nick_ts157 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ρε παιδια εχουν βγει τιποτα κωδικοι? Τουλαχιστον για οπλα ΕΔΩεχει ο,τι θελεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 re paidia ti zitate oli tin ora cheats?den boreite monoi sas na to teliosete? den aksizei na paizete tetoia paixnidia me cheats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ρε παιδια αυτην την αποστολη που χορευες με την dj στο παρτυ στην παραλια πως θα την καταφερω (ξερω ειμαι καπος πισω σχετικα με το ποσο καιρο το εχω αλλα τι να κανουμε... Γινετε να μην πιασεις μια μηχανη και να κανεις βολτες; Αφου εχω φτασει το bike skill στα υψη. Αναρωτιεμε που θα το εχω οταν το τερματισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 re paidia ti zitate oli tin ora cheats?den boreite monoi sas na to teliosete? den aksizei na paizete tetoia paixnidia me cheats Οχι,δεν μπορουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Το παιχνίδι είναι όντως πολύ δύσκολο, κι αυτό λόγω της έλλειψης quicksave. Το πράγμα αυτό, ονομάζεται ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, προέκυψε από τη μικρή μνήμη των παλαιοτέρων παιχνιδομηχανών, και μετά έγινε βολική δικαιολογία για αύξηση του Playtime... Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Το παιχνίδι είναι όντως πολύ δύσκολο, κι αυτό λόγω της έλλειψης quicksave. Το πράγμα αυτό, ονομάζεται ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, προέκυψε από τη μικρή μνήμη των παλαιοτέρων παιχνιδομηχανών, και μετά έγινε βολική δικαιολογία για αύξηση του Playtime... Παρολο που και εγω οπως ολοι μας δυσκολευομαστε με το save στο sa ωστοσο το κανει πολυ πιο ρεαλιστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Cheats Codes Type these codes in during gameplay. SPEEDFREAK: All Cars Have Nitro NIGHTPROWLER: Always Midnight FLYINGFISH: Boats Fly BUBBLECARS: Cars Float Away When Hit STATEOFEMERGENCY: Chaos Mode BLUESUEDESHOES: Elvis is Everywhere SPEEDITUP: Faster Gameplay CRAZYTOWN: Funhouse Theme ONLYHOMIESALLOWED: Gang Members Everywhere BIFBUZZ: Gangs Control the Streets ROCKETMAN: Have Jetpack PROFESSIONALKILLER: Hitman In All Weapon Stats CJPHONEHOME: Huge Bunny Hop FULLCLIP: Infinite Ammo, No Reload WHEELSONLYPLEASE: Invisible car NATURALTALENT: Max All Vehicle Skill Stats BUFFMEUP: Max Muscle WORSHIPME: Max Respect HELLOLADIES: Max Sex Appeal KANGAROO: Mega Jump NINJATOWN: Ninja Theme STICKLIKEGLUE: Perfect Handling ROCKETMAYHEM: Recruit Anyone (Rockets) GHOSTTOWN: Reduced Traffic BRINGITON: Six Star Wanted Level SLOWITDOWN: Slower Gameplay ITSALLBULL: Spawn Dozer OHDUDE: Spawn Hunter JUMPJET: Spawn Hydra MONSTERMASH: Spawn Monster FOURWHEELFUN: Spawn Quad VROCKPOKEY: Spawn Racecar WHERESTHEFUNERAL: Spawn Romero CELEBRITYSTATUS: Spawn Stretch FLYINGTOSTUNT: Spawn Stunt Plane TRUEGRIME: Spawn Trashmaster GOODBYECRUELWORLD: Suicide PLEASANTLYWARM: Sunny Weather SCOTTISHSUMMER: Thunderstorm EVERYONEISPOOR: Traffic is Cheap Cars EVERYONEISRICH: Traffic is Fast Cars TOODAMNHOT: Very Sunny Weather PROFESSIONALSKIT: Weapon Set 2, Professional Tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Έχει αποστολές στις οποίες ταξιδεύεις για πόσην ώρα, αποστολές στις οποίες η πιθανότητα να πεθάνεις είναι πολύ μεγάλη, και το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη