atsouch Δημοσιεύτηκε October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2004 Ήρθε ο χειμώνας και έχουμε μαζευτεί όλοι πλέον μέσα. Να κανονίσουμε το πρώτο meeting της νέας "σχολικής" χρονιάς; Θα έλεγα προς το τέλος του Νοέμβρη, ώστε να έχουν χρόνο όλοι να κανονίσουν το πρόγραμμά τους και να μπορέσουμε να οργανώσουμε και κάτι πιο σοβαρό αυτή τη φορά. Με περισσότερο υλικό και ίσως και κάποιες παρουσιάσεις για όσους ενδιαφέρονται για mobile development. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Μέσα όπως πάντα :) να προσθέσω ότι για να έρθει κάποιος στο μίνινγκ πρέπει να να φοράει μπλούζα: I http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon12.gif M$ :lol: Και να μην έχει s*mbian κινητό. μάλιστα ενδέχεται να πάρει κάποιο δώρο αν το κινητό τρέχει Μ$ ΟΣ. όλα αυτά ΓΙΑ πλάκα!!! :p ;) καλή αρχή παιδιά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Όπως και σε όλες τις προηγούμενες συναντήσεις είναι όλοι καλοδεχούμενοι. Μην ξεχνάμε ότι μόνο στην Ελλάδα έχουν γίνει κοινές συναντήσεις PPC και Palm χρηστών! Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 xm θα έρθω και εγώ μάλλον τώρα που απέκτησα PPCμονο που έχω και συμβίαν xexe ;) θα το φέρω να δούμε πιο θα φάει πιο πολλά κολλήματα :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Φέρτο να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε... ;) Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 θα ερθω και εγω με το ταπεινο και παλιο qtek 2020 μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Θα προσπαθήσω και εγώ να έρθω, με ότι gadget τύχει να έχω τότε :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 θα προσπαθησω να σας κανω και εγω παρεα ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Yeah! :D Να υπολογίσουμε και τις ημερομηνίες τις Commdex. Ξέρετε πότε ακριβώς είναι? Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 H Comdex είναι 4-7/11. Εγώ λέω για αργά στο τέλος Νοέμβρη ή ακόμη και αρχές Δεκέμβρη για να προετοιμαστούμε. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 λογικά θα συναντηθούμε και εκεί :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 όποτε πείτε είμαι μέσα. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp1975 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (17 Οκτ. 2004 , 11:09) Ήρθε ο χειμώνας και έχουμε μαζευτεί όλοι πλέον μέσα. Να κανονίσουμε το πρώτο meeting της νέας "σχολικής" χρονιάς; Θα έλεγα προς το τέλος του Νοέμβρη, ώστε να έχουν χρόνο όλοι να κανονίσουν το πρόγραμμά τους και να μπορέσουμε να οργανώσουμε και κάτι πιο σοβαρό αυτή τη φορά. Με περισσότερο υλικό και ίσως και κάποιες παρουσιάσεις για όσους ενδιαφέρονται για mobile development. Αντρέα τι έχεις υπ'όψη σου για παρουσιάσεις? Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα εδώ και καιρό και θέλω πολύ να ασχοληθώ ξανά. Ελπίζω σε ανταλλαγή τεχνογνωσίας εκατέρωθεν :) Παράθεση MCSE.GR Ελληνικά τεχνικά forums Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Κυριακή 21 ή 28 Νοε? το θέμα γίνεται επισημασμένο. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Να κανονίσουμε και εμείς εδώ στην Κρήτη τπτ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krisos Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Paides, apo salonika einai kanenas???? Na to kanonisoume kai edw. Παράθεση Με εκτίμηση Krisos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από Muck Smith Κυριακή 21 ή 28 Νοε? το θέμα γίνεται επισημασμένο. dekto. alla kapu pu na exume prosvasi me ar. oxi kedro px. (apo pirea-glifada-faliro-psixiko-kifisia-marusi) :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Any time, any place :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. October 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Να μην πούμε ακόμη ημερομηνία. Προσπαθώ να κανονίσω κάτι για χώρο, για εταιρεία με νέες συσκευές και για μεγάλη εταιρεία με λογισμικό ;) Αλλά θέλω συμμετοχή, πολλή... Μάλλον θα είναι στο Μαρούσι προς Κηφισιά. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από atsouch Να μην πούμε ακόμη ημερομηνία. Προσπαθώ να κανονίσω κάτι για χώρο, για εταιρεία με νέες συσκευές και για μεγάλη εταιρεία με λογισμικό ;) Αλλά θέλω συμμετοχή, πολλή... Μάλλον θα είναι στο Μαρούσι προς Κηφισιά. mas vlepw me periptero myphone-pda stin comdex :lol: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Παιδιά να οργανωθούμε λιγάκι να γίνουν 3 meetings αν είναι? (Αθήνα-Θεσ/νίκη-Ηράκλειο) Τωα που το σκέφτομαι δε χρειάζεται να είναι αποκλειστικά PDA-Meeting, αλλά myPhone meeting. Μια ειδοποίηση στην κεντρική σελίδα ίσως να ήταν ότι καλύτερο.Θα βοηθήσει πολύ πιστεύω. Γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) ma leme gia pda meeting only. oi trelamenoi tu idus tha ine ekei :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (22 Οκτ. 2004 , 07:18) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) mas vlepw me periptero myphone-pda stin comdex :lol: λες ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. October 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Άκυρο αυτό που έλεγα για Μαρούσι. Ο χώρος θα είναι έτοιμος μετά τις γιορτές. Οπότε για χώρο ψάχνουμε όπως σε όλα τα προηγούμενα meetings. Ισχύουν τα υπόλοιπα που έχω αναφέρει. Αυτό το meeting (που αναφέρομαι εγώ) θα είναι βασικά οργανωμένο από το Hellenic Club Pocket PC αλλά είναι ανοιχτό ηια οποιονδήποτε. Έτσι κι αλλιώς θέλουμε και άτομα που δεν έχουν Pocket PC ή Smartphone και θέλουν να τα δουν απο κοντά, να ρωτήσουν, να παίξουν. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από atsouch Άκυρο αυτό που έλεγα για Μαρούσι. Ο χώρος θα είναι έτοιμος μετά τις γιορτές. Οπότε για χώρο ψάχνουμε όπως σε όλα τα προηγούμενα meetings. Ισχύουν τα υπόλοιπα που έχω αναφέρει. Αυτό το meeting (που αναφέρομαι εγώ) θα είναι βασικά οργανωμένο από το Hellenic Club Pocket PC αλλά είναι ανοιχτό ηια οποιονδήποτε. Έτσι κι αλλιώς θέλουμε και άτομα που δεν έχουν Pocket PC ή Smartphone και θέλουν να τα δουν απο κοντά, να ρωτήσουν, να παίξουν. floca marusi? (sta village) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts