Quenthel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 diladi ego pou to pira sto ps2 kai to teliosa xoris cheats eimai ilithios pou prospathousa na telioso tis apostoles monos mou? Γιατί το ανάγεις σε σύγκριση; Μπορεί κάποιος να έχει κολλήσει σε ένα σημείο, και να θέλει να δει παρακάτω την ιστορία πως εξελίσσεται, χωρίς να έχει την υπομονή να δοκιμάσει μια συγκεκριμένη αποστολή για 100η φορά. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Paidia maps, cheats kai oyi allo thelete mpite edo: http://www.cheatcc.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 diladi ego pou to pira sto ps2 kai to teliosa xoris cheats eimai ilithios pou prospathousa na telioso tis apostoles monos mou? Σκεφτηκες οτι μπορει να εισαι καλυτερος gamer απο μενα,οτι μπορει να μην εχω υπομονη,,να μην εχω χρονο κτλ; Λοιπον,επειδη μ αρεσει απιστευτα το παιχνιδακι και αυτες οι αποστολες χαλανε τη μαγεια του (για μενα) ψαχνω ενα πλαγιο τροπο να τις περασω. Τοσο κακο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Λοιπον,επειδη μ αρεσει απιστευτα το παιχνιδακι και αυτες οι αποστολες χαλανε τη μαγεια του (για μενα) ψαχνω ενα πλαγιο τροπο να τις περασω. Τοσο κακο ειναι; Xalane tin mageia tou paixnidiou? Etsi les twra.. Molis baleis tous kwdikous kai peraseis oles tis apostoles, meta den tha exeis tpt allo na kaneis, tha to baretheis, kai den tha to ksanapaikseis. Gi'auto oxi kwdikous mexri na to termatisoume. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Crypton-R μαζί σου κι εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μα ρε παιδιά, αν κολλήσει κάποιος σε μία αποστολή για πολύ καιρό τότε μετά μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι (άλλοι πεισμώνουν μέχρι να την περάσουν, άλλοι απλά δεν νοιάζονται και παρατάνε το game). Οπότε δεν είναι παράλογο να ζητάει κάποιος cheats... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 An baleis cheats gia na peraseis mia apostoli, meta tha sunexiseis na tous xrisimopoieis mexri to telos tou paixnidiou, se parasuroun.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Μα ρε παιδιά, αν κολλήσει κάποιος σε μία αποστολή για πολύ καιρό τότε μετά μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι (άλλοι πεισμώνουν μέχρι να την περάσουν, άλλοι απλά δεν νοιάζονται και παρατάνε το game). Οπότε δεν είναι παράλογο να ζητάει κάποιος cheats... Ακριβως αυτο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα? Οποιος θελει βαζει cheats οποιος δεν θελει δεν βαζει. Απλα τα πραγματα, ειναι στην κριση του καθενος. ΥΓ: Η Catalina ειναι ψιλο-τρελαμενη ή μου φαινεται? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 paidia xserei kaneis pos na peraso tin apostoli wu-zi-mu mou exei spasei ta neura einai me kati auokinita pou prepei na termatiso protos Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εγω προσωπικα ετρεξα με τζιπ και την περασα με την πρωτη :) Δοκιμασε το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 η αλλιώς πάρε ένα γρήγορο αμάξι,πήγαινε στο garage και βάλτου τα λάστιχα που είναι για off-road! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δεν ξέρω για εσάς, εγώ με λίγο darkside driving (ήτοι, τρακάρισμα πάνω στους αντιπάλους ώστε να βγούνε εκτός δρόμου, κόψιμο από τις στροφές), και την πέρασα χωρίς λάστιχα ή τίποτε άλλο. Το αμάξι διαλύθηκε βέβαια, αλλά δεν είχε σημασία, μετά στην πόλη βρήκα άλλο... Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ΥΓ: Η Catalina ειναι ψιλο-τρελαμενη ή μου φαινεται? :p Είναι :p :w00t: Το διαπίστωσα και εγώ :w00t: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα? Οποιος θελει βαζει cheats οποιος δεν θελει δεν βαζει. Απλα τα πραγματα, ειναι στην κριση του καθενος. ΥΓ: Η Catalina ειναι ψιλο-τρελαμενη ή μου φαινεται? :p Viper,μη με ξεχασεις οταν φτασεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Viper,μη με ξαχασεις οταν φτασεις!:) Δεν σε ξεχνω φιλε bomber!! :D Κοντευω ομως ή εχω ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δεν σε ξεχνω φιλε bomber!! :D Κοντευω ομως ή εχω ακομα? Αμα τελειωνεις την Catalina,εισαι σχετικα κοντα.Mετα αν δεν κανω λαθος,εχει τις αποστολες του woozie και σε ενα clubaki.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Αμα τελειωνεις την Catalina,εισαι σχετικα κοντα.Mετα αν δεν κανω λαθος,εχει τις αποστολες του woozie και σε ενα clubaki.. Παει η Catalina!! Παω να συνεχισω και επιστρεφω δριμυτερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εγώ δεν μπορώ να βρώ το User Files για να βάλω τα mp3 και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!! :mad: Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εγώ δεν μπορώ να βρώ το User Files για να βάλω τα mp3 και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!! :mad: Ειναι στο φακελο "My Documents''.Μπορει να ειναι hidden.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δυστυχώς ούτε κρυμμένο είναι, δεν το βρίσκω πουθενα.(μήπως επειδή είναι "πειρατικό"???) Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δυστυχώς ούτε κρυμμένο είναι, δεν το βρίσκω πουθενα.(μήπως επειδή είναι "πειρατικό"???) Ειναι στα εγγραφα σου, ψαξε για τον "GTA San Andreas User Files" και μεσα σε αυτον τον" User Traks" Δεν μπορει, εκει θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δυστυχώς ούτε κρυμμένο είναι, δεν το βρίσκω πουθενα.(μήπως επειδή είναι "πειρατικό"???) "C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks (opou user, to onoma pou exeis dwsei gia xristi)" ή pio eukola "Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks" Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 "C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks (opou user, to onoma pou exeis dwsei gia xristi)" ή pio eukola "Τα έγγραφά μου\GTA San Andreas User Files\User Tracks" Οχι σε καθε user και το ονομα που εχει βαλει, μονο στο πρωτο. Τα αλλα ειναι User επειδη ετσι τα βαζει η rocstar, ετσι ητανε και στο vice city. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Ρε παιδια, εκει με τον γερανο που πρεπει να ριξεις τον εργατη στη λακουβα, πως το περασατε? Παω το γερανο απο πανω του και πεφτει κατω η τουαλετα. :mad: Κολαει καπως πανω στον γερανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts