Jump to content

[Smartphones] Qtek Smartphones: Προγράμματα, Themes, .PiT, Plugins

sugardad
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συγνωμη φιλε μου και γω για την προεγκατεστημενη ηθελα να ρωτησω αν μπορουν να αλλαξουν τα προγραμματα.επισης θελω να μαθω πως να εγκαταστησω προγραμματα οπως τα lcd plugV ,spTaskMgrEN κ.α που εχουν αρχεια setup.xml

ευχαριστω

Λοιπόν, αν εννοείς την μπάρα πάνω-πάνω που έχει τα εικονίδια κάποιων προγραμμάτω και κάθε φορά που ανοίγεις ένα πρόγραμμα και το κλείνεις λειτουργεί κατά αντιστοιχεία του Recent Documents των windows, τότε ο μόνος τρόπος είναι να πειράξει το registry του κινητού. Δυστυχώς δεν ξέρω περισσότερα πάνω σε αυτό, αλλά νομίζω ότι σε προηγούμενες σελίδες κάτι έχει αναφερθεί. Ρίξε μια ματιά.

Τώρα σχετικά με την εγκατάσταση προγραμμάτων π.χ. το spTaskMgrEN υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η 1η περίπτωσή είναι το αρχείο να έχει κατάληξη cab (που μάλλον αυτή την περίπτωση έχει εσύ) και η 2η περίπτωση είναι το αρχείο να έχει κατάληξη exe.

Στην 1η περίπτωση αντιγράφεις το αρχείο στο κινητό, και από την διαχείριση αρχείων το εκτελείς! Αυτό είναι όλο.

Στην 2η περίπτωση εκτελείς το αρχείο στο PC σου, ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο στην βάση συγχρονισμού!

Ελπίζω να σε βοήθησα.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω φιλε μου γιατην βοηθεια σου.την μπαρα μαλλον θα την αφησω ετσι οπως ειναι.για τα προγραμματα εχεις δικαιο,ειναι cab τα πιο πολλα αλλα εγω προσπαθουσα να τα κανω unzip πρωτα και μετα να τα εγκαταστησω.

ευχαριστω και παλι!

Παιδιά, θέλω κάποιο πρόγραμμα για Qtek 8020 που να διαβάζει PDF ! Πήγα να ανοίξω αρχείο ένα με το orneta reader και λέει πως πρέπει να κάνω register. Πάω στην orneta, κάνω register και τον κωδικό που δίνει τον βάζω στο κινητό. Το κινητό γράφει πως δεν τον δέχεται και λέει να πάω στη handango να κάνω δωρεάν download το orneta.

Το κάνω και ξανά η ίδια ιστορία... HELP!!!

Όποιος έχει κάποιο αντίστοιχο προγραμματάκι, παρακαλώ ας το στείλει... idealrider@gmail.c*m

http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d

Προγραμμα για να καθαριζει ομως το κινητουλι απο αχρηστα αρχεια και εγγραφες δεν καταφερα να βρω, υπαρχει καμια σημαντικη ιδεα φιλοι...νομιζω οτι χρειαζεται σε ολους...

ωραια...τωρα που εχουμε το pocket streets 2005, αν αγορασουμε κι ενα gps receiver θα δουλεψουν κανονικα? ή εχω χασει επεισοδια και λεω μ******ς?

ας βοηθησει καποιος χριστιανος γιατι ψηνομαι να το παρω...:)

Κυριοι η psiloc αρχισε να δειχνει τη δυναμη τηs και στα windows mobile.Αντε να δουμε και το ir remote να τηλεχειριζομαστε τα συστηματα μαs.Πατε εδω http://www.psiloc.com/index.html?action=ShowArticleItem&ida=579

Παιδιά, θέλω κάποιο πρόγραμμα για Qtek 8020 που να διαβάζει PDF ! Πήγα να ανοίξω αρχείο ένα με το orneta reader και λέει πως πρέπει να κάνω register. Πάω στην orneta, κάνω register και τον κωδικό που δίνει τον βάζω στο κινητό. Το κινητό γράφει πως δεν τον δέχεται και λέει να πάω στη handango να κάνω δωρεάν download το orneta.

Το κάνω και ξανά η ίδια ιστορία... HELP!!!

Όποιος έχει κάποιο αντίστοιχο προγραμματάκι, παρακαλώ ας το στείλει... idealrider@gmail.c*m

Σιγουρα ομως ΔΕΝ πηγες εδω ναι? :) :p

ντίνο

ΠΟΛΥ καλα νεα!!!

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

ωραια...τωρα που εχουμε το pocket streets 2005, αν αγορασουμε κι ενα gps receiver θα δουλεψουν κανονικα? ή εχω χασει επεισοδια και λεω μ******ς?

ας βοηθησει καποιος χριστιανος γιατι ψηνομαι να το παρω...:)

Πολύ σωστά! Εγώ ήδη έχω ένα BT gps receiver και βλέπω που είμαι :D

Παιδια εχω ενα φοβερο λεξικο. Απο Ελληνικα σε Αγγλικα και το αντιστροφο. Οποιος το θελει.....pm :cool:

Πήγα....
Σιγουρα ομως ΔΕΝ πηγες εδω ναι? :) :p

Κατέβασες το Oreta πακετο που ηθελες πρωτα απο το Handango

κα μετα πηγες στη διευθυνση που σου υπεδειξα κ δε δουλεψε?

χμμμμμμμμ

Είσαι σιγουρος πως ΔΕΝ χρησιμοποιεις Ελληνικους χαρακτηρες

στο Owner Info του SmartPhone σου?

Μερικές φορές υπαρχει ασυμβατοτητα.....

ΔΛΔ: Αυτος Εκεινοπουλος (No-No)

Avti: Autos Ekeinopoulos (Yes)

Είσαι σιγουρος πως γράφεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ οτι εχεις δηλωσει

στο Owner Info του SmartPhone σου?

ΔΛΔ: The Dark Samurai (No-No)

Αντι: Autos Ekeinopoulos (Yes)

Αλλιως, κατι δεν παει καλα εγω προσωπικα δεν εχω/ειχα ουδεν προβλημα

μηπως καποιος αλλος απο το thread exei αντιμετωπισει παρομοιο με τα Orneta?

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Παιδια εχω ενα φοβερο λεξικο. Απο Ελληνικα σε Αγγλικα και το αντιστροφο. Οποιος το θελει.....pm :cool:

Αν μπορείς ανέβασέ το κάπου και δώσε μας το λίνκ σίγουρα θα το θέλουν και άλλα άτομα!

Αν όμως δεν μπορείς στείλε μου το στο mzizt@yahoo.gr

Σε ευχαριστώ!

:) :o

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

θα μας σωσεις...εχω και εξετασεις την Παρασκευη...πωπω..

αν δεν μπορεις να το ανεβασεις pls στειλε το στο

SoldatosP@gmail.com

ευχαριστω προκαταβολικα..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Και το όνομα αυτού???? :confused:

Εγώ έχω κατεβάσει αυτό και το χρησιμοποιώ καιρό χωρίς πρόβλημα: http://www.download.com/Greek-English-Greek-Windows-Smartphone-dictionary/3000-2641_4-10334115.html

παιδια ξερετε κανενα καλο προγραμα για να βλεπω τις φοτογραφιες μου σε πληρη οθονη και σαν slide show?se series 60 ειχα ενα που λεγοταν resco photo viewer και ενα splahphoto

ευχαριστω φιλε μου,το εβαλα το προγραμα αυτο ομως οταν πηγαινω στο φακελο που εχω φωτογραφιες δε βλεπει τιποτα,οι φωτογραφιες εχουν καταληξη *.jpg

παιδια υπαρχει σε καμια σελλιδα χαρτης της θεσσαλονικης η ολοκληρης της ελλαδας?

βρηκα στο pc μου ενα χαρτη της θεσσαλονικης. ο χαρτης δεν ειναι φτιαγμενος για το pocket streets, ομως επειδη ειναι αρχειο .mps το ανοιγει κανονικα. δεν ξερω βεβαια ποσο παλιος ειναι, και φυσικα μην περιμενεις να δεις zoom in οπως σε αυτον της Αθηνας. τον ανεβαζω για οποιον θελει να τον δοκιμασει...

saloniki.zip

φιλε μου αν μπορεις στειλε το και σε μενα...μαλλον θα σ'εχουμε πρηξει αλλα το χρειαζομαι αρκετα... :)

ευχαριστω

adam

lizeta79@yahoo.gr