Jump to content

Samsung Galaxy S5 vs LG G3

Someone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος Samsung Galaxy S3 και σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να αγοράσω κάποιο καινούριο. Να πάω στο S5 ή να αλλάξω εταιρεία και να πάω στο G3 ? Σε ένα κατάστημα που ρώτησα (που είχαν το G3 και το S5 πολύ κοντά σε τιμές και άρα δεν είχε λόγο να μου πει ψέματα ο πωλητής) τον πωλητή ποιο θα έπαιρνε εκείνος, μου είπε το G3, είναι λέει κινητάρα. Διάβασα στο φόρουμ ότι έχει lag το G3. Σε σχέση με το S3 που έχω τώρα δλδ το λαγκ θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα ? Επίσης για την μπαταρία του G3 διάβασα εδώ ότι δε κρατάει πολύ λόγω της πολύ καλής οθόνης του κινητού.

Εγω θα επαιρνα το galaxy s5.Η τιμη του lg g3 ειναι σε ελευθερη πτωση τοσο καιρο,που σημαινει οχι και τοσο δυνατες πωλησεις.Αν εισαι κατοχος s3 θα δεις μεγαλη διαφορα,οποια απο τις 2 συσκευες παρεις βεβαια.

το S5 ξεκιναει απο 411 ευρω και το G3 360 ευρω δλδ 50 ευρω διαφορα.

Νίκο ντάξει 50 ευρώ δεν είναι και τρελή διαφορά τιμής. Από πλευράς δυνατοτήτων ρώταω βασικά ποιο θα προτείνατε! :)

ναι οντως δεν ειναι μεγαλη διαφορα και το samsung αργοτερα υπερτερει και σε θεμα μεταπωλησης.

εγω G2 εχω και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος .

κατσε να σου πουν καλυτερα εχοντες τα κινητα για αυτα.

Εγώ θα πήγαινα σε G3, γιατί μ' αρέσει σχεδιαστικά μακράν των ανταγωνιστών του αλλά και επειδή θέλω μεγάλη οθόνη.

Πάντως κοίτα και το z2..

Επίσης θέλεις μόνο από ελλάδα? Γιατί υπάρχουν εξαιρετικά κινέζικα γύρω στα 300-350 ευρώ.

Το note 3 είναι μεγάλο, ήδη και το LG G3 με τις 5,5 ίντσες είναι αρκετά μεγαλο, θα μου πεις ειναι 0,2 ίντσες μεγαλύτερο μόνο το άλλο αλλά οκ. Το oneplus one ενώ μπορεί να'ναι πολύ καλό σαν κινητό γενικά δε μ'αρεσει η HTC σαν εταιρεία. Κάποιος που έχει το G3, η μπαταρία του πέφτει τόσο γρήγορα λόγω της οθόνης ?! Πήγα πριν να το δω στο παμπλικ το κινητό αλλά το είχαν αφόρτιστο ρε γμτ! Θα ξαναπεράσω! Το G2 που είδα εκεί μου φάνηκε πολύ ωραίο πάντως! Αλλά μου πε ο πωλητής ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης (είναι δυνατόν?), αληθεύει ? Το G2 είναι το αντίστοιχο του galaxy s4 και το G3 αντίστοιχο του galaxy s5, ε?

Το oneplus one δεν είναι της HTC.... Είναι της oneplus. Το μπέρδεψες με το HTC One.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Το g2 δεν παίρνει κάρτα sd

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Το note 3 είναι μεγάλο, ήδη και το LG G3 με τις 5,5 ίντσες είναι αρκετά μεγαλο, θα μου πεις ειναι 0,2 ίντσες μεγαλύτερο μόνο το άλλο αλλά οκ. Το oneplus one ενώ μπορεί να'ναι πολύ καλό σαν κινητό γενικά δε μ'αρεσει η HTC σαν εταιρεία. Κάποιος που έχει το G3, η μπαταρία του πέφτει τόσο γρήγορα λόγω της οθόνης ?! Πήγα πριν να το δω στο παμπλικ το κινητό αλλά το είχαν αφόρτιστο ρε γμτ! Θα ξαναπεράσω! Το G2 που είδα εκεί μου φάνηκε πολύ ωραίο πάντως! Αλλά μου πε ο πωλητής ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης (είναι δυνατόν?), αληθεύει ? Το G2 είναι το αντίστοιχο του galaxy s4 και το G3 αντίστοιχο του galaxy s5, ε?

Εγώ με το g3 έβγαζα 4 ώρες οθόνη και 2.5 ώρες ομιλία με Bluetooth σε 16 ώρες αναμονή περίπου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κανένα απο τα δυο!

Εδώ είσαι.

http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html

3 κλάσεις πάνω απο το s3 ξεκάθαρα και σε αυτά τα λεφτά πολύ απλά δεν εχει αντίπαλο.

Να αλλάξεις και παραστάσεις απο τους πλαστικοΚορεατες.

Αν θες οπωσδήποτε Κορεάτες τότε s5 αξίζει περισσότερο.

Ανώτερη οθόνη εχει,ανώτερη αυτονομία και αδιάβροχο ειναι απο το G3.

Αν θες παρ ολα αυτά το G3 κοίταξε να πάρεις παρτίδα Σεπτεμβρίου και μετά,διοτι το πρώτο δίμηνο είχαν βγει πολλές προβληματικές παρτίδες.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχω το Ζ ,το οποίο με την 4.4.4 είναι εξαιρετικό για τα γούστα μου.Από εκεί και πέρα ,όταν πρώτο είδα (παλιότερα) το S5 μου άρεσε πάρα πολύ,χαζεύοντας-παίζοντας τις προάλλες καμιά ώρα και πάνω με το G3 ότι και να έβλεπα μετά,ακόμα και το Note3 μου "φαινόταν" λίγο.Καταπληκτική οθόνη ,ευκρίνεια ,δεν κόλλαγε (μηδαμινά lags) ίσως επειδή ήταν μόνιμα στην φόρτιση, ακόμη και το Ζ2 που ήταν δίπλα δίπλα (Κωτσόβολος mall) θες η συνήθεια του menu προερχόμενος από Sony, δεν με εντυπωσίασε και ουσιαστικά το επεξεργάστηκα μόνον 5 λεπτά σκάρτα.Το βλέμμα είχε κολλήσει στο G3 kai πηγαινοερχόμουν μεταξύ tablet samsung Pro 8.4 (UHD οθόνη) kai Lg G3 χωρίς να ξενερώνω από την διαφορά στις ίντσες μεταξύ των οθονών.ΑΝ δεν είχα διαβάσει για το μέτριο σήμα στις κλήσεις ,τα διάφορα προβλήματα που λένε τα παιδιά στο επίσημο νήμα του G3 θα επέλεγα με την μία το G3.Πιστεύω ότι από πλευράς επιδόσεων θα είναι παρεμφερή όμως λόγω της ιδανικής αναλογίας οθόνης και διάστασης συσκευής ΕΓΩ θα επέλεγα g3 με όλα τα ρίσκα ,αναμένοντας ένα ουσιαστικό update για την εξάλειψη των διαφόρων προβλημάτων.

Στην δική σου περίπτωση όμως θα επέλεγα S5.! :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω θα επαιρνα το galaxy s5.Η τιμη του lg g3 ειναι σε ελευθερη πτωση τοσο καιρο,που σημαινει οχι και τοσο δυνατες πωλησεις.Αν εισαι κατοχος s3 θα δεις μεγαλη διαφορα,οποια απο τις 2 συσκευες παρεις βεβαια.

+1.000 συμφωνώ!

Konakis.

G3! - απίστευτη οθόνη 5.5 με ανάλυση .. σε όσο μικρότερες διαστάσεις γίνεται! κι όχι μόνο. κορυφή κατα τη γνώμη μου

s5? .. απολύθηκε κόσμος στη samsung εξαιτιας του.. μετα το πολύ καλό s4 χάλασε η συνταγή κατα τη γνώμη μου. και τωρα προσπαθουν να το μαζέψουν το πράγμα με alpha, note 4 ..κλπ

εναλλακτικη σε xperia τη δέχομαι, καλη αλλά δεύτερη επιλογή

ΟΚ, σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας παίδες! :) Δε μπορώ να πω ότι κατέληξα κάπου (μάλλον προς το G3 τείνω βέβαια..), αλλά θενξ οπως και να'χει!