Jump to content

Νέο κινητό αντικαταστάτης του iPnohe 4

ToroLoco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να αλλάξω κινητό και επειδή δεν υπάρχουν πια τα χρήματα για να κινηθώ σε Apple σκέφτομαι να πάρω κάτι από Κίνα.

Δεν θέλω να έχει οθόνη πάνω από 5".

Έχω κοιτάξει αρκετά και έχω κατασταλάξει στα:

Nubia Z7 Mini

Lenovo A8 A806

Xiaomi M3

Meizu MX3

Από τα 4 καλύτερο score στο Antutu βγάζει το xioami παρόλο που είναι 4core.

Έχετε κάτι άλλο να προτείνεται μέχρι 300$?

Λοιπον,

για μένα lenovo όχι. Ανάμεσα στα zte nubia και ΜΙ3 (καθως για το meizu δεν εχω αποψη) είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα πριν 5 μήνες. τελικά κατέληξα στο μι3 και ο κολλητος πήρε το zte :) . Εκ του αποτελεσματος θα σου πω οτι αν διάλεγα τωρα παλι το xiaomi θα επερνα. είναι οτι καλύτερο έχει περάσει απο τα χέρια και το μονο (φτου φτου φτου) που δεν έχει φάει το παραμικρό σκάλωμα ακομα.

Αυτα

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

Η απόδοση της οθόνης (ευκρίνεια, φωτεινότητα) και το μέγεθος πως είναι?

Ειδικά το μέγεθος γιατί τα 144mm που φαίνονται πολλά σε σχέση με το iphone 4 που έχω τώρα.

Η απόδοση της οθόνης (ευκρίνεια, φωτεινότητα) και το μέγεθος πως είναι?

Ειδικά το μέγεθος γιατί τα 144mm που φαίνονται πολλά σε σχέση με το iphone 4 που έχω τώρα.

Το θέμα είναι και η χρήση του τηλεφώνου φίλε μου.

Αν το θες απλά για κλήσεις και για να τσεκάρεις που και που κανα μέιλ, ίσως σου φανούν μεγάλα τα 5ιντσα.

Αν όμως είσαι συχνά στο ΦΒ και στο ίντερνετ και απαντάς όλη την ώρα από το τηλέφωνο, φαντάζομαι θα πεις "πως μπορούσα σε τόσο μικρή οθόνη" . Και εγώ έχω το Μi2s με την 4,3" οθόνη του και το σκέφτομαι για το 5άρι ΜΙ3.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Η αλήθεια ειναι οτι τα bezzels πανω κατω το μεγαλωνουν πολύ οποτε αν δεν βιαζεσαι πολυ περιμενε κανα διμηνο να βγει το 4g μι4 και παρε το 16αρι που θα ναι σε πολυ καλη τιμη για αυτο που αγοραζεις. Παντως εχει δικιο ο φιλος απο πανω που λεει για την χρηση. Αν δεν σε νοιαζει η ομορφιο (για το μι3 λεω τωρα) θα σε αποζημιώσει σε ολα τα υπολοιπα επιπεδα. Ασε που αμα αρχισεισ και χρησιμοποιεις miui δεν θα θες να την αλλαξεις με τιποτα μετα. :D

Η αποδοση της οθονης αν εξαιρεσεις κατω απο τον ηλιο (που χανουν σχεδον ολα τα κινητα) κατα τα αλλα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη.

Edited by paternalistis

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με ΦΒ, όμως το χρησιμοποιώ πολύ συχνά για browsing και για emails στην δουλειά. Όμως παρόλα αυτά μου φαντάζει μεγάλο.

Γνωρίζεται αν το έχει κανένα κατάστημα στην Αττική για να το δω από κοντά πρώτα?

http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/ZTE-nubia-Z7-mini,Meizu-MX3,Xiaomi-Mi-3/phones/8755,8291,8193

Για τη χρήση που τα θες, δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά στην πράξη.. και τα 3 θεωρούνται πολύ καλά κινητά.. ήμουν στην ίδια θέση και διάλεξα το meizu mx3 γιατί το θεωρώ πιο όμορφο.. ποιοτικά νομίζω τουλάχιστον το χιαομι και το μειζυ δεν υστερούν κάπου..

Το lenovo είναι πιο κάτω κατηγορία αν και πιστεύω πως για την χρήση που το θες θα μείνεις ευχαριστημένος αρκετά, και μάλιστα είναι και φθηνότερο κατά 50-60 ευρώ..

Τέλος το ΖΤΕ δείχνει η καλύτερη επιλογή.. έχει τα πάντα αλλά νομίζω οι xiaomi,lenovo,meizu είναι καλύτερες εταιρείες από ZTE..άσε κιόλας που το ZTE για το hardware που έχει θεωρώ πως έχει πολύ μικρή μπαταρία..

οχι δεν εχει

Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να αποτελεί πρόβλημα νομίζω.. μπορείς να έχεις ενα otg cable και ένα usb stick και είσαι εντάξει..

Σκέφτομαι να παρω στην φίλη μου το xiaomi HongMi Red Rice 1S.

Το εχει το minideal σε καλη τιμη και θα τις ειναι μια χαρα.

Τι λετε;

Σκέφτομαι να παρω στην φίλη μου το xiaomi HongMi Red Rice 1S.

Το εχει το minideal σε καλη τιμη και θα τις ειναι μια χαρα.

Τι λετε;

Φίλε μου το έχω πάρει για τον αδελφό μου. Για τα λεφτά του είναι άριστο. Σφαιράτο σερφάρισμα και γενικά απροβλημάτιστο σαν μηχάνημα. Και το Gps του επίσης σφαιράτο, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Ήδη παρήγγειλα και δεύτερο για φίλο μου και το περιμένω.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s