JMal Δημοσιεύτηκε October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Διαβάζω αρκετό καιρό το forum και αποφάσισα να εξετάσω σοβαρά την αγορά κινητού από Κίνα. Το budget είναι λίγο περιορισμένο στα 200$ με 210$ επειδή υπάρχει η αμφιβολία για τις εγγυήσεις. Κοινώς αν βγει μούφα να μην κλαίω πολλά λεφτά. Είμαι μεταξύ των παρακάτω: Lenovo A8 A806 ΗUAWEI Honor 3C 4G Iocean x8 Mini Pro Τα δύο πρώτα είναι 4G ενώ το τρίτο όχι. Απλά το τελευταίο μου άρεσε αρκετά περισσότερο και βολεύει το ότι έχει Gorilla Glass. Minimum specs είναι τα εξής: 2gb ram, γρήγορη cpu, αξιοπρεπή camera για να βγάζω photos/videos τον 2 ετών γιο μου, 16 gb rom, sd card (nice to have), fm radio (nice to have), γρήγορο gps, hd οθόνη, 5 με 5,5 ίντσες και καλή μπαταρία. Αν η οθόνη είναι και ανθεκτική ακόμη καλύτερα. Περαιτέρω, η χρήση θα είναι κυρίως επαγγελματική με πολλά mails, αρκετό browsing και πρέπει να υποστηρίζει απροβλημάτιστα wifi tethering/wifi hot spot (διαμοιρασμό της 3g/4g σύνδεσης στο Internet). Επίσης είμαι αρκετά σκουριασμένος στο άθλημα της αλλαγής roms οπότε θα ήθελα κάτι που να δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς πολύ πείραγμα. Αν αγόραζα από Ελλάδα μάλλον θα επέλεγα το Samsung Galaxy Note 3 Neo που, μου βγαίνει στα 230€ καθότι γλιτώνω το ΦΠΑ (τιμολόγιο). Θα ήθελα την γνώμη σας και τις πιθανές προτάσεις σας. Με εκτίμηση Γιάννης Edited October 9, 2014 by JMal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Άμα δεν κάνω λάθος το 3c 4g δεν παίζει δυστυχώς Ελλάδα Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Από τι μία λες μέχρι 210 $ που είναι περίπου 160 ευρώ αλλά από την άλλη φαίνεται να είσαι διατεθημένος να δώσεις και μέχρι 230 ευρώ.. αν έλεγες μέχρι 160 ευρώ θα σου έλεγα σίγουρα προς κινα.. αλλά αφου μπορείς να δώσεις πάνω από 200 τότε ίσως καλύτερα να κινηθείς προς το samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMal Δημ. October 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. @Romanos Το vickmall αναφέρει ότι υποστηρίζει fdd lte. Οπότε υποθέτω ότι είναι συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα. Άλλα sites το δίνουν μόνο με td lte, οπότε αν κάποιος το έχει θα ήταν χρήσιμο να απαντήσει αν υποστηρίζει πράγματι ελληνικό 4g. @avadonmod Περαιτέρω το όριο των 160 ευρώ για αγορά από Κίνα μπήκε για να μην κλαίω πολλά λεφτά αν συμβεί τίποτα περίεργο. Για αγορά με τιμολόγιο (Ελλάδα γαρ) και 2 έτη εγγύηση το maximum που μπορώ να δώσω είναι 250 χωρίς ΦΠΑ (ήτοι 300 με 310 ευρώ τελική). Edited October 9, 2014 by JMal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Dual sim? redmi note! Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMal Δημ. October 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Dual sim? redmi note! Dual sim δεν είναι απαραίτητη. Μεταξύ των δύο που κυκλοφορούν θα προτιμούσα το 4g μοντέλο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εξαιρετική επιλογή ! :) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) λογω δουλειας, καλυτερα οθονη 5,5. οντως το redmi note 4g ειναι πολυ καλη επιλογη (αν και θες 16gb). αν δε βιαζεσαι, εχε υποψη και το αναμενομενο coolpad f2. καταστηματα: vickmall.com , to2c.com , minideal.net Edited October 10, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αν εχει 2500mah μπαταρια το coolpad μην το περιμενεις καν. Xiaomi Note 4G και απο εμενα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMal Δημ. October 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Είδα το Xiaomi σε ένα φίλο και δεν με βόλεψε στο χέρι. Η rom/launcher δεν μου πολυάρεσε. Οπότε απορρίπτεται ως αγορά. Το ΗUAWEI 4g κατά 99% δεν παίζει Ελλάδα οπότε απορρίπτεται και αυτό. Για το lenovo διάβασα κάποια ανησυχητικά posts στο νήμα του οπότε μάλλον και αυτό φεύγει καθότι δεν έχω τον χρόνο και την όρεξη να λ παίζω συνέχεια με ρομς. Για το iocean δεν έχει γράψει κανείς και δεν έχω βρει και τίποτα ανησυχητικό μέχρι τώρα, οπότε παραμένει στις επιλογές. Έχετε κάποια άλλη πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις που έχω θέσει? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMal Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καμιά βοήθεια παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMal Δημ. October 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπέρα, Επανέρχομαι στο θέμα μιας και δεν έχω καταλήξει. Παρατηρώ την τιμή του Samsung note 3 neo στο skroutz και κάθε μέρα πέφτει και λίγο http://www.skroutz.gr/s/4396839/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-16GB.html Φυσικά ακόμη βλέπω τα κινέζικα μοντέλα και παραμένω μπερδεμένος. Ποιο πιστεύετε ότι θα καλύψει τις ανάγκες μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts