papajohn Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Βασικά εγω δεν σκεφτηκα να το ακυρώσω καθως έτσι και αλλιώς το 50% με σύμφερε. Αλλα η καθυστέρηση ήταν όντως άπαράδεκτη. Ευτυχως εγω επίσημα πο το cc της Tellas είμαι ενεργοποιημένος! Εγω γεμίσει τα downloads του DC! Και επιτέλους ψάχνωντας βρήκα και πολλά παραδοσικά που έψαχνα σαν τρελλός! Αχ είναι πολύ ωραία!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Σημερα που ρώτησα στο κέντρο εξυπηρέτησης της τελλάς μου είπαν οτι αφου ενεργοποιήθηκε η προέπιλογή θα ισχύει η προσφορά για μηδενικη χρέωση μετά το 3ο λεπτό παρόλο που το σύστημά τους δεν έχει ενημερωθεί ακόμα!! Μάλιστα ξαναρώτησα αν αυτό είναι σίγουρο(γιατί δεν το πιστεύω..) και ο κύριος του CC μου είπε 'ΝΑΙ" !! Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?? Ξέρει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Λογικο μου ακουγεται να ισχυει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts