Jump to content

Οδηγίες και κανόνες χρήσης του Forthnet Support forum {READ ME}


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/forthnet.png[/imgalign]Αγαπητοί φίλοι του myphone.gr, στο πλαίσιο της εξέλιξης των υπηρεσιών που προσφέρουμε στα μέλη της κοινότητάς μας, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο sub-forum, στο οποίο εκπρόσωπος της Forthnet θα προσφέρει επίσημη παρουσία και υποστήριξη αποκλειστικά στα μέλη μας.

 

Στο συγκεκριμένο forum μπορείτε να βρείτε κάθε είδους υποστήριξη από τη Forthnet, σε εμπορικό αλλά και τεχνικό επίπεδο. Για την ομαλή διεξαγωγή των συνομιλιών, σε αυτό το forum ισχύουν όλοι οι κανόνες και Ο.Π.Χ. που ισχύουν στην υπόλοιπη κοινότητά μας. Παράλληλα κάθε εγγεγραμμένο μέλος μας μπορεί να απευθύνει ερωτήματα προς τον επίσημο εκπρόσωπο της εταιρίας ανοίγοντας ένα νέο θέμα σε αυτό το forum. Ο εκπρόσωπος της Forthnet θα αναλάβει να σας απαντήσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και το θέμα θα κλείσει.

 

Όπως γίνεται κατανοητό, η Forthnet δεσμεύει πολύτιμους ανθρώπινους πόρους για να δώσει απάντηση στα ερωτήματά σας και ο χρόνος αυτός είναι περιορισμένος. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν δεν επιτρέπεται η κατάχρηση από τα μέλη π.χ. άνοιγμα πολλών ερωτήσεων σε μικρό χρονικό διάστημα από ένα μέλος. Χρησιμοποιείστε πρώτα την αναζήτηση του forum πριν υποβάλετε το ερώτημα σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα και απάντηση. Παρακαλώ να σεβαστείτε τον κόπο και τον χρόνο που διαθέτουν.

 

Επίσης πρέπει να γίνει σαφές ότι το forum αυτό δεν αντικαθιστά το customer care της Forthnet (13831 & info@forthnet.gr), αλλά λειτουργεί επικουρικά.

 

Παρακαλείστε να είστε ευγενικοί και να διατυπώνετε καθαρά την ερώτησή σας.

 

Κανόνες forum:

 

  • Επιτρέπονται μόνο ερωτήσεις που απευθύνονται στην Forthnet και αφορούν μονάχα αυτή και τις υπηρεσίες της.
  • Δεν επιτρέπονται απαντήσεις από άλλα μέλη.
  • Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ στοιχείων σας. Θα διαγράφονται άμεσα. Στοιχεία συνδρομητή, αρ. τηλεφώνου κλπ μπορείτε να τα στέλνετε με PM αν το επιθυμείτε στον Επίσημο Εκπρόσωπο της εταιρίας για την διεκπεραίωση του αιτήματός σας.
  • Δεν επιτρέπονται άλλου είδους θέματα. Για σχολιασμό και συζήτηση υπάρχει το κύριο subforum Σταθερή Τηλεφωνία και DSL.
  • Το θέμα μόλις απαντηθεί από την Forthnet και το μέλος μας έχει λύσει τις απορίες/προβλήματά του, θα κλειδώνεται.
  • Δεν επιτρέπεται να δυσφημίσετε ή να διαφημίσετε άλλες εταιρείες ή/και πρόσωπα.
  • Δεν επιτρέπονται ερωτήσεις που αφορούν ή αναφέρουν άλλες εταιρείες ανταγωνιστικές της Forthnet.

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...