Shuffle Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ανησυχητικά τα νέα για την ποιότητα της οθόνης στο nexus 6. Είναι τελικά αρκετά πιο φωτεινή απ' ότι αναφέρανε, αλλά... burn in σε δύο μέρες; Από κάπου ξεκίνησε να τα παίρνει και η Erica..:rolleyes::worry: Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Από κάπου ξεκίνησε να τα παίρνει και η Erica..:rolleyes::worry: Καλά, αυτό είναι ηλίου φαεινότερον για τη συγκεκριμένη. Θα μπορούσε απλώς να αναφερθεί στα όποια " προβλήματα " εντόπισε. Σημειωτέον οτι κανείς άλλος, απο τους γνωστούς reviewers δεν παρατήρησε κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, η συγκεκριμένη προχώρησε σε εκτεταμένη σύγκριση με τη οθονη του note 4, προφανώς γιατί έτσι θα της υπέδειξαν για να κλείσει το deal. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε ;) Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 @32GB? 10 χαρακτήρες Ναι 699 το 32αρι, μόνο αυτό θα έρθει στην χώρα μας άλλωστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ναι 699 το 32αρι, μόνο αυτό θα έρθει στην χώρα μας άλλωστε. 680 κάνει το 64άρι από AMAZON ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (εγγυημένη τιμή προπαραγγελίας) (€671 η συσκευή + €9 τα μεταφορικά) http://www.amazon.de/gp/product/B00ORXDFN0 https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=el&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.amazon.de%2Fgp%2Fproduct%2FB00ORXDFN0&edit-text= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Από κάπου ξεκίνησε να τα παίρνει και η Erica..:rolleyes::worry: Καλά, αυτό είναι ηλίου φαεινότερον για τη συγκεκριμένη. Θα μπορούσε απλώς να αναφερθεί στα όποια " προβλήματα " εντόπισε. Σημειωτέον οτι κανείς άλλος, απο τους γνωστούς reviewers δεν παρατήρησε κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, η συγκεκριμένη προχώρησε σε εκτεταμένη σύγκριση με τη οθονη του note 4, προφανώς γιατί έτσι θα της υπέδειξαν για να κλείσει το deal. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε ;) Η Erica ειναι επιπεδα πανω απο τους περισσοτερους reviewers και υπεραναλυει τα παντα. Στο review του nexus 4 για παραδειγμα ειχε ολοκληρη αναφορα για throttling issue με αναλυση πως και γιατι κτλ, δεν ειδα κανενα αλλο review που να τα αναφερει αυτα. Στη περιπτωση του nexus 6 η Μοτο θα της το αντικαταστησει γιατι προφανως ειδαν οτι η συγκεκριμενη συσκευη ειχε θεμα. Η συγκριση με το note 4 λογικη ειναι μιας και εχει τη καλυτερη οθονη σε κινητο και ειναι amoled ενω οι amoled που εχει η μοτο πρεπει να ειναι λιγο πιο "παλιας κοπης". Δεν νομιζω το moto x 2014 να εχει ιδια οθονη με το galaxy s5, απ'οτι διαβαζω τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 680 κάνει το 64άρι από AMAZON ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (εγγυημένη τιμή προπαραγγελίας) (€671 η συσκευή + €9 τα μεταφορικά) http://www.amazon.de/gp/product/B00ORXDFN0 https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=el&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.amazon.de%2Fgp%2Fproduct%2FB00ORXDFN0&edit-text= Προφανώς θα μπορεί να βρεθεί πολύ φθηνότερα από εξωτερικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Προφανώς θα μπορεί να βρεθεί πολύ φθηνότερα από εξωτερικό... Ακριβώς Το ότι θα το φέρει μόνο η wind, και το πόσο το πουλάει η wind είναι τελείως αδιάφορο για το 99% των αγοραστών, ενδιαφέρει μόνο όσους θα το πάρουν με επιδότηση της wind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ακριβώς Το ότι θα το φέρει μόνο η wind, και το πόσο το πουλάει η wind είναι τελείως αδιάφορο για το 99% των αγοραστών, ενδιαφέρει μόνο όσους θα το πάρουν με επιδότηση της wind Επιδότηση για τους χρήστες wind και εγγυηση επίσημα είναι σημαντικά όμως... Εγώ την ξοδεψα την επιδότηση μου στο αστείο lg g3 (τη σκότωσα δηλαδή για την ακρίβεια) αλλά για άλλους μπορεί να είναι σημαντική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Επιδότηση για τους χρήστες wind και εγγυηση επίσημα είναι σημαντικά όμως... Εγώ την ξοδεψα την επιδότηση μου στο αστείο lg g3 (τη σκότωσα δηλαδή για την ακρίβεια) αλλά για άλλους μπορεί να είναι σημαντική... Η δυνατότητα επιδότησης ναι είναι σημαντική, αν έχει κάποιο ύψος (Γιατί αν είναι 50-100 ευρώ δεν έχει νόημα γιατί οι εταιρίες κινητής πουλάνε τις συσκευές τους ακριβότερα από ότι τα φθηνά μαγαζιά, χωρίς συμβόλαιο) Για την εγγύηση όμως δεν υπάρχει θέμα γιατί είναι πανευρωπαϊκές, ισχύουν εδώ ανεξαρτήτως της χώρας της ΕΕ στη οποία αγοράστηκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εγραψα σχολιο στο βιντεο της Ericca Griffin αυτο που λετε οτι την πληρωσε η Samsung και μου απαντησε :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Η δυνατότητα επιδότησης ναι είναι σημαντική, αν έχει κάποιο ύψος (Γιατί αν είναι 50-100 ευρώ δεν έχει νόημα γιατί οι εταιρίες κινητής πουλάνε τις συσκευές τους ακριβότερα από ότι τα φθηνά μαγαζιά, χωρίς συμβόλαιο) Για την εγγύηση όμως δεν υπάρχει θέμα γιατί είναι πανευρωπαϊκές, ισχύουν εδώ ανεξαρτήτως της χώρας της ΕΕ στη οποία αγοράστηκε. Δεν υφίσταται αυτό. Αν δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα η συσκευή αν η αντιπρόσωπεια είναι της πλακας μπορεί να αρνηθεί εύκολα να το καλύψει. Ένα πρόσφατο παράδειγμα. Φίλος δοκίμασε να παει το Moto 360 για επισκευή. Η κατάληξη μάλλον αναμενόμενη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δεν υφίσταται αυτό. Αν δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα η συσκευή αν η αντιπρόσωπεια είναι της πλακας μπορεί να αρνηθεί εύκολα να το καλύψει. Ένα πρόσφατο παράδειγμα. Φίλος δοκίμασε να παει το Moto 360 για επισκευή. Η κατάληξη μάλλον αναμενόμενη... Δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Η εταιρία που έχει αναλάβει να παρέχει εξουσιοδοτημένο service στις συσκευές ενός ξένου κατασκευαστή, έχει συμφέρον να επισκευάζει όσα περισσότερα μπορεί, και να χαλάνε όσο το δυνατόν συχνότερα. Αυτό είναι το αντικείμενό της, και προφανώς κάθε εταιρία θέλει να έχει όσο περισσότερη δουλειά μπορεί. Όταν επισκευάζει κάτι εντός εγγύησης, τα εργατικά και τα ανταλλακτικά της τα πληρώνει ο κατασκευαστής. Δεν είναι η εταιρία service που έχει αναλάβει τον κίνδυνο να χαλάσει κάτι, αυτό τον κίνδυνο τον έχει αναλάβει ο κατασκευαστής και το κόστος αυτό της εγγύησης είναι μέσα στην τιμή της συσκευής που έχεις πληρώσει. Αν ο τοπικός εξουσιοδοτημένος επισκευαστής όπως λες δεν έχει δημιουργήσει γραμμή επισκευής για ένα μοντέλο έχοντας κόσμο που να έχει εκπαιδευθεί στο πως θα ανοίγει τις συσκευές και πως θα αλλάζει τα ανταλλακτικά, προφανώς δεν θα το επισκευάσει, αλλά θα πρέπει να σταλεί σε κάποιον ξένο επισκευαστή. Δεν νομίζω ότι μπορούν να αρνηθούν να το καλύψουν, οι κανόνες είναι οι ίδιοι για όλους τους κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Η εταιρία που έχει αναλάβει να παρέχει εξουσιοδοτημένο service στις συσκευές ενός ξένου κατασκευαστή, έχει συμφέρον να επισκευάζει όσα περισσότερα μπορεί, και να χαλάνε όσο το δυνατόν συχνότερα. Αυτό είναι το αντικείμενό της, και προφανώς κάθε εταιρία θέλει να έχει όσο περισσότερη δουλειά μπορεί. Όταν επισκευάζει κάτι εντός εγγύησης, τα εργατικά και τα ανταλλακτικά της τα πληρώνει ο κατασκευαστής. Δεν είναι η εταιρία service που έχει αναλάβει τον κίνδυνο να χαλάσει κάτι, αυτό τον κίνδυνο τον έχει αναλάβει ο κατασκευαστής και το κόστος αυτό της εγγύησης είναι μέσα στην τιμή της συσκευής που έχεις πληρώσει. Αν ο τοπικός εξουσιοδοτημένος επισκευαστής όπως λες δεν έχει δημιουργήσει γραμμή επισκευής για ένα μοντέλο έχοντας κόσμο που να έχει εκπαιδευθεί στο πως θα ανοίγει τις συσκευές και πως θα αλλάζει τα ανταλλακτικά, προφανώς δεν θα το επισκευάσει, αλλά θα πρέπει να σταλεί σε κάποιον ξένο επισκευαστή. Δεν νομίζω ότι μπορούν να αρνηθούν να το καλύψουν, οι κανόνες είναι οι ίδιοι για όλους τους κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ. Κανε ένα κόπο να ρωτήσεις τη Μοτορολα Ελλάς για να μην αμπελοφιλοσοφουμε. Τόνισε ότι πρόκειται για συσκευή που δε θα εισαχθεί επίσημα στη χώρα μας (μπορείς να αναφέρεις το μότο 360 που δε θα έρθει). Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Κανε ένα κόπο να ρωτήσεις τη Μοτορολα Ελλάς για να μην αμπελοφιλοσοφουμε. Τόνισε ότι πρόκειται για συσκευή που δε θα εισαχθεί επίσημα στη χώρα μας (μπορείς να αναφέρεις το μότο 360 που δε θα έρθει). Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα... Τοτε γιατί το eshop πουλάει το moto360?Δεν ειρωνευομαι απλα μου κανει εντύπωση •Εγγύηση: 1 χρόνος. DOA 7 ημερών :blink: Edited December 1, 2014 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Τοτε γιατί το eshop πουλάει το moto360?Δεν ειρωνευομαι απλα μου κανει εντύπωση •Εγγύηση: 1 χρόνος. DOA 7 ημερών :blink: Το e-shop αναλαμβάνει αυτό την εγγγύηση. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το e-shop αναλαμβάνει αυτό την εγγγύηση. Α καλά κρασιά.Thanks για τη διευκρίνηση. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 off topic βέβαια αλλά το moto 360 απ' ότι κατάλαβα δεν εισάγεται στην ελλάδα, αλλά ευρώπη δεν εισάγεται? Εννοώ αν είναι ευρωπαικό τότε η motorola έχει υποχρέωση να του παρέχει εγγύηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Α καλά κρασιά.Thanks για τη διευκρίνηση. Αργύρη δίνει το ίδιο το eshop εγγυηση. Τρομερό το μότο 360, είμαι μεταξύ αυτού του κοσμηματος και του "ξύπνησε ο gadget freak μέσα μου" gear s.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Φοβερό το 360,μου αρέσει και μένα πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Αργύρη δίνει το ίδιο το eshop εγγυηση. Τρομερό το μότο 360, είμαι μεταξύ αυτού του κοσμηματος και του "ξύπνησε ο gadget freak μέσα μου" gear s.. Ακόμα το σκέφτεσαι; Εγώ ήμουν για καιρό ανάμεσα στο μαύρο και το γκρι :) Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Ακόμα το σκέφτεσαι; Εγώ ήμουν για καιρό ανάμεσα στο μαύρο και το γκρι :) Εκπληκτικά και τα 2. Αν πάω σε μότο θα τσιμπησω το γκρι. Απλά μπήκε ο γκατζετοδιαολος μέσα μου και σκέφτομαι και το gear s... Περιμένω κι ένα lg g watch που βρήκα σε καλή τιμή για μια δοκιμή;) Edited December 2, 2014 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μία ερώτηση παιδιά Ένας φίλος από Καναδά παίζει να έρθει Ελλάδα, αν μου φέρει ένα Nexus από εκεί, θα παίζει Ελλάδα κανονικά; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Μία ερώτηση παιδιά Ένας φίλος από Καναδά παίζει να έρθει Ελλάδα, αν μου φέρει ένα Nexus από εκεί, θα παίζει Ελλάδα κανονικά; Ευχαριστώ Yeap................... Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Κανε ένα κόπο να ρωτήσεις τη Μοτορολα Ελλάς για να μην αμπελοφιλοσοφουμε. Τόνισε ότι πρόκειται για συσκευή που δε θα εισαχθεί επίσημα στη χώρα μας (μπορείς να αναφέρεις το μότο 360 που δε θα έρθει). Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα... Rwthsa, ta kalyptei, kai to nexus6 kai to 360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Αύριο μου'ρχεται το 360..Δεν βρήκα κάπου νήμα ξεχωριστό ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts