Jump to content

HP iPAQ hx4700

Κοινοποίηση

Recommended Posts

By the way, μολις το εβαλαν στο plaisio.gr, εγω το πηρα απο expansys 589 ευρω και στο Πλαισαιο λεει 669 + ΦΠΑ, δηλ. 789 ευρω...

• Απαντήσεις 640
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κλέφτες... μια ζωή... και με την ίδια εγγύηση συσκευής :!:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (22 Νοέ. 2004 , 16:00)

κλέφτες... μια ζωή... και με την ίδια εγγύηση συσκευής :!:

Σωστο, αλλωστε, απο τη στιγμη που το net εχει γινει ασφαλεστερο και υπαρχουν σοβαρα e-shops οπως το expansys, ειναι κοροιδια να πηγαινουμε στο Πλαισιο (και στο καθε Πλαισιο) ειδικα οταν ξερεις οτι το πρωτο σου κανει device replace αν εχει παει κατι στραβα, ενω το δευτερο σου στελνει την ιδια συσκευη για επισκευη...)

Απο συγκρισεις τιμων, αστα να πανε...

Τεσπα, καλοριζικο μου!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (22 Νοέ. 2004 , 16:05)

Τεσπα, καλοριζικο μου!

καλοδούλευτο καλοδούλευτο :rolleyes:

περιμένουμε εντυπώσεις :cool:

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (22 Νοέ. 2004 , 16:11)

καλοδούλευτο καλοδούλευτο :rolleyes:

περιμένουμε εντυπώσεις :cool:

Σ'ευχαριστω πολυ. Η πρωτη εντυπωση οταν βγηκε απο το κουτι της Fedex, ειναι οτι ειναι πολυ πιο "μαζεμενο" και κυριως παρα-πολυ πιο λεπτο απ'οτι ειχα φανταστει οτι ειναι. Ακομα φορτιζει αλλα σαν design πραγματικα ειναι απιστευτα καλο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (22 Νοέ. 2004 , 16:14)

Ακομα φορτιζει αλλα σαν design πραγματικα ειναι απιστευτα καλο...

σε αυτό το θέμα η ΗΠ είναι μάστορας. και το 39χχ και τα 5χ50 ήταν άριστα. και για μένα το 4700 είναι το πιο όμορφο (αλλα όχι και τόσο ριζοσπαστικό όπως το 1915 και ε800) ππσί που έχω κρατήσει στα χέρια μου.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (22 Νοέ. 2004 , 16:30)

σε αυτό το θέμα η ΗΠ είναι μάστορας. και το 39χχ και τα 5χ50 ήταν άριστα. και για μένα το 4700 είναι το πιο όμορφο (αλλα όχι και τόσο ριζοσπαστικό όπως το 1915 και ε800) ππσί που έχω κρατήσει στα χέρια μου.

Πηρα και μια SD card 1GΒ μαζι. Την εχω βαλει στο ipaq, πρεπει να τη φορμαρω πριν τη χρησιμοποιησω και αν ναι, απο που το κανω αυτο ?

Να πω και εγώ καλορίζικο στο φίλο objectref . Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι. Καταρχήν να πω ότι πρώτη φορά θα αγοράσω ppc . Είμαι ανάμεσα σε δύο το hp 4700 και το loox 720. Δεν ξέρω πιο να διαλέξω. Όταν παίρνω απόφαση για το ένα μου έρχεται στο μυαλό και το άλλο. Αλλά θέλω να ρωτήσω και το άλλο γιατί δεν μπορώ να βρω τις οδηγίες για το hp 4700 σε μορφή pdf ούτε στο επίσημο site της εταιρείας ;
London for ever

τις έχει στο κουτι :)

είναι θέμα μεγέθους και επιδόσεων και μόνο μιας και η κάμερα του720 μόνο συγκίνηση δεν προσφέρει.

για την ες-ντι απλά βάλε την μέσα. αν θες φόρμαρε την πρώτα στο πισί σου σε ρίντερ.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (22 Νοέ. 2004 , 17:21)

τις έχει στο κουτι :)

είναι θέμα μεγέθους και επιδόσεων και μόνο μιας και η κάμερα του720 μόνο συγκίνηση δεν προσφέρει.

για την ες-ντι απλά βάλε την μέσα. αν θες φόρμαρε την πρώτα στο πισί σου σε ρίντερ.

Σ'ευχαριστω! Χρειαζεται να το κλεινω μαλλον πρωτα πριν την βαλω/βγαλω ετσι δεν ειναι ?

Για να καταλάβω Alexkass μου πρωτείνεις να αγοράσω το hp λόγω καλύτερων επιδόσεων;
London for ever

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrismasgr (22 Νοέ. 2004 , 17:17)

Να πω και εγώ καλορίζικο στο φίλο objectref . Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι. Καταρχήν να πω ότι πρώτη φορά θα αγοράσω ppc . Είμαι ανάμεσα σε δύο το hp 4700 και το loox 720. Δεν ξέρω πιο να διαλέξω. Όταν παίρνω απόφαση για το ένα μου έρχεται στο μυαλό και το άλλο. Αλλά θέλω να ρωτήσω και το άλλο γιατί δεν μπορώ να βρω τις οδηγίες για το hp 4700 σε μορφή pdf ούτε στο επίσημο site της εταιρείας ;

Οδηγιες, manuals κτλ (και σε pdf), εχει εδω:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?locale=en_US&prodTypeId=215348&prodSeriesId=420534&submit.y=10&submit.x=11&lang=en&cc=us

το 4700 σίγουρα έχει καλύτερες επιδόσεις λόγω κάρτα γραφικών και επεξεργαστή. επίσης έχει ίσως την καλύτερη οθόνη σε ππσι και πολύ στηβαρή κατασκευή.

από την άλλη έχει 64ΜΒ μνήμη ραμ (αλλά 128ρομ) που είναι όμως μικρό κακό και είναι πιο μεγάλο από το 720.

Alex = the best!

Και μια που ξενυχτησα χθες βραdυ παιζοντας μαζι του, μιας και μολις χθες μου ηρθε, (αμφιβαλλω αν κοιμηθηκα κανα 3αρι ωρες...) εψαχνα να βρω (χωρις επιτυχια) το εξης :

Υπαρχει καποιος τροπος οπου να μπορω να ορισω να σωζονται τα emails/contacts στην SD και οχι στη main memory ??

Δηλ.οταν κανω sync με το outlοοκι μου στο laptop να σωζονται τα δεδομενα στην καρτα ?

Ευχαριστώ και σένα Alexkass. Είσουν κατατοπιστικός. Τώρα αρχίζει και γέρνει η πλάστιγγα.
London for ever

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrismasgr (23 Νοέ. 2004 , 15:16)

Ευχαριστώ και σένα Alexkass. Είσουν κατατοπιστικός. Τώρα αρχίζει και γέρνει η πλάστιγγα.

Για να σε βοηθησω να...γειρει ακομα περισσοτερο, εγω με το που το ειδα χθες που μου ηρθε, απορησα γιατι καποια στιγμη σκεφτομουν μηπως παρω το del...

Κι ευτυχως που πηρα το 4700 γιατι η 4αρα οθονη του ειναι ειναι απλα φανταστικη.

όλα τα databases του OS και τα personals βρίσκονται στη ρομ και στη ραμ. τα PIM στη ραμ. απλά να βάλεις να κάμει αυτόματο μπακάπ στην κάρτα όταν πάει 20%. σώζει ζωές ;)

Alex = the best!

Καλα το να παιρνεις email στο 4700, εχει καταφερει κανεις ομως να στειλει κι ολας ??

Τα settings ειναι ακριβες copy απο το laptop μου, παιρνω κανονικα emails αλλα οταν παω να στειλω κολλαει στο "sending email" και μετα απο λιγο βγαινει απο timeout...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (25 Νοέ. 2004 , 23:52)

Καλα το να παιρνεις email στο 4700, εχει καταφερει κανεις ομως να στειλει κι ολας ??

Τα settings ειναι ακριβες copy απο το laptop μου, παιρνω κανονικα emails αλλα οταν παω να στειλω κολλαει στο "sending email" και μετα απο λιγο βγαινει απο timeout...

Mia xara perneis kai stelneis e-mail apo to 4700 me opia syndesh kian exeis (WiFi h ActiveSync), profanos exeis lathos stis rythmiseis h einai tautoxrona se epafei alos mail client me to acound sou anoixto.

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος markar (26 Νοέ. 2004 , 00:46)

Mia xara perneis kai stelneis e-mail apo to 4700 me opia syndesh kian exeis (WiFi h ActiveSync), profanos exeis lathos stis rythmiseis h einai tautoxrona se epafei alos mail client me to acound sou anoixto.

Εμ δε νομιζω να ειναι "μια χαρα", υπαρχει και σχετικη κουβεντα στο Dave's Ipaq γι'αυτο το πραγμα.

Δεν εχω κανενα λαθος στις ρυθμισεις, οι ιδιες ρυθμισεις δουλευουν αψογα απο 2 κιν. τηλεφωνα.

Δοκιμασα το δευτερο που λες, μιας και νομιζα οτι εχω το Outlook ανοιχτο στο pc κεινη τη στιγμη αλλα και παλι δε στελνει...

Να ρωτησω και κατι αλλο: Μολις εβαλα το se_vga. Γιατι ομως δεν μπορω (πλεον) να τρεξω τα προγραμματα που εχω στο start menu ??

Π.χ. τον Internet Explorer, το "Programs" δεν τα ανοιγει, κανω δηλ. tap επανω τους αλλα δεν συμβαινει τιποτα. Εκανα και re-allign screen αλλα παλι το ιδιο συμβαινει. Σε μερικα αλλα που βρισκονται στο start menu οπως το inbox, η τον File Explorer, δουλευει κανονικα.

Ξερεις καποιος κατι γι'αυτο ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (26 Νοέ. 2004 , 10:53)

Εμ δε νομιζω να ειναι "μια χαρα", υπαρχει και σχετικη κουβεντα στο Dave's Ipaq γι'αυτο το πραγμα.

Δεν εχω κανενα λαθος στις ρυθμισεις, οι ιδιες ρυθμισεις δουλευουν αψογα απο 2 κιν. τηλεφωνα.

Δοκιμασα το δευτερο που λες, μιας και νομιζα οτι εχω το Outlook ανοιχτο στο pc κεινη τη στιγμη αλλα και παλι δε στελνει...

Το e-mail account που έχεις είναι POP3 ή web mail? εάν είναι POP3 τότε τα πράγματα θα είναι περίπου έτσι: (δες στις Screen001,002)

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)