Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι μονοι που μπορουν να προλαβουν κατι τετοιο ειναι κατι κινεζοι ολυμπιονικες πινκ πονκ, οποτε Γιαννης κερναει Γιαννης πινει :lol:

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα προλαβα απο coolicool 1 landvo περιπου στις 1:30, ποιο πριν ειχα προσπαθησει στης 1:00 απο efox αλλα κολλησε η σελιδα την ωρα της πληρωμης. Το καλο ειναι οτι θα μου ερθει απο ευρωπη, φαντάζομαι γρηγοροτερα.

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι οτι πρεπει να τελειώσεις την αγορά όσο πιο γρήγορα γινεται,να εχεις γρήγορο ίντερνετ και να πατάς τις επιβεβαιωσεις μπαμ μπαμ,με τον κίνδυνο να το αγορασεις στην κανονική τιμη ;)

Εγώ κατάλαβα πως δεν δίνουν πάνω από 2-3 κομμάτια. Επίσης κάποιο script θα έχουν και θα προτιμούν αυτούς που έχουν ψωνίσει και κάτι άλλο όπως το φίλο asot.

Σήμερα ήμουνα πάνω από το pc και όλη η διαδικασία έγινε αστραπιαία. Το πολύ-πολύ να με πρόλαβαν 2-3 άτομα λόγω γρηγορότερου κατά msec internet, σε καμία περίπτωση όμως 50...

Τελικα προλαβα απο coolicool 1 landvo περιπου στις 1:30, ποιο πριν ειχα προσπαθησει στης 1:00 απο efox αλλα κολλησε η σελιδα την ωρα της πληρωμης. Το καλο ειναι οτι θα μου ερθει απο ευρωπη, φαντάζομαι γρηγοροτερα.

εμένα πάντως στις 1 μου έγραψε ότι τελείωσε η προσφορά... Τώρα πως εσύ το πήρες 1:30, μόνο εσύ και οι Κινέζοι το ξέρουν

Αυτο αναρωτιέμαι και εγω. Μηπως καποιος το ακυρωσε τι να πω. Σημασια παντος εχει που προλαβα 1 κομματι.

Δυστυχώς θα σου έρθει από Κίνα αλλά θα είναι φθηνότερο κανένα δεκάευρο.

Παράλληλα με το efox έκανα refresh και στο cool (το είχα στο καλάθι και στα 2 site το elephone) αλλά δεν άλλαξε ποτέ η τιμή και έβγαλε ότι η προσφορά έληξε. Στο cool είναι χειρότεροι απατεώνες...

Δυστυχώς θα σου έρθει από Κίνα αλλά θα είναι φθηνότερο κανένα δεκάευρο.

Παράλληλα με το efox έκανα refresh και στο cool (το είχα στο καλάθι και στα 2 site το elephone) αλλά δεν άλλαξε ποτέ η τιμή και έβγαλε ότι η προσφορά έληξε. Στο cool είναι χειρότεροι απατεώνες...

Μα μου γραφει Free shipping from Europe. Οταν πατησα το κουμπι buy now με οδηγησε στο ευρωπαϊκό site.

Μα μου γραφει Free shipping from Europe. Οταν πατησα το κουμπι buy now με οδηγησε στο ευρωπαϊκό site.

Για το landvo ίσως και να το στέλνει από Ευρώπη γιατί η τιμή είναι σχεδόν ίδια και στα 2 (αδελφά) site. Όμως το elephone που κοίταξα εγώ στο cool έχει $73,49=€60,73 ενώ efox έχει €65,99 οπότε υπέθεσα λόγω διαφοράς τιμής ότι θα έρχεται από Κίνα.

Εκανα την αγορά του S168 μόλις έληξε η αντίστροφη χρονομέτρηση (στην λήξη, η σελίδα ανανεώθηκε αυτόματα, μόλις είδα την νεα τιμή, το έβαλα στο καλάθι)

ας γραψει καποιος που εχει παρει κινητο στη μειωμενη τιμη ακριβως τα βηματα που ακολουθησε.ο σκοπος ειναι να βοηθηθουν και οι υπολοιποι .η πληροφορια αυτη πρεπει να μοιραστει .εαν ισχυει κατι διαφορετικο απο το παραπανω ειμαστε ευπροσδεκτοι να το δουμε

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

ας γραψει καποιος που εχει παρει κινητο στη μειωμενη τιμη ακριβως τα βηματα που ακολουθησε.ο σκοπος ειναι να βοηθηθουν και οι υπολοιποι .η πληροφορια αυτη πρεπει να μοιραστει .εαν ισχυει κατι διαφορετικο απο το παραπανω ειμαστε ευπροσδεκτοι να το δουμε

1. εχεις φτιαξει την διευθυνση σου στο site τους που να ειναι ιδια με αυτη του paypal.

2 εχεις ανοιξει την σελιδα σε αυτο που θελεις να παρεις και μολις γινει η τιμη 50% αμεσως στο καλαθι και αμεσωσς check out.

3.μολις ανοιξει το check out (εδω ειναι το συμαντικο) ταχυτατα πατας για πληρωμη ελεγχοντας μονο να ειναι σωστη η τιμη.

4. και μολισ σε βγαλει στο paypal αμεσως - αμεσωσ πατας accept την πληρωμη.

Σε ολα τα σταδια δεν καθεσαι να ελεγξεις τιποτα , μονο την τιμη αν ειναι με την εκπτωση. αλλιως αν καθυστερησεις εστω και 1" για ελεγχο μαλλον δεν θα γινει τιποτα.

Τωρα ανα καπου εχεις λαθος με τα account σου λογικο ειναι οτι θα εχει προβλημα και δεν θα προλαβει να προχωρησει.

Πρεπει απο πριν ολα να ειναι ελεγμενα οτι δεν εχουν προβλημα.

Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι θα προλαβουν και θα παρουν ετσι αφου το ιδιο προσπαθουν χιλιαδες απο ολη την υφηλιο ταυτοχρονα.

Συνεπως σε καποιους λιγους θα επιτευχθει ενω στους περισσοτερους το συστημα θα κρασαρει και θα τους πεταξει εξω.

Απο την αλλη ειναι σιγουρα και θεμα τυχης γιατι μπορει σε καποιους να εχει κρασαρει και σε καποιον αλλο στα επομενα δευτερολεπτα να προχωρησει.

Παντως την πρωτη μερα που δεν το ειχαν παρει πολλοι ειδηση ακομα, υπηρχαν διαθεσιμα και απο τα 2 μοντελα για πανω απο 20 λεπτα απο την ωρα που ξεκινησε.

Απλα δεν με ενδιεφερε καποιο απο αυτα κ δεν πηρα.

Φυσικο ειναι οτι οσο περνανε οι μερες και διαδιδεται ολο και περισσοτερο η προσφορα να ειναι ολο και πιο δυσκολο.

Νομιζω ομως οτι ισως ειναι η πρωτη φορα που βλεπω οτι οντως δινουν συσκευες πραγματικα στην μιση τιμη και δεν ειναι παραμυθι οπως επιβεβαιωμενα γινεται απο αλλα μαγαζια σε πολλες αλλες περιπτωσεις που εχω τσεκαρει.

Και αυτο επιβεβαιωνεται την στιγμη που μονο απο Ελλαδα και εδω μεσα ειναι αρκετοι αυοι που ηδη ειπαν οτι καταφεραν και πηραν.

Edited by Thanos_ATH

Εγω παιδια ειχα βαλει το τηλ στο καλαθι και εκανα refresh μολις σταματησε το countdown!Οποτε μολις αλλαξε η τιμη εκανα checkout και επιασε!(Εννοητε οτι ημουν log in στο site-απο efox)

Πριν καμια ωρα μου ήρθε email απο efox και μου ζητάνε συγνώμη για το κολημα που έφαγε η συναλλαγή(αυτό με τις προσφορές 50%),και μου δίνουν κουπόνι 3% για οτι αγορασω απο 'κει(χουβαρνταδες :p )!

Πριν καμια ωρα μου ήρθε email απο efox και μου ζητάνε συγνώμη για το κολημα που έφαγε η συναλλαγή(αυτό με τις προσφορές 50%),και μου δίνουν κουπόνι 3% για οτι αγορασω απο 'κει(χουβαρνταδες :p )!

3% !!!! μπραβο... εισαι πολυ τυχερος. Μιλαμε για μεγαλη εκπτωση δηλαδη ετσι? :lol::lol::lol:

1. εχεις φτιαξει την διευθυνση σου στο site τους που να ειναι ιδια με αυτη του paypal.

2 εχεις ανοιξει την σελιδα σε αυτο που θελεις να παρεις και μολις γινει η τιμη 50% αμεσως στο καλαθι και αμεσωσς check out.

3.μολις ανοιξει το check out (εδω ειναι το συμαντικο) ταχυτατα πατας για πληρωμη ελεγχοντας μονο να ειναι σωστη η τιμη.

4. και μολισ σε βγαλει στο paypal αμεσως - αμεσωσ πατας accept την πληρωμη.

Σε ολα τα σταδια δεν καθεσαι να ελεγξεις τιποτα , μονο την τιμη αν ειναι με την εκπτωση. αλλιως αν καθυστερησεις εστω και 1" για ελεγχο μαλλον δεν θα γινει τιποτα.

Τωρα ανα καπου εχεις λαθος με τα account σου λογικο ειναι οτι θα εχει προβλημα και δεν θα προλαβει να προχωρησει.

Πρεπει απο πριν ολα να ειναι ελεγμενα οτι δεν εχουν προβλημα.

Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι θα προλαβουν και θα παρουν ετσι αφου το ιδιο προσπαθουν χιλιαδες απο ολη την υφηλιο ταυτοχρονα.

Συνεπως σε καποιους λιγους θα επιτευχθει ενω στους περισσοτερους το συστημα θα κρασαρει και θα τους πεταξει εξω.

Απο την αλλη ειναι σιγουρα και θεμα τυχης γιατι μπορει σε καποιους να εχει κρασαρει και σε καποιον αλλο στα επομενα δευτερολεπτα να προχωρησει.

Παντως την πρωτη μερα που δεν το ειχαν παρει πολλοι ειδηση ακομα, υπηρχαν διαθεσιμα και απο τα 2 μοντελα για πανω απο 20 λεπτα απο την ωρα που ξεκινησε.

Απλα δεν με ενδιεφερε καποιο απο αυτα κ δεν πηρα.

Φυσικο ειναι οτι οσο περνανε οι μερες και διαδιδεται ολο και περισσοτερο η προσφορα να ειναι ολο και πιο δυσκολο.

Νομιζω ομως οτι ισως ειναι η πρωτη φορα που βλεπω οτι οντως δινουν συσκευες πραγματικα στην μιση τιμη και δεν ειναι παραμυθι οπως επιβεβαιωμενα γινεται απο αλλα μαγαζια σε πολλες αλλες περιπτωσεις που εχω τσεκαρει.

Και αυτο επιβεβαιωνεται την στιγμη που μονο απο Ελλαδα και εδω μεσα ειναι αρκετοι αυοι που ηδη ειπαν οτι καταφεραν και πηραν.

πολυ ωραια.αρα ουτε refresh ουτε τιποτα.απλα θελει υπομονη και τυχη

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

135-2=133 ευρω

http://en.efox-shop.com/ko...97176/?home_B2

Flash sale: Kolína K100 + V6 MTK6592T Octa Core 2.0GHz 5.5 inch FHD screen Android 4.2 3G Smartphone

16% Discount + 2 Euro Coupon for myphoners!

If you make an unboxing and review for it, we will send you a 5 Euro voucher!

Coupon Code: greece0002

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

6 % εκπτωση σε ολα merimobiles,απολαύστε υπεύθυνα!

τα περι meri οχι πολυ αξιοπιστο,ενω παραγγελνουμε απο gearbest κλπ αδοκιμαστα

θα ακουστουν το λιγοτερο ατοπα

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Γιατί; Το Meri έχει ρίξει φόλες, οι άλλοι όχι. Μπορεί να ρίξουν στο μέλλον; Πιθανό, αλλά δεν μπορούν να κατηγορηθούν χωρίς να το έχουν κάνει.

Άσε που ανάμεσα στα άλλα είναι και κάποια που ως τώρα είναι αναπάντεχα καλά, όπως το B2CBuying.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Γιατί; Το Meri έχει ρίξει φόλες, οι άλλοι όχι. Μπορεί να ρίξουν στο μέλλον; Πιθανό, αλλά δεν μπορούν να κατηγορηθούν χωρίς να το έχουν κάνει.

Άσε που ανάμεσα στα άλλα είναι και κάποια που ως τώρα είναι αναπάντεχα καλά, όπως το B2CBuying.

ε αλλο 1000 παραγγελιες,10 φολες,αλλο 40 παραγγελιες..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Εγω παιδια ειχα βαλει το τηλ στο καλαθι και εκανα refresh μολις σταματησε το countdown!Οποτε μολις αλλαξε η τιμη εκανα checkout και επιασε!(Εννοητε οτι ημουν log in στο site-απο efox)

Η τιμή δεν άλλαξε ποτέ. Επιβεβαιώνω κι εγώ. Απλά ΠΡΙΝ λήξει η αντίστροφη μέτρηση έβγαλε ότι η προσφορά είχε λήξει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι μεμπτό. ΚΑΤΙ θα συμβαίνει.

Τέλος πάντων, ο αντιπρόσωπος του efox θίχτηκε που του τα ψάλλαμε λίγο και ψιλο-ξεσπάθωσε και άρχισε να τα χώνει (δείτε στο αντίστοιχο thread).

Εγώ προσωπικά δεν τους λέω απατεώνες, μιας και δεν είναι ότι μας φάγανε λεφτά. Δεν το κάνανε. Απατεώνας ίναι αυτός που σου τρώει λεφτά. Και σκεφτείτε ότι αγοράζουμε όλοι από εκεί τηλέφωνα και στην κανονική τους τιμή μάλιστα, και έρχονται τα περισσότερα στην ώρα τους και είναι και μια χαρά.

Απατεώνας (scam) είναι αν σου φάει λεφτά. Αλλά είναι κάποια πράγματα που δείχνουν μία "φτήνια" ως συνέχεια των, κυριολεκτικά, φτηνών προϊόντων τους και αναφέρομαι σε αυτά τα χαζά διαφημιστικά κόλπα (από τα οποία τελικά νομίζω περισσότερο χαμένοι βγήκαν με όλη αυτή την μανούρα) ή στο χαζό customer service τους που όταν έχεις πρόβλημα , μόνο και μόνο για να πουν ότι αποκρίθηκαν γρήγορα, σου πετάνε με copy-paste απαντήσεις του στιλ "please take out the smartphone's battery" ενώ τους μιλάς για ταμπλέτα!!

ε αλλο 1000 παραγγελιες,10 φολες,αλλο 40 παραγγελιες..

Πού μόνο 10; Συχνά-πυκνά κάποιος γράφει για τα χάλια του Meri.

Μόνο 40; Το GearBest μόνο αν πάρεις κι αφήσεις τα άλλα, έχει ξεσκιστεί να πουλάει.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Μεχρι σημερα και εγω ελεγα οτι ειναι παραμύθια αυτες οι προσφορες ,Σημερα ομως που εβαλα παραγγελία το ΝΟ.1 ΜΙ4 το πηρα με 50% εκπτωση,αρα όντως δουλευουν αυτες οι προσφορες και δεν μας δουλευουν τουλαχιστον στο efox

Μεχρι σημερα και εγω ελεγα οτι ειναι παραμύθια αυτες οι προσφορες ,Σημερα ομως που εβαλα παραγγελία το ΝΟ.1 ΜΙ4 το πηρα με 50% εκπτωση,αρα όντως δουλευουν αυτες οι προσφορες και δεν μας δουλευουν τουλαχιστον στο efox

Το πηρες γιατι δεν ειχε μεγαλη ζήτηση...μεχρι και το πεμπτο λεπτό ειχε 5 κομμάτια ακόμα.

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!