Jump to content

ToroLoco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ToroLoco

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ToroLoco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν το ψάχνεις λίγο, γιατί φαντάζομαι ότι θα έχει σίγουρα το mi pad 2 με android ή έστω με dual boot.
  2. ToroLoco

    Cubot S308

    Έχει το τηλέφωνο μια φίλη και τον τελευταίο μήνα δεν της φορτίζει καθόλου. Έχει αλλάξει φορτιστή και καλώδιο, αλλά δεν γίνεται κάτι. Παίζει να είναι μπαταρία? Μήπως έχει κάποιος spare μπαταρία, για να δοκιμάσει? Σε περίπτωση που λειτουργεί θα αγοράσει την μπαταρία, διαφορετικά να ψάξει για άλλο κινητό.
  3. η κατασκευή είναι πολύ ωραία και η μεταλλική πλάτη το ανεβάζει αισθητικά. Δεν έχω δει προβλήματα με το wi-fi και όπως έγραψα το έχω από τον προηγούμενο Δεκέμβρη. Να συμπληρώσω ότι έχω πάρει την έκδοση που είναι μόνο με android, μιας που δεν με ενδιέφεραν τα windows σε tablet. Δεν έχω δοκιμάσει απαιτητικά παιχνίδια, μιας που το πήρα για browsing, e-book reader και word excel. Το μόνο αρνητικό είναι οι φωτογραφική που είναι πολύ χαμηλής ποιότητας.
  4. Όπως έγραψα και πιο πάνω έχω το teclast X98 Air III και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι πάρα πολύ καλή η απόδοση τιμής - ποιότητας. Από US θα έχεις σίγουρα import duties. Δες από geekbuying, banggood etc μήπως και τα έχουν σε Ευρωπαική αποθήκη ή από κινέζικη ή HK.
  5. Έχω ένα χρόνο το Teclast X98 Air III και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλές επιδόσεις η μπαταρία κρατάει καλά και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Το μόνο που έκανα ήταν να περάσω μια ROM για να ξεφορτωθώ τα κινέζικα apps και να γίνει root.
  6. Τελικά το αγόρασα στις 09/11, αλλά το banggood με έχει από τότε στο περίμενε γιατί δεν υπάρχει σε στοκ. Παρόλο που όταν το αγόρασα έγραφε στο site ότι υπήρχε διαθεσιμότητα. Τώρα μου λένε ότι στις 26/11 θα υπάρχει διαθέσιμο. Είπα να περιμένω άλλη μια εβδομάδα και αν δεν το στείλουν θα το ακυρώσω. Και είχα χαρεί ότι θα το έχω αρχές Δεκέμβρη, τώρα το βλέπω να έρχετε μετά τις γιορτές.
  7. Από το balance δεν μπορείς να κανείς πληρωμή γιατί δεν σου δίνει αυτή την επιλογή. Αν πας με PayPal σου επιτρέπει μόνο κάρτα. Θα δοκιμάσω και μια πιστωτική virtual που έχω, αν και ήθελα PayPal για να μπορώ να κάνω dispute αν κάτι πάει στραβά.
  8. Ναι, αλλά δεν δέχονται πληρωμή με Paypal ούτε και με κάρτα Winbank ή Eurobank.... grrrrrrrrrr
  9. Στο Banggood το priority direct mail θα έχει τελωνείο? Ή να το πάρω με air mail για να είμαι σίγουρος?
  10. Διόρθωση μάλλον θα το πάρω από geekbuying γιατί το tinydeal δίνει 6 μήνες εγγύηση, ενώ το geekbuying 1 χρόνο. @Roid_rage: Δεν σε κατάλλαβα, εννοείς ότι είναι φερέγγυο το tinydeal και δεν θα έχω καθυστερήσεις?
  11. Εγώ μάλλον πάω για Teclast X98 Air III από Tinydeal.com. έχει κανένα θέμα με τις αποστολές το συγκεκριμένο site? Υπάρχει περίπτωση να μην το στείλει ποτέ ή να το καθυστερήσει κανένα μήνα?
  12. Εχθές το έλυσα όλο και εκεί που πατάω στο πλαίσιο, εσωτερικά έχει καλωδιοταινίες που συνδέουν την οθόνη με το MB. Δεν δίνει σημεία ζωής και νομίζω ότι η κατασκευή είναι τελείως χάλια και μάλλον ήταν μια ατυχής αγορά. Πρώτα σταμάτησε να λειτουργεί ο φορτιστής, μετά το καλώδιο USB (πόσο χάλια πρέπει να είναι η ποιότητα για να "χαλάσει" ένα micro USB - USB καλώδι?) και τέλος το ίδιο το tablet!!! Κρίμα, γιατί τα παιδιά έπαιζαν και το έπαιρνα και εγώ στα χέρια μου για κανένα old school arcade.
  13. το upgrade γίνεται με το RKBatchTool και με την official firmware που έχω κατεβάσει από το site του κατασκευαστή. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρέπει να είναι hardware και έχω ξενερώσει αρκετά, γιατί είναι σχεδόν αμεταχείριστο και ο κατασκευαστής έδινε 6 μήνες εγγύηση μόνο... Μετά από ένα τελευταίο upgrade που δοκίμασα μου έκανε το ίδιο πρόβλημα και κατά την διάρκεια του upgrade. Εμφανίζονται κάθετες "μπάρες" στην οθόνη και όταν πατάω λίγο το πλαίσιο κάτω από την οθόνη εξαφανίζονται για να επιστρέψουν μόλις σταματήσω να ασκώ δύναμη.
×
×
  • Create New...