kostakiss Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 μπαίνεις στη θάλασσα k είσαι ok!! με το space δίνει γκάζια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Κολυμπι πως μαθαινω( για την αποστολη του Woozie)? Υπαρχει σχολη ή παιρνω σβαρνα τις θαλασσες και κολυμπαω? :p Παιρνεις σβαρνα τις θαλασσες και κανεις καταδυσεις για να μεγαλωσει το lung capacity σου.Και μετα μπορεις να την κανεις.Αλλα ειναι πολυ σπαστικο μεχρι να γεμισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ευχαριστω ολους για την απαντηση!! Παντως, οσο προχωραει το παιχνιδι, εχει κατι μαματες αποστολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 παιδια ειμαι πολυ περηφανη για τον εαυτο μου...περασα το αεροδρομιο και τωτα παω woozie...που θα παω να τον βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Εγω τωρα που ξεκολισα πιος με πιανει... μονο η κοπελα μου τα χαλει καπος... μια της αρεση αυτο που κανω μια οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Σε αυτη την αποστολη με το αεροπλανο,που πρεπει να κανεις parachute,πού ακριβώς πεφτω;Βλεπω ενα κιτρινο σημαδακι στο χαρτη αλλα δεν καταλαβαινω πως πρεπει να πεσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 εχει ενα κοκκινο κυκλο.εκει μεσα πρεπει να πεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μα δε βλεπω κανενα κοκκινο κυκλο.. Μιλαω για την αποστολη που παιρνεις ενα σχετικα μεγαλο αεροπλανο και το κιτρινο σημαδι ειναι σε κατι μεγαλους βραχους στη θαλασσα. Αυτη εννοεις και εσυ iron maiden; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 οχι...εγω ελεγα για την τελευτεα αποστολη στην σχολη αεροπλανων...συγνωμη λαθος μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Α) Τι Windows έχεις; B) Σε ποιό partition είναι εγκατεστημένα τα windows? (c, d?) C) Πώς ονομάζεται ο χρήστης σου; A) Xp Professional Greek Β) C Γ) power-user Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παιδια ξερεται πως μπορω να αποκτησω respect , stamina και sex appeale???? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παιδια ξερεται πως μπορω να αποκτησω respect , stamina και sex appeale???? Respect κανοντας της αποστολες Stamina πηγενοντας στο γυμανστιριο και κανοντας διαδρομο η ποδηλατο ή τρεχοντας πανω κατω ή κανοντας κανονικο ποδηλατο στον δρομο Sex Appeale θα ερθει απο μονο του μολις κανεις μια αποστολη που αποκτισης κοπελα και μετα αναλογα με το πως της φερεσε ανεβωκατευενει (απο οτι καταλαβα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Gia na efxaristisis tin kopela ti prepi na kanis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Φαγηο,λουλουδια,Και γενικα οτι ζηταει.Guys για το fable τι ξερουμε θα βγει σε pc?Moiαζει πολυ με το gta αλλα λενε οτι ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Όχι και GTA ρε παιδιά, μην τα κατεδαφίσουμε όλα. RPG είναι το παιχνίδι, και μάλιστα fantasy. Μιλάνε για πλέον έξυπνο A.I και interactivity. Μένει να δούμε... Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Σοβαρα?Αλλα μου ειπαν,δεν το εχω δει εγω,μαλλον θα μιλαγε για αλλο παιχνιδι θα τσεκαρω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ρε παίδες, στην σχολή οδηγών...πως στον κόραξ περνάμε τις αποστολές; Μου βγάζει το game "Press and hold W and S to start" αλλά μετά δεν γίνεται τίποτα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ρε παίδες, στην σχολή οδηγών...πως στον κόραξ περνάμε τις αποστολές; Μου βγάζει το game "Press and hold W and S to start" αλλά μετά δεν γίνεται τίποτα... Πατας συγχρονως το W και το S και μετα δεξι κλικ ή αριστερο κλικ για να κανεις 360 μοιρες στροφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ούτε έτσι μου δουλεύει... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πατα ταυτοχρονα το πανω και το κατω βελακι και μετα αριστερο ή δεξι βελακι.Ολα αυτα μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Το έβγαλα αυτό παιδιά, τώρα έχω κολλήσει στο άλλο που πρέπει να κάνεις την περιστροφή στον αέρα πάνω από τα δύο αμάξια. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 πάνε στην άκρη-άκρη δεξιά η αριστερά και θα το πετύχεις k μάλιστα με ποσοστό 100% όπως εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Prepei na kratas kai ta Delete + Num0 tautoxrona patimena, gia na prosgiwthei omala to autokinito. Dld, molis bretheis ston aera afise to gkazi, kai pata kai krata afta ta 2 koumpia, mexri na pesi to car. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Dokimase na ftiakseis esu enan fakelo "User Tracks", ekei pou brisketai kai to arxeio "gta_sa.set", kai na baleis mesa ta MP3. Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα. Επειδη και εγω εχω windows xp professional αντιμετωπισα στην αρχη το ιδιο προβλημα με σενα.Δες αυτος ο φακελος του gta μηπως ειναι στα ''εγγραφα μου''.Μολις μπεις εκει θα δεις εναν φακελο που λεγεται "gta san andreas user files''.Εκει υπαρχουν δυο αλλοι φακελοι που λενε ''gallery'' και ''user tracks''.Ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts