IRONMAIDEN Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 εγω μεσα σε 1.5 εβδομαδα το εφτασα στα αεροπλανακια.αυτο εγινε μεσα στα χριστουγεννα.τα πηρα ομως γιατι δεν μπορω να ολοκληρωσω τις αποστολες με τα αεροπλανακια και το παρατησα.απο τοτε ουτε που το ακουμπησα....και να φανταστητε οτι το ps2 το πηρα μονο γιαυτο το παιχνιδι καθως ειχα ξετρελαθει με το vice city στο pc τον προηγουμενο χρονο και γιαυτο δεν μπορουσα να περιμενω να βγει για pc.υπαρχει κανενα cheat για να περασω τις αποστολες με τα αεροπλανακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Καλησπέρα. Κι εγώ πρόσφατα το πήρα, λίγες αποστολές έχω περάσει. Καλό φαίνεται, λίγο πιο πολύπλοκο από τα υπόλοιπα. Να ρωτήσω κάτι, νομίζω οτι μου κολλάει, ή τουλάχιστον σέρνεται το παιχνίδι στα γραφικά του. Δεν μπορώ να οδηγήσω τα αμάξάκια με τίποτα :( Έχω Pentium 4, 2.4GHZ, μνήμη 1GB και κάρτα γραφικών Geeforce 4 MX 440. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μήπως είναι θέμα κάποιων ρυθμίσεων, ή το κάνει απλά επειδή είναι βαρύ το παιχνίδι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ουφ... το τερμάτισα, με 64% completion, και δεν έχω καμιά διάθεση να παίξω και το υπόλοιπο 36... Όσο για τις εκπαιδευτικές αποστολές με το αεροπλάνο, πιστέψτε με, θα σας χρειαστεί η εκπαίδευση (εγώ έφαγα 30-40 φορές για να περάσω τα 2 sections με τις στροφές), καθώς μετά υπάρχουν κάποιες αποστολές με αεροπλάνα, που κυμαίνονται από απλές, μέχιρ και... ιδιότροπες (πχ αερομαχίες με jets!). Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 koitakste ego to eixa parei stin arxi gia ps2 ton noembrio kai itan diskolo odos ekei me tin ekpedeusi gia to aeroplano,OMOS na kserete oti stin sinexeia iparxoun arketes apostoles me aeroplana opou tha sas xriastei auti i ekpedeusi. kai kati allo i idea mou einai i mou fenete oti sto pc einai pio diskolo na petakseis aeroplano ap'oti sto ps2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Καλησπέρα. Κι εγώ πρόσφατα το πήρα, λίγες αποστολές έχω περάσει. Καλό φαίνεται, λίγο πιο πολύπλοκο από τα υπόλοιπα. Να ρωτήσω κάτι, νομίζω οτι μου κολλάει, ή τουλάχιστον σέρνεται το παιχνίδι στα γραφικά του. Δεν μπορώ να οδηγήσω τα αμάξάκια με τίποτα :( Έχω Pentium 4, 2.4GHZ, μνήμη 1GB και κάρτα γραφικών Geeforce 4 MX 440. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μήπως είναι θέμα κάποιων ρυθμίσεων, ή το κάνει απλά επειδή είναι βαρύ το παιχνίδι? Ευχαριστώ Kαταρχην,''χαμηλωσε'' την αναλυση,απενεργοποιησε το ''anti-aliasing'',κανε δοκιμες δηλαδη.Πιστευω οτι σε χαμηλη αναλυση θα παιξει χωρις κολληματα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Καλησπέρα. Κι εγώ πρόσφατα το πήρα, λίγες αποστολές έχω περάσει. Καλό φαίνεται, λίγο πιο πολύπλοκο από τα υπόλοιπα. Να ρωτήσω κάτι, νομίζω οτι μου κολλάει, ή τουλάχιστον σέρνεται το παιχνίδι στα γραφικά του. Δεν μπορώ να οδηγήσω τα αμάξάκια με τίποτα :( Έχω Pentium 4, 2.4GHZ, μνήμη 1GB και κάρτα γραφικών Geeforce 4 MX 440. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μήπως είναι θέμα κάποιων ρυθμίσεων, ή το κάνει απλά επειδή είναι βαρύ το παιχνίδι? Ευχαριστώ MX440 κι εγώ, με P4@2GHz και 1GB RAM. To παιχνιδάκι παίζει τέλεια σε 800x600 με detail στο medium. Όταν το παιζεις τι refresh rate βγάζει η οθόνη σου; Εμένα έβγαζε 60Hz και πονούσαν τα μάτια μου, αλλα το έφτιαξα απο το dxdiag και είναι στα 85. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Παιδια χτες το δοκιμασα καλο ηταν αλλα την μαγεια του VIce City δεν την εχει Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Παιδια χτες το δοκιμασα καλο ηταν αλλα την μαγεια του VIce City δεν την εχει Συμφωνώ. Ο Tommy Vercetti ήταν πολύ ωραίος χαρακτήρας. Θυμάμαι και τον δικηγόρο του, τι γέλιο... Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ουφ... το τερμάτισα, με 64% completion, και δεν έχω καμιά διάθεση να παίξω και το υπόλοιπο 36... Όσο για τις εκπαιδευτικές αποστολές με το αεροπλάνο, πιστέψτε με, θα σας χρειαστεί η εκπαίδευση (εγώ έφαγα 30-40 φορές για να περάσω τα 2 sections με τις στροφές), καθώς μετά υπάρχουν κάποιες αποστολές με αεροπλάνα, που κυμαίνονται από απλές, μέχιρ και... ιδιότροπες (πχ αερομαχίες με jets!). εγω ειμαι 44,2.δεν μπορω με τιποτα να περασω τις αποστολες με τα αεροπλανακια.δεν εχω τοση υπομονη.και οι αποστολες στον zero ειναι δυσκολες,κι αυτες με αεροπλανακια.τι σου βγαζει τωρα το παιχνιδι?τι πρεπει να κανεις για να γινει 100%?στις αποστολες back to school την τελευταια με το αυτοκινητο που πρεπει να κανεις γυρω μεσα στην πολη πως την περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 υπαρχει κανενα cheat για ps2 να μην υπχρχουν αυτοκινητα στον δρομο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ολοκλήρωσα και την αποστολή με το αμάξι (back to school), αλλά φυσικά σε μία έχω χρυσό, σε 2-3 ασημί, και σε όλες τις άλλες μπρούτζινο (ΔΕΝ βγαίνουν!). Για τη διαδρομή στην πόλη, μέχρι το πρώτο checkpoint πήγαινα από το μέσο του δρόμου ώστε να μπορώ να αλλάξω λωρίδα εύκολα χωρίς να ρίξω ταχύτητα, στο σημείο της στροφής με την κατηφόρα το πήρα αργά, και μετά πήγαινα με σχετικά (αλλά όχι πολύ) γρήγορη ταχύτητα. Το ολοκλήρωσα σε 105 secs Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Μετα απο αρκετες ωρες παιχνιδιου και αρκετη εμπειρια εχω να πω τα εξης: Τελιο παιχνιδι, πολυ ωραιο το οτι τον ταιζεις και τον ντυνεις κτλ, πολλα και καλλα αμαξια αλλα οπως προαναφερθικε την μαγεια του vice city δεν την φτανει ουτε με διαστιμοπλοιο να παει. Δεν ειναι για να συγκρινετε με αυτο, αλλα ειναι πολυ καλο παιχνιδι. Τα γραφικα παρολο που θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα ειναι στο τελιο καθος εχουν την τελια "πρωσοπικοτιτα" και τον τελιο "χαρακτιρα". το κακο ειναι πως δεν με βλεπω να την μαθενω αυτην την πολυ. Και πολυ ευκολο μεχρι εδω που εχω φτασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 το κακο ειναι πως δεν με βλεπω να την μαθενω αυτην την πολυ. Και πολυ ευκολο μεχρι εδω που εχω φτασει. Και εγω ετσι ελεγα αλλα την εχω μαθει απ'εξω τωρα πια.Θα δεις και συ ετσι θα παθεις. :) Εμενα παντως ο Vercetti μου αρεζε πιο πολυ απο τον CJ αλλα το SA πιστευω πως συνδυαζει κατι απο liberty city και απο vice city.Εχει και τον ηλιο του VC και την μαυριλα της πολης της LC.Aποψεις φυσικα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Τον ηλιο και την "χαρα" της vice city εγω δεν τα εχω δει. Μακαρι να τα δω σε λιγο γιατι μου ελιπσαν. Και το οτι ολοι ειναι μαυρη ειναι καπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 εμενα με ψιλοενοχλει η μαγκια των χαρακτηρων στο παιχνιδι Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 εμενα με ψιλοενοχλει η μαγκια των χαρακτηρων στο παιχνιδι Σωστος! και ιδικα αυτος με το τσιγαρο ολοι την ωρα... και το οτι εχουν ραδιο η μηχανες ειναι καπος ηλιθιο αλλα και ωραιο οταν κανεις βολτες, ιδικα αμα κανεις σινεχια οπως εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 νομιζω οτι και στο vice city οι μηχανες ειχαν ραδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 νομιζω οτι και στο vice city οι μηχανες ειχαν ραδιο... Oχι, δεν ειχανε. Αμα ειχανε θα το θυμομουνα, 2 χρονια της ζωης μου εφαγα για αυτο το παιχνιδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 ok μαλλον εχεις δικιο γιατι εγω εφαγα 2 εβδομαδες της ζωης μου σε αυτο το παιχνιδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Eixan radio oi mhxanes sto vice city.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Τωρα που το λες, ειχανε. Απλα εγω το αβαζα να μην παιζει γιατι δεν ητανε ρεαλιστικο. Καλα, απο μνημη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Είπαμε, να είναι δύσκολο αλλά όχι και έτσι. Την αποστολή εκεί που κυνηγάς ένα τραίνο την έχει περάσει κανείς; Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Είπαμε, να είναι δύσκολο αλλά όχι και έτσι. Την αποστολή εκεί που κυνηγάς ένα τραίνο την έχει περάσει κανείς; Και εγώ εκεί κόλλησα... Προσπάθησα ακόμα και να πηδήσω πάνω στο τρένο αλλά τπτ... Αν έχει κανένας καμιά συμβουλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Είπαμε, να είναι δύσκολο αλλά όχι και έτσι. Την αποστολή εκεί που κυνηγάς ένα τραίνο την έχει περάσει κανείς; Και εγώ εκεί κόλλησα... Προσπάθησα ακόμα και να πηδήσω πάνω στο τρένο αλλά τπτ... Αν έχει κανένας καμιά συμβουλή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=929176#post929176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ρε παιδια εχουν βγει τιποτα κωδικοι? Τουλαχιστον για οπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts