Flamenerve Δημοσιεύτηκε October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2004 Πρόσφατα έβαλα ένα DVD-ROM drive της Toshiba σε μια σύνθεση PC. Παίζει κανονικά όλες τις ταινίες DVD, καθώς και DVDs με data από περιοδικά, όμως όταν πάει να διαβάσει ένα συγκεκριμένο δισκάκι DVD-R 4.7GB με data που έχει γραφτεί από άλλο PC, το αναγνωρίζει ως CD με system file RAW και άμα πάω να δω τα περιεχόμενά του μου εμφανίζει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση επειδή η δομή του δίσκου έχει καταστραφεί και δεν είναι δυνατό να αναγνώσει. Το δισκάκι αυτό γράφτηκε από image δύο φορές σε δύο ταχύτητες (4x & 8x), σε φορμά DVD-R. Καμία από τις δύο δεν το αναγνώριζε. Και το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως τα ίδια δισκάκια δουλεύουν τέλεια σε PCs με drives άλλων μαρκών. Επομένως το πρόβλημα είναι στο μηχάνημα αυτό και δεν ξέρω αν φταίει το drive, οι drivers, ή το Service Pack 2 των XP. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα του είμαι ευγνώμονας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Το μοντέλο είναι το Toshiba DVD-ROM SD-M1912. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 kane update to firmware tou! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreddyRx7 (17 Οκτ. 2004 , 00:54) kane update to firmware tou! Είσαι σίγουρος πως βρίσκεται εκεί το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts