yo_rover Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τι λες για g flex??? για μένα ; μπααα , έχω βάλει παρωπίδες και παω μονο για G4 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και όμως είναι τέλειο. Πίστεψε με το έχει ο σύζυγος......Απλά τέλειο. Αλλά δεν το θέλω δεν χωράει στα χέρια μου. Εγώ θέλω g3 η g4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Καλησπερα ειμαι κατοχος του lg g3 s μινι d722 θα ηθελα να μου προτεινεται μια rom για το κινητο αυτο, ειναι rooted και τρεχει 5.0.2 lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλημέρα παιδιά. εχει κανεις πρόβλημα με το σημα ?εχω vodafone και ενω εγω εχω μια μπαρα,βάζω την sim στο κινητο της γυναίκας μου και εχει full σημα. και εν το μεταξυ στο σπιτι,η vodafone ειναι εξαιρετικη... εχω την κιτ κατ και ειμαι ρουτ. Λετε να βαλω την 5.0,(αν και ακουω πολύ ασχημες κριτικες).λετε να στρώσει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παντως παιδια εγω ειμαι απογοητευμενος απο το τηλ.... Τη περιοδο που το αγορασα δωρο για τη γυναικα μου ειχα το g3 το μεγαλο απο το οποιο ημουν πολυ ευχαριστημενος και σε θεμα αποδοσης (lag κτλ) αλλα και σε θεμα αναβαθμησεων (διορθωση bags κτλ) και ετσι πηρα το μινι περιμενοντας οχι αντιστοιχη αποδοση (η γυναικα δεν εχει απαιτησεις) αλλα σιγουρα καποιες αναβαθμησεις.....Δυστυχως το τηλ το εχουν παρατησει με τη 5.0.2 και δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι με τιποτα και οπως το βλεπω αν δεν κανει κατι η lg .........:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπερα ειμαι κατοχος του lg g3 s μινι d722 θα ηθελα να μου προτεινεται μια rom για το κινητο αυτο, ειναι rooted και τρεχει 5.0.2 lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrianrw7 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γεια σας παιδια εκανα προχτες μια αναβαθμιση που μου ηρθε κ τωρα ειναι 5.0.2 και εχω τα εξεις προβληματα. 1)Δεν κανει περιστροφη οθονης 2)οταν το γυρναω αναποδα δεν αναβαλει το ξυπνητηρι 3)οταν κανω κληση και παω να το βαλω στο αυτι δεν σβηνει η οθονη με αποτελεσμα να πατιουντε πληκτρα Ψαχνω να βρω στις ρυθμισεις την επιλογη με τις κινησεις αλλα δεν την βρισκω Ολα αυτα πριν δουλευανε κανονικα μπορω να κανω κατι η φταιει η αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως είσαι με την 5 μήπως και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλησπέρα μόλις ρουταρα το κινητό και θα ήθελα μα ρωτήσω, πιο firmware είναι το πιο αξιόπιστο, αξίζει να του περάσω πειραγμένο. έχει 4.4.2 kernel 3.4.0+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 γεια σας κ από μένα παιδιά.έχω εδώ και καιρό ένα s3 mini και σκέφτομαι να πάω σε lg g2 mini η lg g3s. εσείς πιο προτείνετε?επίσης αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι ο αποθηκευτικός του χώρος.σε μια micro sd τι ακριβώς μπορούμε να μεταφέρουμε?μόνο φωτογραφίες??αν είναι έτσι,λίγο άκυρη μου φαίνεται η χρ΄σησ της micro sd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 το g2 mini είναι περίπου 15 euro ακριβότερο , έχει μικρότερη οθόνη και νομίζω χειρότερη camera , μπες στο skroutz.gr και διάβασε τα σχόλια από τους χρηστες , θα σε βοηθήσουν αρκετά να διαλέξεις , στην sd μεταφέρεις φωτογραφίες video και εφαρμογές (όχι όλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 το g2 mini είναι περίπου 15 euro ακριβότερο , έχει μικρότερη οθόνη και νομίζω χειρότερη camera , μπες στο skroutz.gr και διάβασε τα σχόλια από τους χρηστες , θα σε βοηθήσουν αρκετά να διαλέξεις , στην sd μεταφέρεις φωτογραφίες video και εφαρμογές (όχι όλες) ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.το g2 mini από video reviews μου φαίνεται ελαφρώς ταχύτερο και όντως με προβληματίζει οτι μια συσκευή που βγήκε αργότερα είναι λίγο πιο φθηνή απ'την προηγούμενη (όπως συμβαίνει και με τα μεγάλα ) αλλά το g3s το έχω ερωτευτεί οπότε μάλλον εκεί θα καταλήξω και ο Θεός βοηθός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 αν παρεις το g3s ΜΗΝ κανεις αναβάθμιση σε lollipop γιατί θα σέρνεται στην κυριολεξία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 ναι φιλε μου,ειδα και τα προηγουμενα σχολια.ειδα και ενα κινεζικο γενικα που μου αρεσε το meizu m2 (mini).και κατι αλλο,πηγα σημερα στο πλαισιο και ενας υπαλληλος ισχυριζοταν οτι με μια συγκεκριμενη εφαρμογη μπορεις να περασεις ολες τισ εφαρμογες σου σε καρτα Micro sd.ξερετε κατι γι'αυτο?και αν ισχυει,δεν θα επιβαρυνει το κινητο ομως αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 δεν ξέρω για ποια εφαρμογή λες αλλα ισα ισα αν τις περάσεις στην sd το τηλέφωνο θα δουλεύει ποιο ελαφριά , αλλα ίσως να αργή να τις φορτώση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 καινούργια ερώτηση παιδιά: τα ακουστικά που έρχονται μαζί με την συσκευή,είναι σκέτο πλαστικό ή έχουν κ το λαστιχένιο μέρος στο τέλος? ρωτάω γιατί σε reviews που βλέπω στο youtube διαφέρουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 σκέτο πλαστικό ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλημέρα, κάποιος που να έχει Root το κινητό, μπορεί να ανεβάσει κάπου το φάκελο του FM Radio, από το Data\App? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 πειτε τιποτα ρε παιδια ενω περιμενουμε να ερθει και σ'εμας το κινητο! οσο περναει ο καιρος,καμια αλλαγη,κατι που παρατηρειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχει πλάκα να παρηγγειλες αυτό το κινητό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχει πλάκα να παρηγγειλες αυτό το κινητό ! ωσονουπω! γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 δες κάτι άλλο από την LG αλλα με 2 gb ram , ακόμα και με την 4.4.2 έχει κάτι κωλύματα που και που , ειδικά με την 5 lollipop έγινε ποιο αργό και από την καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 καλημέρα δοκίμασε κάποιος να περάσει την marshmallow στο κινητό να μας πει εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) καλημέρα δοκίμασε κάποιος να περάσει την marshmallow στο κινητό να μας πει εντυπώσεις συγγνωμη δηλαδη εχει βγει marshmellow ενω ακομα δεν εχουν διορθωσει την lollipop??! Edited December 20, 2015 by nio21gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 τι σου κάνει εντύπωση δηλαδή, πρώτη η τελευταία φορά γίνετε αυτό μερικές φόρες ότι δεν διορθώνετε το αλλάζουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts