Jump to content

Samsung galaxy s5 ή note 3 ή lg g3

GUZGUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αναζήτηση νέας συσκευής μετά το galaxy s3 είμαι μεταξύ των τριών και ελαφριά λοξοκοιτάζω προς τα καλά οκταπυρηνα κινέζικα. Τι θα μου προτεiνατε καθόσον όλα κυμαίνονται στα ίδια λεφτά?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

δες και το oppo find 7/7a και το One plus one ίσος και το xiaomi mi4 και τα 4 είναι αρκετά ανώτερα ποιοτικά (και όχι μόνο) από τα πλαστικουρια της Samsung και lg

αλλιώς δες το note3

Απο αυτά που προτείνεις θα πηγαίνα στο LG αλλά στην 3GB εκδοση που σημαίνει 500ρικο+.. Διαφορετικά, Note 3 ~που δε το λες και φθηνό σίγουρα βρίσκεται σχεδόν παντού πιο κατω σε τιμη, περι των 90+ euros, σε σχέση με την elite εκδοση του πρωτου~.

Τώρα απο 8 πυρήνα τουμπανα Κινας, υπαρχουν κάποιες δυνατές επιλογές σε προσιτη τιμη όπως τα :

huawei honor 6 4g (το minideal πρεπει να έχει προς το παρών την καλύτερη τιμή, δε μπορω να τσεκαρω απτο κινητο)

Μeizu x4 pro

Huwei ascend mate 7 4g (το 1949 θυμάμαι το είχε σε ωραία τιμή)

Απο αυτα , θα ήμουν ανάμεσα σε meizu & mate 7. Μάλλον θα διαλεγα το Meizu.

Σημειωτέον , ανέφερα 3 μοντέλα με 3GB Ram. Υπαρχουν αρκετά και με 2.

Κρινε τι συμφερει την τσεπη σου κι αποφασισε.

Edited by Scatman
διορθωσεις

σε αυτα τα χρηματα παρε το νοτε3 βαλε μια sview και ενα tempered glass οπωσδηποτε και εισαι αρχοντας.κατα τη γνωμη μου η καλυτερη επιλογη.

εχεις και την εγγυηση σου και ειναι και τερας

• 2 weeks later...
Απο αυτά που προτείνεις θα πηγαίνα στο LG αλλά στην 3GB εκδοση που σημαίνει 500ρικο+.. Διαφορετικά, Note 3 ~που δε το λες και φθηνό σίγουρα βρίσκεται σχεδόν παντού πιο κατω σε τιμη, περι των 90+ euros, σε σχέση με την elite εκδοση του πρωτου~.

Τώρα απο 8 πυρήνα τουμπανα Κινας, υπαρχουν κάποιες δυνατές επιλογές σε προσιτη τιμη όπως τα :

huawei honor 6 4g (το minideal πρεπει να έχει προς το παρών την καλύτερη τιμή, δε μπορω να τσεκαρω απτο κινητο)

Μeizu x4 pro

Huwei ascend mate 7 4g (το 1949 θυμάμαι το είχε σε ωραία τιμή)

Απο αυτα , θα ήμουν ανάμεσα σε meizu & mate 7. Μάλλον θα διαλεγα το Meizu.

Σημειωτέον , ανέφερα 3 μοντέλα με 3GB Ram. Υπαρχουν αρκετά και με 2.

Κρινε τι συμφερει την τσεπη σου κι αποφασισε.

Καλά τα συγκεκριμένα κινέζικα κινητά αλλά όταν οι τιμές τους πλησιάζουν στα 300 euro γιατί να μην προτιμήσω με λίγα περισσότερα το lg g3 ή τα galaxy που έχουν πέσει πλέον οι τιμές τους αν και ελαφρώς μεταχειρισμένα μερικών ημερών τα βρίσκεις και κοντά στα 300?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλά τα συγκεκριμένα κινέζικα κινητά αλλά όταν οι τιμές τους πλησιάζουν στα 300 euro γιατί να μην προτιμήσω με λίγα περισσότερα το lg g3 ή τα galaxy που έχουν πέσει πλέον οι τιμές τους αν και ελαφρώς μεταχειρισμένα μερικών ημερών τα βρίσκεις και κοντά στα 300?

έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

ευχαριστώ για τις ως τώρα απαντήσεις σας. Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

@GUZGUN δεν ανοίγουμε συνέχεια νέα θέματα, ούτε ζητάμε να διαγραφούν χωρίς λόγο. Κάποιοι μπήκαν στον κόπο να σου απαντήσουν και να σε βοηθήσουν. Σου διέγραψα το χθεσινό θέμα που ζήτησες. Αυτό αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, παραμένει όπως είναι.

Από τα τρία επώνυμα θα επέλεγα τελικά το LG G3 λόγω διαστάσεων καταρχήν που προτειμώ περισσότερο αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι θα ήθελα και μια γνώμη για ανάλογο κινέζικο κινητό ως 200-230 περίπου. Οκ navi55 ας παραμείνει το θέμα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το lg g3 32gb εχει 442 ευρω αυτη τη στιγμη οχι 500+

Πέρασαν και τα 3 αυτά τηλέφωνα από τα χέρια μου. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος πας στο NOTE 3 με κλειστά μάτια. Αν πάλι θελεις κάτι σε ποιο λογικές διαστάσει τότε πας στο S5. Το G3 με απογοήτευσε απλά και καλύτερα αν πας σε LG τότε θα σου πρότεινα το G2 που το θεωρώ καλυτερο του G3 σε σχέση απόδοσης / τιμής! Ελπίζω να βοήθησα.

Πέρασαν και τα 3 αυτά τηλέφωνα από τα χέρια μου. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος πας στο NOTE 3 με κλειστά μάτια. Αν πάλι θελεις κάτι σε ποιο λογικές διαστάσει τότε πας στο S5. Το G3 με απογοήτευσε απλά και καλύτερα αν πας σε LG τότε θα σου πρότεινα το G2 που το θεωρώ καλυτερο του G3 σε σχέση απόδοσης / τιμής! Ελπίζω να βοήθησα.

Γιατί σε απογοήτευσε το G3?το g2 δεν παίρνει δυστυχώς κάρτα μνήμης.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Απο εμένα το note3 η κοίτα προς κίνα μεριά

όπως τι προτείνεις ???

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ξεφεύγουμε σε τιμή για κινέζικο.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

sorry που σας ζαλίζω αλλά έχω κολλήσει και δεν ξέρω ποια τι θέλω. Έχω το Galaxy s3 το οποίο θα το δώσω γιατί το βαρέθηκα. Καλό κινητό αλλά τo 1gb ram (830ΜΒ για την ακρίβεια) δεν με καλύπτει πλέον, η οθόνη του έξω σε μέρα και αν έχει λίγο ήλιο δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα, κόλλησε και στην 4.3 και άντε να πάει στην ευχή να το χαρεί κανένας άλλος. Και τώρα τι να πάρω σε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις με καλύτερα χαρακτηριστικά. Είχα πάρει και ένα Lenovo A806, καλό ήταν αλλά θέλω το κάτι παραπάνω (και εγώ δεν ξέρω τι θέλω), λίγο μεγαλύτερη οθόνη αλλά όλα τα 5,5" είναι τουλάχιστον σαν το note 3. Σε μέγεθος κάτι σαν το G3 το πολύ, τιμή αν γίνεται να μην υπερβαίνει τα 250. Τελευταία φορά που σας ζαλίζω, αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας την ρίξει. Xiaomi iocean, THL, Umi, Lenovo, ZTE ...

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ξεφεύγουμε σε τιμή για κινέζικο.

τι σχέση έχει η χώρα προέλευσης?

τα περισσότερα κινητά παράγονται κίνα............ μερικά περαγονται vietnam (βλεπε samsung και μερικά lg) και κάποια ελάχιστα κορεα (κάποια lg)

και τα λεφτα που ζητάει oppo είναι λίγα εδώ που τα λέμε (είναι η καλύτερη εταιρεία όσο αφορά ποιότητα κατασκευής κλπ )

τι σχέση έχει η χώρα προέλευσης?

τα περισσότερα κινητά παράγονται κίνα............ μερικά περαγονται vietnam (βλεπε samsung και μερικά lg) και κάποια ελάχιστα κορεα (κάποια lg)

και τα λεφτα που ζητάει oppo είναι λίγα εδώ που τα λέμε (είναι η καλύτερη εταιρεία όσο αφορά ποιότητα κατασκευής κλπ )

Η χώρα μπορεί να μην έχει σχέση αλλά από εγγύηση τι γινεται? Βασικα είναι να μην σου συμβεί.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Η χώρα μπορεί να μην έχει σχέση αλλά από εγγύηση τι γινεται? Βασικα είναι να μην σου συμβεί.

αν είσαι γαντεμης...... τότε έχεις σοβαρό θέμα......... αλλιώς απλός τους γράφεις να τσεκάρουν συσκευή και τελείωσε........

εκτός και αν πάρεις oppo τότε έχεις 2 χρόνια εγγύηση κανονικά (Ευρώπης) με όλα τα καλά (απο το oppostyle την επίσημη αντιπροσωπία Ευρώπης)

απο την αλλη σχεδόν ολες η εταιρείες στην Ελλάδα εχουν το service τους στην Αραβατο... (Το όνομα πρεπει να αρκει,,,,,,, και να σου φέρνει τρομο :p )

αν είσαι γαντεμης...... τότε έχεις σοβαρό θέμα......... αλλιώς απλός τους γράφεις να τσεκάρουν συσκευή και τελείωσε........

εκτός και αν πάρεις oppo τότε έχεις 2 χρόνια εγγύηση κανονικά (Ευρώπης) με όλα τα καλά (απο το oppostyle την επίσημη αντιπροσωπία Ευρώπης)

απο την αλλη σχεδόν ολες η εταιρείες στην Ελλάδα εχουν το service τους στην Αραβατο... (Το όνομα πρεπει να αρκει,,,,,,, και να σου φέρνει τρομο :p )

και εσύ προτείνεις oppo find 7 ή 7a? Κοντράρετε με το oneplus one.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

και εσύ προτείνεις oppo find 7 ή 7a? Κοντράρετε με το oneplus one.

ναι γιατι ειχα και μια πολι καλυ εμπειρία και απο το service τους και απο την συσκευη του (find 5) το 7 δεν μου κανει (too big)

Και μένα too big μου είναι. Κάτι μέχρι τις διαστάσεις του LG G3 θα προτιμούσα. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σου.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αποκλείοντας πλέον τα samsungm ιδίως το s5 θα πήγαινα προς το LG G3, ενώ παράλληλα ψάχνω και για κάνα παρόμοιο και φτηνότερο Κινέζο. Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro