AlexVag Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Κατρβασε το lg phone from απο το playstore και θα εχεις ολες τις πληροφοριες που θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprosv Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Κατρβασε το lg phone from απο το playstore και θα εχεις ολες τις πληροφοριες που θες... Ευχαριστω,το εκανα κ λεει baltics (bal)...επισης εχει κ το τελευταιο firmware για download,νομιζω ειναι αυτο που εχει ηδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Οκ για εκει πηγαινε το κινητο. Ναι σου βγαζει το τελευταιο firmware το οποιο εχει και το κινητο σου εφοσον ρκανες ολες τις αναβαθμισεις. Ειναι ενα απλο λινκ για να κατεβασεις το τελευταιο firmware και να το φλασαρεις. Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι .kdz αρχειο που φλασαρεται με το lg flash tool... Αυτος μαλλον ειναι και ο τροπος να κανετε downgrade που ρωτατε καποιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Όσοι έχετε βάλει lollipop είδατε καμία διάφορα στην κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprosv Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 εγω νομιζω πως οχι αν οταν αγορασα το κινητο μετα απο δυο μερες περασα lollipop,οποτε δεν το πολυ προσεξα,εσυ ειδες διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Διαφορά στην κάμερα δεν είδα καμία.... Για όσους θελουν κιτ κατ πισω... μπείτε εδώ βάλτε το imei του κινητού και αυτομάτως θα σας δείξει ποιά πρέπει να κατεβάσετε http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1&check=1 έπειτα την φλασάρετε με το lg flash tool δεν το δοκίμασα ακόμη γιατι δεν έχω το χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Διαφορά στην κάμερα δεν είδα καμία.... Για όσους θελουν κιτ κατ πισω... μπείτε εδώ βάλτε το imei του κινητού και αυτομάτως θα σας δείξει ποιά πρέπει να κατεβάσετε http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1&check=1 έπειτα την φλασάρετε με το lg flash tool δεν το δοκίμασα ακόμη γιατι δεν έχω το χρόνο Βάζοντας το ΙΜΕΙ εδώ, θα σας βγάλει το τελευταίο διαθέσιμο λογισμικό για την συσκευή σας. Σε όσους έχουν αναβαθμίσει σε lollipop, θα βγάλει πάλι αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Λάθος μου τοτε γιατι το xda εδινε λινκ για downgrade και καλα... Αλλη ερώτηση αυτα εδω είναι αξιόπιστα ή θα τραβάω τις τρίχες μου ? http://soft-business.com/androiddevice-245.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 γιατί θέλετε να γυρίσετε στην προηγούμενη έκδοση, μόλις αγόρασα το g3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Προσωπικα επειδη μου τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια κ εγινε λιγο πιο αργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 με το θέμα του led ειδοποιήσεων δεν έχω πρόβλημα αλλά βλέπω ότι παίζει πολύ το σήμα της κινητής τηλεφωνίας , εκεί που σχεδόν δεν έχει ξαφνικά έχει full σήμα.Άλλαξα της ρυθμίσεις σε 2g αλλά πάλι το ίδιο, αν κάνω αναβάθμιση σε lollipop θα είναι καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Επαιξα με το g3 s ενός φίλου και τώρα που πήρε τη lollipop κατάλαβα κ εγώ πως έγινε πιο αργό,όχι πολύ βέβαια αλλά φαίνεται αν το έχεις παίξει πιο πριν με kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Να ρωτήσω κάτι; Όταν τραβάτε βίντεο και κάνει αποθήκευση δεν αργεί παρά πολυ να κάνει την αποθήκευση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Να ρωτήσω κάτι; Όταν τραβάτε βίντεο και κάνει αποθήκευση δεν αργεί παρά πολυ να κάνει την αποθήκευση ; Έχεις βάλει την αποθήκευση να γίνεται σε sd? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Επαιξα με το g3 s ενός φίλου και τώρα που πήρε τη lollipop κατάλαβα κ εγώ πως έγινε πιο αργό,όχι πολύ βέβαια αλλά φαίνεται αν το έχεις παίξει πιο πριν με kitkat. Ναι, εχει γίνει 1-2 κλικ πιο αργό. Εγώ το διαπιστωσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που έχει (απο τη μάνα του), που αργεί χαρακτηριστικά τώρα να φορτώσει. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα έκανα το update, ήταν λάθος, αλλα τώρα είναι δύσκολο για μενα να το "γυρίσω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) Λάθος ποστ Edited May 29, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μην ξεχνας οτι τα βιντεο ειναι μεγαλα αρχεια.ισως να φταιει κ αυτο που αργει να τα αποθηκευσει. Ας ελπισουμε πως καποιος θα βρει την πολυποθητη κιτκατ ή πως θα γινει γρηγορα αναβαθμιση προς το καλυτερο. Το 2ο βεβαια δεν το πολυ βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αμα googlaρετε "lg flash tool " θα σας βγαλει πολλα αρθρα.Επιλεξτε καποιο απο xda forum και θα τα καταφερετε με το φλασαρισμα. Δεν ειναι δυσκολο απλα χανεις τις ρυθμισεις σου κλπ . Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Έχεις βάλει την αποθήκευση να γίνεται σε sd? Ναι εκεί το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αμα googlaρετε "lg flash tool " θα σας βγαλει πολλα αρθρα.Επιλεξτε καποιο απο xda forum και θα τα καταφερετε με το φλασαρισμα. Δεν ειναι δυσκολο απλα χανεις τις ρυθμισεις σου κλπ . το εχεις κανει εσυ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ναι εκεί το εχω Μήπως είναι αργή η κάρτα μνήμης ή γενικώς υπερφορτωμενη? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 το εχεις κανει εσυ ? Ναι πιο παλια αλλα σε άλλο LG κινητο .Οποτε δεν ξερω για το G3 mini . Γι αυτο δεν ποσταρα καποιο λινκ μη σας παρω στο λαιμο μου. Υποθετω πως ειναι ιδια διαδικασία ομως. Αρκει να βρειτε τη σωστη εκδοση firmware. Που ειναι κατι απλο. http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=99 Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ναι πιο παλια αλλα σε άλλο LG κινητο .Οποτε δεν ξερω για το G3 mini . Γι αυτο δεν ποσταρα καποιο λινκ μη σας παρω στο λαιμο μου. Υποθετω πως ειναι ιδια διαδικασία ομως. Αρκει να βρειτε τη σωστη εκδοση firmware. Που ειναι κατι απλο. http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=99 Η ίδια διαδικασία είναι δεν νομίζω και εγώ να αλλάζει κάτι. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 είναι όντως η ίδια,μόλις έκανα downgrade σε 4.4.2 http://lg-phone-firmware.c....php?id_mod=99 απο εδω θα βρειτε τη σωστη ρομ και εδω ο οδηγος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 παιδια εχει κατορθωσει κανεις να βαλει recovery στο κινητο??εχω ψαχτει αλλα δεν καταφερα με τους γνωστους τροπους απο το xda.κανεις?? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts