koukloukou Δημ. December 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδιά έβλεπα κάποια τηλ στο coolicool και εδώ http://www.coolicool.com/jiayu-g4s-mtk6592-17ghz-octa-core-47-inch-hd-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33538 λχει ένα timer count down τώρα σε 6 ώρες... Λέτε???? αφορα τα flash deals του που δεν εχει πολυ δυνατες εκπτωσεις Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 τι έγινε πήρε κανένας τηλέφωνο απο efox η coolicool . Εγώ μπήκα λίγο πριν τις 1300 έλεγε απομένουν 3 λεπτά έκανα refresh και μετά έγραψε sorry,panic buying has been finished Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 το efox έκανε κανονικά την προσφορά και ήμουν τυχερός την πρόλαβα από το γρήγορο κινητό μου coolpad F1 (γιατί κάτι άλλα site την σταματουσαν την προσφορά στο τελευταίο 2πτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 σε μενα απο efox πηρα το κολινα κ μου το εχει confirmed unpaid απο καποιους που πηραν αυτο εγινε κ σε αυτους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 σε μενα απο efox πηρα το κολινα κ μου το εχει confirmed unpaid απο καποιους που πηραν αυτο εγινε κ σε αυτους? σου ηρθε χρεωση στο paypal? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 σε μενα απο efox πηρα το κολινα κ μου το εχει confirmed unpaid απο καποιους που πηραν αυτο εγινε κ σε αυτους? ωχ... μου ήρθε και εμένα τέτοιο μαιλ αλλά και α τα δω σπίτι γιατί από κινητό δεν μπορώ τώρα... πάντως στο PayPal και στο site τους φαίνεται πληρωμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ωραια! Εμενα μου εχει Confirmed,Unpaid,Unshipped το coolicool στην αρχικη του τιμη, χωρις να εχω προχωρησει στην υποβολη της παραγγελιας! Και το ωραιο ειναι οτι δεν εχει αρκετα λεφτα μεσα η καρτα, κατι που γενικα δε μπορει να συμβει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 σου ηρθε χρεωση στο paypal? οχι δεν ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ωχ... μου ήρθε και εμένα τέτοιο μαιλ αλλά και α τα δω σπίτι γιατί από κινητό δεν μπορώ τώρα... πάντως στο PayPal και στο site τους φαίνεται πληρωμενο... εισαι paid.εχεις προλαβει κανονικα. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε μενα απο efox πηρα το κολινα κ μου το εχει confirmed unpaid απο καποιους που πηραν αυτο εγινε κ σε αυτους? εχεις μια ωρα να ολοκληρωσεις την αγορα .εισαι ουσιαστικα στο πρωτο απο τα δυο σταδια της παραγγελιας ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραια! Εμενα μου εχει Confirmed,Unpaid,Unshipped το coolicool στην αρχικη του τιμη, χωρις να εχω προχωρησει στην υποβολη της παραγγελιας! Και το ωραιο ειναι οτι δεν εχει αρκετα λεφτα μεσα η καρτα, κατι που γενικα δε μπορει να συμβει μα γι αυτο και εισαι unpaid.αν ειχε λεφτα θα ολοκληρωνες κανονικα τη παραγγελια Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 μα γι αυτο και εισαι unpaid.αν ειχε λεφτα θα ολοκληρωνες κανονικα τη παραγγελια Nαι, μονο που δεν πατησα confirm καμία παραγγελια, πατησα ακυρο γιατι αλλωστε ηταν στην ΑΡΧΙΚΗ τιμη. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Nαι, μονο που δεν πατησα confirm καμία παραγγελια, πατησα ακυρο γιατι αλλωστε ηταν στην ΑΡΧΙΚΗ τιμη. δεν το καταλαβαινει το συστημα τους.σου βγαζει ουσιαστικα την παραγγελια stand by και ειναι στη μετα στην ευχερεια σου αν θελεις να συνεχισεις.ακριβως το ιδιο μου εχει συμβει στο παρελθον.κανε απλα remove.λογικα θα σου εχω στειλει και μαιλ για την "προεπιλογη σου" Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εκανα remove.. Και δε θα ξανασχοληθω με αυτο το πανηγυρι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 εισαι paid.εχεις προλαβει κανονικα. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις μια ωρα να ολοκληρωσεις την αγορα .εισαι ουσιαστικα στο πρωτο απο τα δυο σταδια της παραγγελιας ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μα γι αυτο και εισαι unpaid.αν ειχε λεφτα θα ολοκληρωνες κανονικα τη παραγγελια πως ολοκληρωνεται γιατι η καρτα εχει λεφτα κ παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 στείλε ΠΜ στο efox εδώ και θα σου πει σε ποιο paypal email να στείλεις την πληρωμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 100$ το λενοβο s650 στο minideal(40 κομάτια)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μολις ειδα και εγω την προσφορά του Minideal για 40 κομματια στην τιμή των 99.99$..Αξιζει να προχωρήσω?? Η μπαταρία είναι οκ? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacanast Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 έχει κανείς κουπόνια για το geekbuying; ψάχνω discount code για όλα τα προιόντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 https://www.facebook.com/groups/Geekbuyingfans/?fref=ts έχει κανείς κουπόνια για το geekbuying; ψάχνω discount code για όλα τα προιόντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 https://www.facebook.com/groups/Geekbuyingfans/?fref=ts μπαινεις στην ομαδα και μετα σου στελνουν καποιο κουπονι?τωρα μου λεει εκρεμει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ναι Κάνε add ή στείλε μήνυμα στην Amy https://www.facebook.com/amyleewow?fref=ts μπαινεις στην ομαδα και μετα σου στελνουν καποιο κουπονι?τωρα μου λεει εκρεμει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ωραια προσφορα με κουπονι 1212MI για power bank xiaomi+pistons τελικη στα 32,18$ http://promotion.geekbuying.com/promotion/1212_xiaomi_collection_sale?utm_source=promotion&utm_medium=HPF&utm_campaign=PM_HPF_Xiaomi_Collection_Sale Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ωραια προσφορα με κουπονι 1212MI για power bank xiaomi+pistons τελικη στα 32,18$ http://promotion.geekbuying.com/promotion/1212_xiaomi_collection_sale?utm_source=promotion&utm_medium=HPF&utm_campaign=PM_HPF_Xiaomi_Collection_Sale Ειναι τα γνησια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έτσι λέει..original Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ειναι τα γνησια? To geekbuying ειναι πολυ καλο μαγαζί, αν δεν ηταν θα το ανέφερε. Εχει προσφορα σε ολα τα xiaomi αξεσουαρ power banks κτλ. για ολα τα προιοντα 5% OFF Coupon Code: QRBHLEUL Expire on: 2015/1/30 Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλο μαγαζι ειναι, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να λεει τετοιο πραγμα... Παντως ειναι πολυ δελεαστικη προσφορα, δυστυχως τα εχω και τα δύο.. (power bank, pistons) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts