dimitris44 Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 Πάω να εγκαταστήσω τα Windows Xp σε εναν 500αρη σκληρο και παίρνω το εξης μηνυμα: Τι να κάνω???www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50935&stc=1&d=1412959628 Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πάω να εγκαταστήσω τα Windows Xp σε εναν 500αρη σκληρο και παίρνω το εξης μηνυμα: Τι να κάνω???www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50935&stc=1&d=1412959628 Τον έχεις format σε ntfs ?? Γιατί εν έτει 2014-15 να βάζεις xp (εκτός αν είναι παλιό το pc) ?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. October 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τον έχεις format σε ntfs ?? Γιατί εν έτει 2014-15 να βάζεις xp (εκτός αν είναι παλιό το pc) ?? Είναι το αγαπημενο μου λειτουργικο και τωρα που βρικα σκληρο "ελευθερο" ειπα να τα βαλω Φορματ NTFS ναι γιατι? να τον κανω FAT? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Είναι το αγαπημενο μου λειτουργικο και τωρα που βρικα σκληρο "ελευθερο" ειπα να τα βαλω Φορματ NTFS ναι γιατι? να τον κανω FAT? Eίναι και αυτός ένας λόγος .. :rolleyes: Προς θεού όχι το απαρχαιωμένο fat/fat32.. χίλιες φορές ntfs.. με Fat θα έχεις πρόβλημα με αρχεία μεγαλύτερα των 4gb, και ίίίίσως να είναι λίγο πιο γρήγορος σε απόκριση.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. October 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Eίναι και αυτός ένας λόγος .. :rolleyes: Προς θεού όχι το απαρχαιωμένο fat/fat32.. χίλιες φορές ntfs.. με Fat θα έχεις πρόβλημα με αρχεία μεγαλύτερα των 4gb, και ίίίίσως να είναι λίγο πιο γρήγορος σε απόκριση.. σχετικα με το προβλημα μου ξερεις καποια λυση? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μπες στο BIOS και άλλαξε τις ριθμυσεις του SATA Contrοller σε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει //.... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ειχα και εγω το ιδιο θεμα σε ενα pc και αυτο που εκανα ηταν να βγαλω τους υπολοιπους δισκους και να αφησω μονο αυτον που ηταν για εγκατασταση. Δες και τι ειδος ειναι το διαμερισμα που φτιαχνεις γιατι συνηθως το θεμα εμφανιζεται οταν υπαρχει ενα "δυναμικο" διαμερισμα. Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts