volaras Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 Αποφάσισα να πουλησω το ZOPO ZP980 2/32 για το redmi note. Με τις δύο εκδόσεις όμως πλέον που υπάρχουν είμαι σε δίλλημα για το πια να προτιμήσω (το 8πύρηνο ή με τον snapdragon). Γνωρίζω οτι σε καθημερινή χρήση ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά. Αυτό που με απασχολεί είναι οι επιδόσεις σε gaming, λόγο τέκνων και η χρήση gps. Δεν με απασχολεί αν είναι δικαρτο ή οχι. Οι απόψεις σας καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εφόσον δεν σε απασχολεί το dual sim, προχώρα με snapdragon. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αυτό που με απασχολεί είναι οι επιδόσεις σε gaming να παρεις την εκδοση mtk για την άλλη λαβε υποψιν: Είναι μονόκαρτο (ειπες δε σε ενδιαφερει τοσο), το 3G δουλεύει κανονικά, το 4G μαλλον όχι(αν επιλεξεις αυτή την εκδοση) και ο επεξεργαστής του δεν εχει τοσο καλες επιδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Snapdragon.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. October 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. να παρεις την εκδοση mtk για την άλλη λαβε υποψιν: Είναι μονόκαρτο (ειπες δε σε ενδιαφερει τοσο), το 3G δουλεύει κανονικά, το 4G μαλλον όχι(αν επιλεξεις αυτή την εκδοση) και ο επεξεργαστής του δεν εχει τοσο καλες επιδοσεις. Από όσο έχω διαβάσει στο forum πιθανολογώ οτι ο snapdragon 400 δεν είναι πολυ ισχυρός απλά δεν ξέρω εαν ο οκταπύρηνος mtk είναι καλύτερος σε επιδόσεις ή όχι. Σχετικά με το 3g και το 4g δεν με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Επίσης η mtk έκδοση έχει κυκλοφορήσει και δουλευτεί περισσότερο με ότι αυτό συνεπάγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. October 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Δεν βλέπω άλλες απόψεις οπότε θα καταλήξω στο 8πύρηνο που όπως ειπώθηκε είναι δοκιμασμένο. Σας ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Snapdragon θα ελεγα και εγω,ειναι πιο γνωστο το SoC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. October 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Snapdragon θα ελεγα και εγω,ειναι πιο γνωστο το SoC Αξιόπιστος, το γνωρίζω. Όμως ισχυρότερος από τον συγκεκριμένο mtk 8 πυρήνων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Έχω το mtk, στο gaming δεν κολλάει πουθενά και δεν ζεματαει όπως αλλα τηλέφωνα και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γενικά οι ΜΤΚ είναι λιγότερο ενεργοβόροι απο τους snapdragon. -> μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, λιγότερη θερμότητα και γρηγορότερο σαφώς απο το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts