Jump to content

Κινητο εως 500ε

mixalisnaf
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι κατοχος ενος G2,το οποιο απλα θα αλλαξω.Δεν εχω παραπονο απο το κινητο.

Απλα αναζητω τον διαδοχο του.Μπατζετ ως 500ε.Εξαιρουνται samsung κινητα.Βρισκω τον σχεδιασμο τους πολυ κοινοτυπο,αν και ειχα στο παρελθον samsung συσκευες.

Απαραιτητη προυποθεση,να εχει FHD οθονη,καθως και να ειναι 4G.

Μετα απο μια συντομη ερευνα,το lumia 930,καθως και το LG G3 16GB,ειναι οι βασικοι υποψηφιοι.Εριξα και μια ματια,σε σκρουτζομαγαζο παντα στο htc m7/m8,αλλα δεν ξερω αν οι καμερες τους ειναι καλες,γιατι διαβαζω διαφορα.

Αν εχει κανεις να προτεινει οποιοδηποτε,αλλα να εχει μια εμπειρια πανω στην συσκευη,ας βοηθησει.:)

Oneplus One to rule them all!

Από κίνα μεριά!? Με λιγότερα λεφτά βρίσκεις φανταστικά κινητά. Ορίστε μερικές φοβερές επιλογές από αξιόπιστο μαγαζί

1) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 447 δολάρια τελική (333€)

2) MEIZU MX4 32G MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 365€ τελική

Ποσο αξιοπιστες ειναι αυτες οι εταιριες?μην παθουμε καμια πλακα δλδ....

Ποσο αξιοπιστες ειναι αυτες οι εταιριες?μην παθουμε καμια πλακα δλδ....

Πάρα πολύ.....!

Oneplus one -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397591 , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390034

MEizu Mx4 -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398717

να προσθέσω ένα ακόμα oppo find 7 (την αξιοπιστία δεν αναφέρω γιατί λέξη oppo από μόνο του φέρνει στο μυαλό ποιότητα)

Αν δωσεις τόσα λεφτά πάρε κατι απο εδω να εχεις το κεφάλι σου ησυχο.

Είπαμε καλα χρυσα τα Κινέζικα αλλα οχι τοσα λεφτα. Αν υπήρχε επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλαδα να τα έπαιρνε με τα χιλια.

Αυτη ειναι η αποψη μου. Πολλοί θα διαφωνήσουν αλλα αποψεις ειναι αυτες.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Είπαμε καλα χρυσα τα Κινέζικα αλλα οχι τοσα λεφτα. Αν υπήρχε επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλαδα να τα έπαιρνε με τα χιλια.

Μόνο που τα κινητά που του προτείνουμε είναι κοντά 200€ μείον από τα λεφτά που μπορεί να δώσει, σίγουρα πολύ καλύτερα από αυτά που θα βρει καινούργια εδώ στην Ελλάδα, αλλά όπως λες αυτός αποφασίζει. Εγώ όταν ήταν αποφάσισα, πήρα το ρίσκο μου και αγόρασα το Xiaomi Mi3w 64GB που έχω τώρα και φυσικά δεν το έχω μετανοιώσει! :p

γιατί oppo δεν υπάρχει? οεο?

γιατί oppo δεν υπάρχει? οεο?

Θα παρεις τηλ απο Κινα και θα στο περάσουν εγγυηση στην Ελλαδα? οεο?

ή θα το παρεις απο Ελλαδα να κανει οσο ενα iphone? οεο?

τελος παντων καλη επιλογη να εχει το παιδι και ας παρει οτι θελει

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Η oppo έχει ηλεκτρονικό κατάστημα ευρωπαϊκό! Η εγγύηση της είναι κατά 99% αντικατάσταση συσκευής, ποιοτικά είναι πάνω από πολλά τηλέφωνα που κοστίζουν 600-700€

oppostyle.com είναι το κατάστημα κ έχει αποθήκη στην Αγγλία! :)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Στα λεφτά του σήμερα το Xperia Z2 ΔΕΝ εχει αντίπαλο πραγματικά.

http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html

Η πιο ολοκλήρωση και ισορροπημένη πρόταση απο όλες τις πλευρές.

Θες specs

Θες μια τρομερή αυτονομία

Θες μια καταπληκτική οθόνη

Θες μια υψίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Θες ομαλότητα,απροβλημάτιστη λειτουργία

Θες μια άψογη κάμερα.

Ολα αυτά τα εχει και συμφέρει

Εδώ στα 600 άξιζε όταν βγηκε στην αγορά(Γερμανία)ποσό μάλλον τώρα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για sony,το ψιλοσκεφτηκα,αλλα εχω διαβασει για μεγαλες υπερθερμανσεις.

Το σχεδον τετραγωνο σχημα του,δεν με ενθουσιαζει επισης.Δεν ξερω πως θα καθεται στο χερι δηλαδη.

Απο χτες σκαλιζω τις κινεζικες επιλογες..

Για sony,το ψιλοσκεφτηκα,αλλα εχω διαβασει για μεγαλες υπερθερμανσεις.

Το σχεδον τετραγωνο σχημα του,δεν με ενθουσιαζει επισης.Δεν ξερω πως θα καθεται στο χερι δηλαδη.

Απο χτες σκαλιζω τις κινεζικες επιλογες..

Υπέρ θερμάνσεις μόνο σε 4k.

Αν το 4k είναι βασικός παράγοντας πάω πάσο.

Στο χέρι κάθεται κάπως σε σχεςη με το g2 που είναι το μόνο του ας το πούμε ελάττωμα αλλα εγώ προσωπικά 5.5 μήνες μαζί του δεν με προβλημάτισε.

Και απο g2 προερχόμουν εξίσου!

Τα κινεζικά όταν βρίσκεις τώρα τα κλασικά επώνυμα στα ίδια λεφτά πάνω κάτω δεν εχει κανένα κανένα νόημα.

Εγώ προσωπικά με κινεζικά θα μπλέξω μόνο όταν εχουν επίσημη παρουσία στην Ευρώπη όπως η Lenovo η η Oppo αλλα το 7 είναι ακόμα χειρότερο απο άποψη κράτημα στο χέρι και δεν αξίζει,άσε που πιο ακριβό απο z2 είναι.

Θα παρεις τηλ απο Κινα και θα στο περάσουν εγγυηση στην Ελλαδα? οεο?

ή θα το παρεις απο Ελλαδα να κανει οσο ενα iphone? οεο?

τελος παντων καλη επιλογη να εχει το παιδι και ας παρει οτι θελει

oppo έχει ευρωπαϊκή αντιπροσωπία με άψογο - υποδειγματικο service και warranty :)

Υπέρ θερμάνσεις μόνο σε 4k.

Αν το 4k είναι βασικός παράγοντας πάω πάσο.

Στο χέρι κάθεται κάπως σε σχεςη με το g2 που είναι το μόνο του ας το πούμε ελάττωμα αλλα εγώ προσωπικά 5.5 μήνες μαζί του δεν με προβλημάτισε.

Και απο g2 προερχόμουν εξίσου!

Τα κινεζικά όταν βρίσκεις τώρα τα κλασικά επώνυμα στα ίδια λεφτά πάνω κάτω δεν εχει κανένα κανένα νόημα.

Εγώ προσωπικά με κινεζικά θα μπλέξω μόνο όταν εχουν επίσημη παρουσία στην Ευρώπη όπως η Lenovo η η Oppo αλλα το 7 είναι ακόμα χειρότερο απο άποψη κράτημα στο χέρι και δεν αξίζει,άσε που πιο ακριβό απο z2 είναι.

Αλέξη όσα z1/z2/z3 εκθεσιακά έχω πιάσει ζεσταίνονται (ελάχιστα μεν) για πλάκα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αλέξη όσα z1/z2/z3 εκθεσιακά έχω πιάσει ζεσταίνονται (ελάχιστα μεν) για πλάκα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Εμένα η μοναδική εμπειρία μου έως τώρα με τη σειρά z το z2 επι 5.5 μήνες ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Και στο νήμα του να μπεις παράπονα δεν θα ακούσεις.

Εχει υποδειγματική και ομαλή λειτουργία και σε νορμαλ/καθημερινή χρήση δηλαδή κλήσεις,sms,μουσική,πλοήγηση στο Ίντερνετ είτε με wifi είτε με 3G ειναι απο απόλυτα δροσερό έως ελάχιστα θερμό.

Και ολα αυτά και τους καλοκαιρινές μήνες μαλιςτα.

Σε gps,παιχνίδια,4k η μπόλικες φωτό ε...εκει ανεβάζει αισθητά.

Εδώ που τα λέμε σε ολα τα κινητά με την τελευταία χρήση ζεσταίνονται πάνω κάτω το ίδιο.

Και στο m8 που είχα και στο g2 που είχα τον τελευταίο 1 χρόνο την ίδια συμπεριφορά είχαν με το z2.

Η μόνη εξαίρεση με πραγματική υπερθέρμανση το 930 που βέβαια το σούταρα στο κατάστημα αγοράς.

Όπως σου εχω ξαναπεί η Sony απο το z1 και έπειτα εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα θερμοκρασίες σε σχεςη με το παρελθόν.

Το ίδιο και με την compact σειρά.

Για την μικρομεσαία κατηγορία δεν γνωρίζω διότι απλά δεν εχω αγοράσει κανένα αυτής της κατηγορίας.

Σημερα διαβασα,οτι στις 8/10,αναμενεται παρουσιαση του m8 eye,αλλα με κανονικη καμερα (επιτελους!!!) 13mp...και η τιμη που διαβασα ειναι σουπερ!

Τωρα αν και η τιμη του,κινηθει εκει που ειναι τωρα το m8,γυρω στο 520 δλδ,δεν μπορω να αγνοησω τοσο πληρη προταση!

αν εξαιρεσεις το μεγεθος του τοτε ναι θα ειναι ισως η πιο πληρης προταση (με εγγυηση απο ελλαδα παντα)

Λοιπον,τελικα το oneplus one 64 gb..ας δοκιμασουμε και μια φορα Κινα απο Κορεα.

Δεν εχει ραδιο,που το ηθελα,αλλα στα υπολοιπα ειναι πληρης προταση σε τιμια τιμη.

Απλα σκεφτομαι τι θα κανω τον γερολυκο G2..

Μπορείς να τον πουλήσεις 200-220€.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3