quicksave, χειροτερεύει τα πράγματα. Και συγνώμη κιόλας, τη λογική του, ταξιδεύω επί 5 λεπτά, και τυγχάνει να πεθάνω στον προορισμό μου γιατί είναι δύσκολη η αποστολή, οπότε πρέπει να το επαναλάβω άλλες 10-20 φορές για να το περάσω, δεν το δέχομαι. Στο κάτω κάτω, παιχνίδι είναι, όχι βασανιστήριο... Let us save when we want! http://www.pointlesswasteoftime.com/games/manifesto.html Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Αυτην την πιστα με το χοροπηδηχτο αμαξι δεν μπορω να την περασω με τιποτα. Ποτε νε παταω α κουμπια οταν περνανε απο το κυκλακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Αυτην την πιστα με το χοροπηδηχτο αμαξι δεν μπορω να την περασω με τιποτα. Ποτε νε παταω α κουμπια οταν περνανε απο το κυκλακι? Τη στιγμη που περνανε τα βελακια απο τον κυκλο πατας τα κουμπια 2,4,6,8 αναλογα με το που δειχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ρε παιδια αυτην την αποστολη που χορευες με την dj στο παρτυ στην παραλια πως θα την καταφερω (ξερω ειμαι καπος πισω σχετικα με το ποσο καιρο το εχω αλλα τι να κανουμε... Γινετε να μην πιασεις μια μηχανη και να κανεις βολτες; Αφου εχω φτασει το bike skill στα υψη. Αναρωτιεμε που θα το εχω οταν το τερματισω... Πρέπει να πατάς το σχετικό κουμπί στο πληκτρολόγιο ανάλογα με το βέλος που περνά από τον κύκλο. Εδώ είναι όλα θέμα συγχρονισμού. Συμβουλή: Δοκίμασε να πατάς το κουμπί ελάχιστα πιο γρήγορα απ'οτι θα περάσει το βέλος από τον κύκλο(με εμένα πέτυχε απόλυτα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Είπαμε, να είναι δύσκολο αλλά όχι και έτσι. Την αποστολή εκεί που κυνηγάς ένα τραίνο την έχει περάσει κανείς; κι εγω ειχα κολησει εκει παλια ειναι αρκετα δυσκολη.πρεπει να προσεχεις να μην σε δει ο τυπος...μα εισαι αρκετα μακρια απο αυτον,να περιμενεις να βγει εξω και μετα να τον ακολουθησεις.ετσι οπως λεει στις οδηγιες.αυτο εμενα δεν με βοηθουσε καθολου γιαυτο βγηκα πρωτη εξω και κρυφτηκα πισω απο ενα δρομο και περιμενα να βγει και να μπει μεσα στο ταξι,να κρατας μια αποσταση ασφαλειας.ειναι συσκολη αποστολη... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 κι εγω ειχα κολησει εκει παλια ειναι αρκετα δυσκολη.πρεπει να προσεχεις να μην σε δει ο τυπος...μα εισαι αρκετα μακρια απο αυτον,να περιμενεις να βγει εξω και μετα να τον ακολουθησεις.ετσι οπως λεει στις οδηγιες.αυτο εμενα δεν με βοηθουσε καθολου γιαυτο βγηκα πρωτη εξω και κρυφτηκα πισω απο ενα δρομο και περιμενα να βγει και να μπει μεσα στο ταξι,να κρατας μια αποσταση ασφαλειας.ειναι συσκολη αποστολη... :wacko: Νομίζω οτι αναφέρεσαι σε άλλη αποστολή... Σ' αυτή που κυνηγάς ένα τρένο με μια μοτοσυκλέτα και τον πρέπει να σκοτώσεις κάτι τύπους που βρίσκονται στο μπροστινό βαγόνι.(μάλλον ο Smoke να τους σκοτώσει ενώ εσύ οδηγάς). Εκτός αν υπάρχει άλλη πιο μετά στο παιχνίδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 οχι δεν αναφρεομαι σε αυτη.λεω για εκεινη που πας με μια μηχανη στον υπογειο σιδιροδρομο και περιμενεις να κατευει ενας απο το τρενο και να τον ακουλουθησεις...πως λεγετα η αποστολη?αυτην δεν λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Πρέπει να πατάς το σχετικό κουμπί στο πληκτρολόγιο ανάλογα με το βέλος που περνά από τον κύκλο. Εδώ είναι όλα θέμα συγχρονισμού. Συμβουλή: Δοκίμασε να πατάς το κουμπί ελάχιστα πιο γρήγορα απ'οτι θα περάσει το βέλος από τον κύκλο(με εμένα πέτυχε απόλυτα ) To δοκιμασα. Εκανα ετσι οπως εκανα και στην αποστολη με τα lowriders εκανα λιγο πιο γρηγορα λιγο πιο αργα και παντα μου λεει οτι ειμαι αργος! και οταν τελιωνει η αποστολη εχω 0 βαθμους και μου λεει οτι χρηαζομαι περισσοτερη προπονιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Την περασαααααα :yahoo: :yahoo: :w00t: Thanks buddies! Κάτι ακόμη βρε παιδιά, επειδή αυτές οι μουσικές που έχει το ράδιο δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου, πως μπορώ να το κάνω πάντα να έχει τις δικές μου; Έχω βάλει τα mp3 μου στον φάκελο, μόνο θέλω πάντα, μόλις μπαίνω μέσα σε ένα αμάξι να βάζει κατευθείαν τα δικά μου... Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=933976#post933976 Όσο για να ακους τα δικά σου τραγούδια μόλις μπεις στο αυτοκίνητο νομίζω ότι πρέπει πάντα εσύ να αλλάζεις σταθμό. Επίσης νομίζω οτι ο κάθε τύπος αυτοκινήτου έχει προεπιλεγμένο δικό του σταθμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 εγω βαζω τα mp3 μου στοφακελο user tracks, μετα παω στο πααιχνιδι κανω scan μου λεει scan succesfull. παω να βαλω παδιο στο αμαξι βαζω user.... kai akoygete ραδιο :wacko: στον σταθμο user.....Ti φταιει??????????/ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 εγω βαζω τα mp3 μου στοφακελο user tracks, μετα παω στο πααιχνιδι κανω scan μου λεει scan succesfull. παω να βαλω παδιο στο αμαξι βαζω user.... kai akoygete ραδιο :wacko: στον σταθμο user.....Ti φταιει??????????/ :( Options -> Audio -> User Track Options -> βάζεις όχι sequental αλλά radio... Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Kανενας τροπος να φυγουν η διαφιμησεις απο το user track; Μου εχουν σπασει τα νευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ρε παιδια που βρησκετε το Madd Doggs Crib los santos....ας αναιβασει κανενα screenshot καποιος απο αυτη την περιοχη...η απλα εξηγηστε μου.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Είναι βασικά στο λόφο επάνω...έχει ένα δρομάκι λίγο φιδοειδές που οδηγεί εκεί από τον παράδρομο...βασικά όταν φτάσεις κοντά, βγες από το αμάξι και πήγαινε με τα πόδια... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 MX440 κι εγώ, με P4@2GHz και 1GB RAM. To παιχνιδάκι παίζει τέλεια σε 800x600 με detail στο medium. Όταν το παιζεις τι refresh rate βγάζει η οθόνη σου; Εμένα έβγαζε 60Hz και πονούσαν τα μάτια μου, αλλα το έφτιαξα απο το dxdiag και είναι στα 85. Φαντάζομαι εννοείς την επιλογή "Visual FX Quality" στο medium. Οκ, την έβαλα. Η ανάλυση είναι και εμένα 800Χ600Χ232. Όσο για το refresh rate, που μπορώ να το δώ? Γιατί κι εμένα μου πονάνε τα μάτια όταν παίζω. Από την κάρτα γραφικών το ρυθμίζω? Η μέσα από το παιχνίδι κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 P4@3.04 με μισό giga ram και Χ800 Pro Radeon, 1024χ768 (δεν πάει παραπάνω η οθόνη) με details στο τέρμα, και πετάει :) (αν και πάλι τα γραφικά, ειδικά τα μοντέλα των ανθρώπων είναι λίγο gtp, αλλά δεν πειράζει). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. June 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Οχι,δεν μπορουμε. diladi ego pou to pira sto ps2 kai to teliosa xoris cheats eimai ilithios pou prospathousa na telioso tis apostoles monos mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts