midl Δημοσιεύτηκε October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2014 Γειά σας, είμαι νέο μέλος αν και διαβάζω διάφορα θέματα σας ,εδώ και 1 χρόνο,μπας και αποκτήσω κάποια γνώση απο αυτά που λέτε.Πριν 20 μέρες παρέλαβα ένα DOOGEE DG310 και έχει προκύψει ένα πρόβλημα το οποίο ελπίζω να με βοηθήσετε να λύσω.Το τηλ λειτουργούσε άψογα και θα σας αναφέρω τι αλλαγές έγιναν, ώστε αν μπορείτε να προσδιορίσετε το γιατί.Πριν από 5 μέρες είχα μπεί wifi και βγήκε παράθυρο για να κάνω update στο android, το οποίο και έκανα,όλα οκ.Την επομένη το πρωί ξαναμπαίνω wifi για να κατεβάσω ένα παιχνίδι για τα παιδιά (candy crash saga) και μόλις άρχιζε να κατεβάζει, η οθόνη τρεμοέπαιζε και τελικά έσβησε.Από τότε το κινητό προσπαθώ να το ανοίξω και κολλάει στο logo της εταιρείας σαν να κάνει συνέχεια reboot ανευ επιτυχίας.Καποιες φορές που ανοίγει ολοκληρωτικα (πολύ λίγες) μου κρατάει γύρω στα 3-4 λεπτά max. Στο κινητό είχα avast περασμένο όταν συνέβη το απρόοπτο.Διάβασα στο internet ότι δεν υπάρχουν ιοί στο android,τι να πω? δεν ξέρω. Ευχαριστω εκ των προτέρων και συγχωρέστε με για την έλλειψη γνώσεων επί του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Κατά 99% δεν είναι ιός αλλού οφείλετε το πρόβλημα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts