Jump to content

[PC] Grand Theft Auto: San Andreas

Jim22378
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

diladi ego pou to pira sto ps2 kai to teliosa xoris cheats eimai ilithios pou prospathousa na telioso tis apostoles monos mou?

Γιατί το ανάγεις σε σύγκριση; Μπορεί κάποιος να έχει κολλήσει σε ένα σημείο, και να θέλει να δει παρακάτω την ιστορία πως εξελίσσεται, χωρίς να έχει την υπομονή να δοκιμάσει μια συγκεκριμένη αποστολή για 100η φορά.

Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

diladi ego pou to pira sto ps2 kai to teliosa xoris cheats eimai ilithios pou prospathousa na telioso tis apostoles monos mou?

Σκεφτηκες οτι μπορει να εισαι καλυτερος gamer απο μενα,οτι μπορει να μην εχω υπομονη,,να μην εχω χρονο κτλ;

Λοιπον,επειδη μ αρεσει απιστευτα το παιχνιδακι και αυτες οι αποστολες χαλανε τη μαγεια του (για μενα) ψαχνω ενα πλαγιο τροπο να τις περασω.

Τοσο κακο ειναι;

Λοιπον,επειδη μ αρεσει απιστευτα το παιχνιδακι και αυτες οι αποστολες χαλανε τη μαγεια του (για μενα) ψαχνω ενα πλαγιο τροπο να τις περασω.

Τοσο κακο ειναι;

Xalane tin mageia tou paixnidiou? Etsi les twra..

Molis baleis tous kwdikous kai peraseis oles tis apostoles, meta den tha exeis tpt allo na kaneis, tha to baretheis, kai den tha to ksanapaikseis.

Gi'auto oxi kwdikous mexri na to termatisoume.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μα ρε παιδιά, αν κολλήσει κάποιος σε μία αποστολή για πολύ καιρό τότε μετά μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι (άλλοι πεισμώνουν μέχρι να την περάσουν, άλλοι απλά δεν νοιάζονται και παρατάνε το game).

Οπότε δεν είναι παράλογο να ζητάει κάποιος cheats...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

An baleis cheats gia na peraseis mia apostoli, meta tha sunexiseis na tous xrisimopoieis mexri to telos tou paixnidiou, se parasuroun..

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μα ρε παιδιά, αν κολλήσει κάποιος σε μία αποστολή για πολύ καιρό τότε μετά μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι (άλλοι πεισμώνουν μέχρι να την περάσουν, άλλοι απλά δεν νοιάζονται και παρατάνε το game).

Οπότε δεν είναι παράλογο να ζητάει κάποιος cheats...

Ακριβως αυτο!:)

Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα? Οποιος θελει βαζει cheats οποιος δεν θελει δεν βαζει. Απλα τα πραγματα, ειναι στην κριση του καθενος.

ΥΓ: Η Catalina ειναι ψιλο-τρελαμενη ή μου φαινεται? :p

η αλλιώς πάρε ένα γρήγορο αμάξι,πήγαινε στο garage και βάλτου τα λάστιχα που είναι για off-road!

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ με λίγο darkside driving (ήτοι, τρακάρισμα πάνω στους αντιπάλους ώστε να βγούνε εκτός δρόμου, κόψιμο από τις στροφές), και την πέρασα χωρίς λάστιχα ή τίποτε άλλο. Το αμάξι διαλύθηκε βέβαια, αλλά δεν είχε σημασία, μετά στην πόλη βρήκα άλλο...
Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr

Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα? Οποιος θελει βαζει cheats οποιος δεν θελει δεν βαζει. Απλα τα πραγματα, ειναι στην κριση του καθενος.

ΥΓ: Η Catalina ειναι ψιλο-τρελαμενη ή μου φαινεται? :p

Viper,μη με ξεχασεις οταν φτασεις!:)

Δεν σε ξεχνω φιλε bomber!! :D

Κοντευω ομως ή εχω ακομα?

Αμα τελειωνεις την Catalina,εισαι σχετικα κοντα.Mετα αν δεν κανω λαθος,εχει τις αποστολες του woozie και σε ενα clubaki..

Αμα τελειωνεις την Catalina,εισαι σχετικα κοντα.Mετα αν δεν κανω λαθος,εχει τις αποστολες του woozie και σε ενα clubaki..

Παει η Catalina!! Παω να συνεχισω και επιστρεφω δριμυτερος!

Εγώ δεν μπορώ να βρώ το User Files για να βάλω τα mp3 και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!! :mad:

Ειναι στο φακελο "My Documents''.Μπορει να ειναι hidden.:)

Δυστυχώς ούτε κρυμμένο είναι, δεν το βρίσκω πουθενα.(μήπως επειδή είναι "πειρατικό"???)

Ειναι στα εγγραφα σου, ψαξε για τον "GTA San Andreas User Files" και μεσα σε αυτον τον" User Traks" Δεν μπορει, εκει θα ειναι

Δυστυχώς ούτε κρυμμένο είναι, δεν το βρίσκω πουθενα.(μήπως επειδή είναι "πειρατικό"???)

"C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks (opou user, to onoma pou exeis dwsei gia xristi)"

ή pio eukola "Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks"

"C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks (opou user, to onoma pou exeis dwsei gia xristi)"

ή pio eukola "Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks"

Οχι σε καθε user και το ονομα που εχει βαλει, μονο στο πρωτο. Τα αλλα ειναι User επειδη ετσι τα βαζει η rocstar, ετσι ητανε και στο vice city.

Ρε παιδια, εκει με τον γερανο που πρεπει να ριξεις τον εργατη στη λακουβα, πως το περασατε? Παω το γερανο απο πανω του και πεφτει κατω η τουαλετα. :mad: Κολαει καπως πανω στον γερανο?