματα όμως. Η μπαταρία του και η οθόνη που είναι πολύ θερμή και σκοτεινή. Έβαλα το G2 δίπλα του και είναι μέρα με νύχτα. η οθονη του nexus 6 ειναι διαφορετικη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το είδα και εγώ από κοντά. Μέγεθος απαγορευτικό τελικά όπως φανταζομουν. Λέω να περιμένω HTC m9 και βλέπουμε. Καλό το Moto x το καινούριο αλλά 500 ευρώ 16αρι χωρίς επέκταση μνήμης μου φαίνεται τρελό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το είδα και εγώ από κοντά. Μέγεθος απαγορευτικό τελικά όπως φανταζομουν. Λέω να περιμένω HTC m9 και βλέπουμε. Καλό το Moto x το καινούριο αλλά 500 ευρώ 16αρι χωρίς επέκταση μνήμης μου φαίνεται τρελό. τοσο τραγικο ε?εγω δυστηχως λογο επαρχιας δεν εχω την δυνατητα ν ατο δω,βεβαια κρατησα στα χερια μου το iphone 6 plus Και ειχα και στην κατοχη μου το oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 η οθονη του nexus 6 ειναι διαφορετικη? Δεν ήταν τόσο σκοτεινή και θερμή σίγουρα. Αλλά είναι πολύ μεγάλο δυστυχώς. Αν το έκαναν στο μέγεθος του moto x και με καλύτερη μπαταρία θα μιλούσαμε για το απόλυτο τηλέφωνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Δεν ήταν τόσο σκοτεινή και θερμή σίγουρα. Αλλά είναι πολύ μεγάλο δυστυχώς. Αν το έκαναν στο μέγεθος του moto x και με καλύτερη μπαταρία θα μιλούσαμε για το απόλυτο τηλέφωνο Με την ταχύτητα που δίνει τις αναβαθμίσεις η Motorola, όλα της τα μοντέλα φέρνουν σε nexus.... Συνεπώς σε μέγεθος nexus 5 για το 2014 εχεις το turbo (αν θυμάμαι καλα) που θα έρθει και Ευρώπη με άλλη ονομασία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Ποια μοτορολα εχουν παρει αναβαθμισεις? Στο διπλανό θέμα moto g 2014 δεν έχουν πάρει λολιποπ , ουτε του 2013. Τα μοτο χ πήραν? Και που διαβασες οτι έρχεται Ευρώπη το τούρμπο ? Edit με μια πρόχειρη ματια στα θέματα της μοτορολα είδα οτι αυτά που λες δεν ισχύουν. Ισως κάποια μότο χ 2014 να πήραν. Γιατί? Γιατί νεξους δεν είναι. Ισως να παίρνουν αρκετά πιο γρήγορα σε σχεση με αλλα μη νεξους . πχ το 5αρι της google θα παιρνει αναβαθμίσεις ακόμα και το '16. Ηδη υπάρχει το 4αρι τόσο καιρό και πήρε λολλιποπ!! Η υποστήριξη της μοτορολα στα τηλέφωνα της θα σταματήσει πιο πριν σε σχέση με τα νεξους της google. Αναμενω λινκ να δω που διαβασες οτι το τούρμπο έρχεται Ευρώπη γιατί εγώ ξέρω οτι είναι μονο για Αμερική και Ευρώπη δεν έρχεται Edited December 24, 2014 by mario27 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παιδες ας μην βγαινουμε απο το θεμα μας..ας μας πουν εντυπωσεις περι Nexus 6. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Ποια μοτορολα εχουν παρει αναβαθμισεις? Στο διπλανό θέμα moto g 2014 δεν έχουν πάρει λολιποπ , ουτε του 2013. Τα μοτο χ πήραν? Και που διαβασες οτι έρχεται Ευρώπη το τούρμπο ? Edit με μια πρόχειρη ματια στα θέματα της μοτορολα είδα οτι αυτά που λες δεν ισχύουν. Ισως κάποια μότο χ 2014 να πήραν. Γιατί? Γιατί δεν είναι νεξους δεν είναι. Ισως να παίρνουν αρκετά γρήγορα αλλά πχ το 5αρι της google θα παιρνει αναβαθμίσεις ακόμα και το '16. Ηδη υπάρχει το 4αρι τόσο καιρό και πήρε λολλιποπ!! Αναμενω λινκ να δω που διαβασες οτι το τούρμπο έρχεται Ευρώπη γιατί εγώ ξέρω οτι είναι μονο για Αμερική και Ευρώπη δεν έρχεται Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε η Motorola ότι θα περάσει στην 5.0.1 τις συσκευές της. Nexus δεν είναι αλλά μετά από αυτά είναι ίσως τα πιο γρήγορα σε αναβάθμιση.... Επειδή δεν έχω πρόσβαση μέσω υπολογιστή εγώ θυμάμαι αρκετά moto x & g να έχουν πάρει αναβάθμιση. Ίσως θυμάμαι λάθος.... Τώρα για την αναφορά σχετικά με το turbo και την πιθανή του διάθεση με άλλη ονομασία στην Ευρώπη αν είχα πρόσβαση σε pc ευχαρίστως να το παρέθετα. Από το κινητό δεν παίζει να κάτσω να το κάνω. Αν σε ενδιαφέρει just Google it.... Αλλιώς περίμενε να στα άνεβασω.... Edit: τελικά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί αν θα φέρουν την αντίστοιχη έκδοση του drive turbo. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται σίγουρα να έρθει όμως... Ακόμη και το moto x τον πρώτο καιρό δεν το έφερναν.... Edited December 24, 2014 by enigma84 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπερα παιδια,ειμαι και εγω ενας κατοχος τους Nexus 6,τελικα η συσκευη ειναι όπως την περίμενα,γρήγορη και απροβληματιστη,η μπαταρια με μια νορμαλ χρηση wifi τηλεφωνα μνματα κτλ μου κραταει βαρια 3 μερες,μια χαρα για μενα.Η οθονη του ειναι τελεια απο ολες της μεριες και σχετικα με την φωτεινότητα της εγω δεν ειδα καποιο προβλημα εξω με ηλιο.Σε γενικες γραμμες......Nexus και ξερός :w00t: :w00t: :w00t: Η συσκευή ειναι τελεια και σε μεγεθος και στην τσεπη,φανταστείτε οτι το iphone 6+ σαν μεγεθος ειναι ακριβως το ιδιο με το νεξους 6 αλλα με 5,5" οθονη. 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το αγόρασα σήμερα από το Public του Συντάγματος. Δύο είχαν μείνει. Θήκη για άμεση αγορά από Ελλάδα που θα βρούμε ρε παιδιά; Αργότερα ψάχνουμε με την ησυχία μας για Spigen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts