nio21gr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Απ οσο ξερω δεν γινετε. Με εναν κωδικο μπαίνει. Gust και με τον αλλον κανονικα. Οσο για την μπαταρια δοκιμασε το greenify τι κανει το greenify?γιατι αυτο που εγινε με την μπαταρια,δεν ηταν φυσιολογικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αδρανοποίηση τον εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αδρανοποίηση τον εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο κανω κ μονος μου εκκαθαριση αλλα κ παλι δεν δικαιολογειται τετοια πτωση..κ στην τριτη φορτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 μηπως ηταν 8% και οχι 80% ;;;;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 κατι θα ετρεχε η αυτο που ειπε ο yo_rover χωρις να σβησει η οθωνη μου κραταει 5 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ακόμη και το gps να είχε όλο το βραδυ ανοιχτό αποκλείεται από το 80% που είχε να έσβησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 μετα που το ανοιξα δεν ειδα κατι να τρεχει,ηταν το πρωτο που κοιταξα.τελοσπαντων,θα το παρατηρησω λιγο ακομα κ θα δουμε..κατι αλλο: την καρτα sd σας την "πεταει εξω" χωρις λογο?μου γραφει συχνα,χωρις να το κουνησω καν¨καρτα sd αφαιρεθηκε κ μετα αμεσως καρτα sd προστεθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 το κινητό το έχω 3 μήνες και μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και σε hard συνθήκες την κιτ κατ η lolipopo εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 kit kat.αφου μου'ρχεται να κανω το αναποδο εγω,να βαλω την λολιποπ μπας κ στρωσει !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπερα σας αυτο ειναι το G3 S TITAN το μινι που λεμεν ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπερα σας αυτο ειναι το G3 S TITAN το μινι που λεμεν ; ναι αυτό είναι το g3s (mini) δύσκολο αλλά λέω μήπως θα πάρουμε αναβάθμιση? για το g3 ξεκίνησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 ναι αυτό είναι το g3s (mini) δύσκολο αλλά λέω μήπως θα πάρουμε αναβάθμιση? για το g3 ξεκίνησε Δεν το εχω στην κατοχη μου αυτο για να ξερω δυστοιχως αλλα απο οσο ξερω κολλαει παρα πολυ με την Lollipop εκδοση με την νεα εκδοση 6.0 δεν ξερω τι γινεται αν θα και ποτε θα την παρετε. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δεν το εχω στην κατοχη μου αυτο για να ξερω δυστοιχως αλλα απο οσο ξερω κολλαει παρα πολυ με την Lollipop εκδοση με την νεα εκδοση 6.0 δεν ξερω τι γινεται αν θα και ποτε θα την παρετε. για την 6 ρωτάω. για την 5 δεν μπήκα στην διαδικασία να την δοκιμάσω, διάβασα ότι σέρνεται και ζεσταίνετε πολλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας....!!! έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό πάρα πολλά με (περιορισμένη γνώση αγγλικών) με αποτέλεσμα να μπερδευτώ περισσότερο αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο εξής πως ξεκλειδώνω το bootloader πως και αν γίνεται update στο cm (βλέπω κάποια βίντεο με τελείως διαφορετικό interface) και μπορώ να μπω μόνο από εφαρμογή όταν το κάνω με συνδυασμό πλήκτρων μου δίνει επιλογή reset yes or no όταν περνάω μια custom rom στην sd την διαβάζει μόνο του στο cm η πρέπει να την περάσω σε συγκεκριμένη διαδρομή όλα τα root κάνουν την ίδια δουλειά lg g3s kitkat 4 4 2 d72210g Edited January 4, 2016 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εμενα παντως μαγκες εφταιγε η καρτα Micro sd τελικα για ολα! "αφαιρουταν" χωρις λογο κ προκαλουσε κολλημα στο κινητο κ εκανε επανεκκινησεις μονο του,οποτε γι'αυτο κ αποφορτιστηκε ενα βραδυ..παντως τα lagakia του τα εχει.ας πουμε οταν επιστρεφω στην αρχικη οθονη κανει σαν να τα ξαναφορτωνει τα εικονιδια.οποτε θα δοκιμασω κ lollipop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εμενα παντως μαγκες εφταιγε η καρτα Micro sd τελικα για ολα! "αφαιρουταν" χωρις λογο κ προκαλουσε κολλημα στο κινητο κ εκανε επανεκκινησεις μονο του,οποτε γι'αυτο κ αποφορτιστηκε ενα βραδυ..παντως τα lagakia του τα εχει.ας πουμε οταν επιστρεφω στην αρχικη οθονη κανει σαν να τα ξαναφορτωνει τα εικονιδια.οποτε θα δοκιμασω κ lollipop.. μη δοκιμάσεις lollipop την έβαλα σήμερα και ξανά γύρισα στην κιτ κατ τώρα ψάχνω να δω πως κάνω bootload για να περάσω την 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 μη δοκιμάσεις lollipop την έβαλα σήμερα και ξανά γύρισα στην κιτ κατ τώρα ψάχνω να δω πως κάνω bootload για να περάσω την 6... Αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή κανε έναν οδηγό πως γύρισες πίσω στην Kit Kat γιατί πολλοί εδώ θέλουν Να κάνουν το ίδιο . Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή κανε έναν οδηγό πως γύρισες πίσω στην Kit Kat γιατί πολλοί εδώ θέλουν Να κάνουν το ίδιο . ο οδηγος φιλε μου υπαρχει εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ο οδηγος φιλε μου υπαρχει εδώ Ναι αλλά το Λίνκ για την Ρομ σε οδηγεί στην τελευταία διαθέσιμη για το κινητό μας(λολιποπ)... Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι αλλά το Λίνκ για την Ρομ σε οδηγεί στην τελευταία διαθέσιμη για το κινητό μας(λολιποπ)... ολες οι επισιμες εδω οπου v10 kit kat οπου v20 lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 καλησπέρα πέρασα εχτές την CyanogenMod cm13 η πρώτες μου εντυπώσεις πάρα πολλή καλές πολύ γρήγορο rolarisma και καλή απόκριση ψάχνοντας το λίγο παραπάνω αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα 1)με διπλό κλικ δεν σβήνει ούτε ανοίγει η οθόνη 2)όταν το συνδέω στο pc (win7) μου βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση το pc, αν απενεργοποιήσω τον εντοπισμό σφαλμάτων μου βγάζει πάλι μπλε οθόνη και μου απενεργοποιεί της επιλογές για προγραμματιστές υπάρχει καμιά λύση σ αυτά τα 2 προβλήματα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Έχει βρει κανείς κάποια εφαρμογή για το a/c ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Έχει βρει κανείς κάποια εφαρμογή για το a/c ; δοκίμασε πιο σου κάνει 1 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Έχει περάσει κανένας με g3s την cm13 marshmallows για να ανταλλάσουμε απόψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 δοκίμασε πιο σου κάνει 1 2 3 δεν κανουν τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts